Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Chelsea 0 : 0 Manchester City (25.11. ned)

Istaknuti odgovori

• Autor
Ma loše igramo, Torres se trudi, ali je čovjek skroz netalentiran za nogomet - pa ne može odbojkaš igrati nogomet, to je svima jasno. Ali ajde.

I ne sviđa mi se kojom brzinom gubimo lopte, pa to je strašno.
  • Odgovori 118
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakva katastrofa od tekme,s ovakvom igrom bez napadača se jednostavno ne može...
Sta reci kad smo imali samo jedan sut u okvir gola...
Ovo je ocajno.
Bod protiv najbolje ekipe u Engleskoj nije neuspeh,ali igra koju sampion Evrope prikazuje u vecem delu sezone(i 99% prosle sezone) je jebeni horor.
Sve je isto samo njega nema.
Igra nepovezana, napadac ne dobija dovoljno upotrebljivih lopti, a ono malo sto dobije ne koristi.
Mikel i Ramires opet sjajni defanzivno, ali zbog nedostatka tehnickih sposobnosti lose daju loptu ili je brzo izgube.
Odbrana jako dobra veceras, mozda i najbolja u zadnjih 5 meceva.
Ako Cesar nastavi ovako, Bane ce cesce konkurisati za stopera, nego za beka.
Koja naprosto presmješna tekma. Na našu sreću pa ni Man City nije igrao nešto bolje. Odavno nisam gledao našu momčad da ovako jebeno jadno igra. Pa kroz čitavu utakmicu mi nismo uspjeli stvoriti niti jednu 100% šansu, a jedina šansa vrijedna pomena je onaj dobar udarac Torresa...

Jad, tuga i čemer !
kao sto sam i prognozirao da ce biti nerijeseno,u drugom poluvremenu smo igrali mnogo bolje ali opet nismo uspjeli pobijediti,odbrana je bila odlicna i posle 8 utakmica nismo primili pogodak,pohvalio bih A.Cola danas je igrao bez pogreske definitivno najbolji na terenu.
Igra kurceva dva puta gora nego pod vodstvom Di Matea,Azpilicueta je najbolje odigrao i realno sa ovakvom igrom nemamo sta traziti da se borimo za titulu,ovaj remi Cityu nije ni loš jer United im bjezi samo bod.
koji smor bgte...

[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556836_386301938120183_1775508727_n.jpg[/img]

ovaj transparent i aplauz u 16. minutu i uzvizi there's only one di matteo i natpsi RAFA OUT

jedine dobre stvari na utakmici
[b] [i]Meč između Čelsija i Mančester Sitija je bio toliko dosadan, da je jedan muškarac iz Londona čuo i zapamtio sve što mu je supruga pričala dok je on gledao meč.[/i][/b]

Aca Informacija objasnio.

Pored clean sheeta, vredi spomenuti Kola i Aspiliketu.
Igra slaba,rezultat dobar.
Pa sta hocete ? Mozda igru Barcelone a novog trenera dobili prije 2-3 dana.
Odbrana veoma dobra,raduje to sto smo konacno prosli ovaj tezak raspored i sada slijede malo lakse utakmice.
U srijedu moramo dobiti Fulham a nadati se kiksu konkurencije.
Ma Benitez je zatvorio sve prilaze golu i isao na remi. Ko to nije mogao shvatiti nakon 20 minuta utakmice nek sebi puca u nogu odmah. Ni ja nisam sav happy i u ekstazi ali to je Benitez htio. Ionako ga niko ne voli a da je napao i izgubio, tek bi onda bio u kurcu. I svi vi koji ocekujete promjene za 3 dana ste neozbiljni. Ova utakmica se moze opisati kao "niti smrdi niti mirise". Tako je izgledalo ovih 90 minuta. U narednom periodu ce se moci vidjeti pecat konobara u ovoj ekipi. Nadam se i prizeljkujem pobjede jer nam je sada raspored prijatniji i potpuno smo fokusirani na prvenstvo.
C:"Rafa,did you hear that booing from Chelsea fans?"
R:"I don't listen,i just coach and I lead the team !"
C:"But I said to you know that,it's awful "!
R:"I just said it,I just work and hope for best for the team . "
C:"What do you think can you turn over this situation?"
R:"I will work hard and all we are gonna try and give our best for better games and play......"
Nisam ni ocekivao bolju igru. Daleko smo mi od one forme sa pocetka sezone. Ne znam zasto ali ne igramo ni blizu dobro kao tada... Vidjecemo sta ce Rafa uraditi u narednim sedmicama ali mislim da mora povratiti pobjednicki duh igracima kakav su imali prije samo nekoliko sedmica... Ni danas se nista znacajno nije promijenilo u nasoj igri i jedva cekam kada ce se na teren vratiti Lampard i zaigra centralnog veznog. Njegove igre su nam potrebne. Imam osjecaj da kada su Lampard i Terry tu i ostali igraci igraju bolje i vise su motivisani...
Očekivan i realan rezultat na kraju, oba menbadžera su išla na remi i to su dobili.
Naša igra loša, previše se lopti guiblo, previše pogrešnih pasova, Torres nije dobio niti jednu kvalitetnu loptu da bi nešto napravio.
Svjetle točke su Azpi, Ashley i Luiz. Uglavnom obrana, a kad su obrambeni igrači svijetle točke utakmice onda se ne treba očekivat sexy nogomet.
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1353866395' post='90938']
koji smor bgte...

[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556836_386301938120183_1775508727_n.jpg[/img]

ovaj transparent i aplauz u 16. minutu i uzvizi there's only one di matteo i natpsi RAFA OUT

[size=6][b]jedine dobre stvari na utakmici[/b][/size]
[/quote]

Taman to htjedoh napisati xD

Vezni red je danas podbacio, a koliko nam god bio drag Mikel, mislim da Chelseaju treba pokretniji igrač na onoj poziciji tipa Fellaini. Pa i igrači Cityja su bili svjesni kako je Mikel neopasan, tako da ga skoro nitko nije ni pokrivao.
Očigledno Rafa je išao na to, da ne izgubi tj. da ne primi gol. Uspio je u tome.

Na kontranapadima se mora poraditi, jer da su se bolje izvodili, Mancini i njegovi puleni bi pognutih glava pičili za Manchester.
Disciplinovano odigrano, bez primljenog gola, nakon ihaha vremena, nije loše. I to sve protiv prvaka.

Azpi me je ponovo oduševio, strašan je. Mada cijela odbrana je odigrala fenomenalno. Ovi ispred su zakazali, ali bar su se borili ;)

Sljedeći Fulham, to se mora dobiti.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.