Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Chelsea 0 : 0 Manchester City (25.11. ned)

Istaknuti odgovori

Imam neki osecaj da ce da pobedimo,videcemo sta ce biti.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
  • Odgovori 118
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma naravno,veceras fotelja je moja pa da gori,nisam bio izbudjeniji ni za LS finale(zez)....ono sto me interesuje je nacin na koji on moze(Benitez) izvuci nesto iz Torresa,a jedini nacin je promjena formacije,taktike kako god,jer igraci su isti,sa svima je igrao sa svima je imao priliku da saradjuje,tako da me zarko interesuje formacija za danasnju utakmicu.....haha ocekujem da nekim cudom Marin zakoraci na travu SB-a......

P.S. Sta kaze Cae,nekakvo je nevrijeme spominjao,kao bice trava upropastena ?!
Da se razumijemo nikad nisam volio ovo govno od Rafe,ali jbg sad nam je trener i trebamo stati iza njega kako god da bude.
Vjerujem u pobjedu i mislim da bi bilo vrijeme i da Mikel uvali neki krumpir u gol...
City nije u nekoj divnoj formi, nismo ni mi istina. Ali domaći teren mi daje nadu u pobjedu. Valjda neće Rafa toliko loše posložit naše momke pa da bude katastrofalan rezultat. Vjerujem u pobjedu, iako će bit vrlo teško.
Živo me zanima koja će postava bit danas.
Nije bitno toliko kakva ce postava biti, bice vjerovatno ista kao i dosad. Bitnije je na sta ce to liciti na terenu.
Glasao sam da će biti remi ali nadam se pobjedi,naravno. Nadam se da će Rafa to dobro posložit i da će obrana odigrat kako treba,bez velikih grešaka. C'mon Chelsea!!!
Sport klub + prenosi ovaj mec a ja naravno nemam taj kanal X( Sad moram ganjati live stream :/
Cech ©, Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole, Ramires, Mikel, Mata, Oscar, Hazard, Torres.
Klupa: Turnbull, Ferreira, Cahill, Bertrand, Romeu, Marin, Moses.

Ocekivan sastav.
[quote name='Elao' timestamp='1353856353' post='90897']
Cech ©, Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole, Ramires, Mikel, Mata, Oscar, Hazard, Torres.
Klupa: Turnbull, Ferreira, Cahill, Bertrand, Romeu, Marin, Moses.

Ocekivan sastav.
[/quote]
A zasto Cahill na klupi ?
Jedva cekam da vidim kako ce to izgledati na terenu.
Iiiiiiiidemooooooooooo!
[quote name='VahaCFC' timestamp='1353857255' post='90903']
A zasto Cahill na klupi ?
Jedva cekam da vidim kako ce to izgledati na terenu.
[/quote]
A pitao sam Beniteza al nece da mi kaze zasto je Cahill na klupi jbg ;)
[quote name='Elao' timestamp='1353857335' post='90905']
A pitao sam Beniteza al nece da mi kaze zasto je Cahill na klupi jbg ;)
[/quote]
Haha
Mislio sam da znas.Kontam ko ce ako nece Elao. :P
Nadam se pobjedi abd,jer najbitnije je da ih napadnemo od prve minute da napravimo pritisak i da povedemo jer onda se kasnije lakše igra,mada i ako povedemo ako se budemo postavljali mislim povukli kao prije kad tada ce nam go, zabiti,ako damo jedan nema stajanja odma se trazi drugi i to je to.
Stari me zajebava cijelo vrijeme, 3 puta mi ukrao ovaj wireless stick i prekinuo mi utakmicu 3 puta, tako da pola stvari nisam ni vidio, al ono što sam uspio odgledat je da se lijepo igra no bez pravih prilika za gol.

Pohvale navijačima za skandiranje Robertu!
Po meni jako lose. Trude se ali ne ide ovako, Oscaru lopta bjezi na prvi dodir, Torres ne umije ni dupli pas da odigra prvo sa Oscarom pa sa Matom posle.

Mora se nesto mijenjati inace ostade ovaj rezultat, ili ce ga ovaj Zabaleta zabiti kako je krenuo.

Volio bih vidjeti Marina, ili Mosesa u igri.
Pola sam propustio zbog losih streamov.Stalno me izbacuju.
Ono sto sam gled'o nekih 15-20 min. je bilo onako.Osjeti se da ekipa igra sa 10 igraca.Torres usporava napade.
U drugom Moses umjesto Torresa i idemo po tri boda.

Edit:Dajte koji normalan link.. [-O<
Uh kako sam se uspavao u prvom poluvremenu, mnogo lose i usporeno prvo poluvrijeme, valjda ce u drugom biti dosta bolje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.