Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - WBA 2 : 1 Chelsea (17.11. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353173186' post='89163']
Da li sam ja jedini kome nije jasno zašto Marin ne dobije šansu nije povređen već mjesec dana neki dan je igrao i odigrao odlično odmoran je, ali ne treba umarat Matu, Oscara, Hazarda. To mi nije jasno kod Di Mattea jel Marin retardiran, rahitičan pa da ne može da zaigra jebenih pola sata.
[/quote]

Slažem se s tobom. Ovo je po meni jedna od dvije greške RDM-a.

Znači današnje greške RDM-a:

a) Što je stavio Romeua i Mikela da igraju zajedno - dva defanzivna vezna, ne ide to.

B) Što ne daje šansu Marinu nikako.

Ostalo sve RDM nije ništa kriv nego rahitični napadači.
  • Odgovori 89
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam gledao drugo poluvrijeme, ali sam sjedeći u frizerskom salonu i čekajući da me 'uljepšaju' tačno u glavi već vidio stanje i rezultat kad dođem kući. Ne znam šta se dešava s psihom igrača, ali ovo je već treća sezona zaredom da u istom vremenskom periodu dolazi do pada u igri, a samim time i rezultatima. Nismo mi United pa da i kad ne igramo da možemo konstantno pobjeđivati, zato i gubimo korak za tom trkom. Bojim se da je ovo ipak ona prava tranzicijska sezona, teško je ipak sa 6. mjesta izravno napasti prvo.
Danas je Clarke u potpunosti rasturio Robbieja taktički, jednostavno se to vidjelo od prvog momenta utakmice. Odigrao je tačno onako kako se protiv ovakve ekipe treba odigrati da bi se pobijedilo. Svaka mu čast. Ipak, u tome su doprinijeli i naši igrači. Nekoliko njih je podbacilo. Možda je vrijeme da se ponovo aktivira ona tema 'Trenutna kriza u klubu' iz Generalne diskusije. U njoj ću objasniti nekoliko stvari koje me poprilično zabrinjavaju u ovom trenutku.
1- Sturridge nema samopouzdanje kako bih zabio kad dobije sansu u 1 od 10 utakmice?
2-Mozda ne treba dovesti Falcaa vec vratiti Lukaku sa posudbu , pa uzeli su ga da zameni Tita , i sad kad je tita nas napustio pustili su ga na posudbu u WBA gdje momak kida

I'm sorry for mistakes im from Macedonia
Se izvinuvam za greskite od Makedonija sum
Ispricavam se zbog greske iz Makedonija sum .
E moj Chelsea-u . Ja ne znam ko je bio gori ovu utakmicu Torres koji je imao svega 4-5 kontakta s loptom ili Sturridge koji je sve promasio sto je mogao . U odbrani 2 kiksa , 2 gola . Prvi gol greska Luiza , drugi gol greska Cahilla .
Ono sto mene brine nije rezultat nego igra . Ako to ne popravimo bojim se da nece dobro istpasti ni u LP i u Premiershipu .
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1353171786' post='89128']
Nitko danas nije zaslužio prolaznu ocjenu, ama baš nitko. Pogotovo ne di Matteo, sa današnjom filozofijom jedenja govana koju je primjenio najviše preko Mate pri ulasku, 984 puta smo ubacili loptu u šesnaesterac i 979 puta su je oni izbili, koji kurac više ubacivaš boga ti jebem tvrdoglavoga, [b]pukni je sa 25 metara pa nek je brani[/b]...
[/quote]

E s ovim se slažem potpuno. Kada se protivnik zatvori (kao danas WBA), dakle kada se ne može ušetati u gol, onda moraš šutati s distance ili ubacivati sa strane (ali naši bekovi to nemaju kome ubaciti, iako su ddanas stalno to pokušavali). Ali ne, naši postali kao Arsenal u prošlim sezonama.

Svejedno, ja sam opet zadovoljan igrom, po meni je to dosta dobro izgledalo, samo moralo se više šutati, da bi se lakše došlo do gola (eh da je sad KDB s njegovim šutem ili raniji Lamps)...

Moses, Bertrand, Azpili, Romeu, te Studge su odigrali veoma dobro (iako ovom zadnjem ne mogu oprostiti onu promašenu 1na1 šansu)..
Ostali, šaša.. A od svih, najgori su mi bili Torres (kakvo iznenađenje :P) te Cahill (koji danas, kao da je pao s Marsa)...

I hajd sve, ali sad kad sam vidio izjavu trenera, kako će se vratiti defanzivnijem fudbalu, pao mi mrak na oči..
[quote name='Kalouda' timestamp='1353172223' post='89143']
To je samo danas fulao nemoguće, daj još primjera!?

A ti znaš hoće li on biti igrač...
[/quote]
Ne razumin na račun čega vi toliko branite tog sturridgea.. Momak nije za chelsea i to je to
Iako smo izgubili ja sam zadovoljan igrom. Torres je bio katastrofa a bogami i Sturridge. Najbolji na terenu daleko Mikel i Azpi.Momci su odlični.Luiz me naživcirao,dosta griješi i prvi gol je njegova krivica. Ipak,utakmica koja nas čeka u utorak je od velike važnosti i sad se treba fokusirati samo na tu utakmicu. C'mon Chelsea!
kaže di matteo, da će morat počet igrat defanzivnije, slažem se s njim,najbolje vratit se dobrom starom bunkeru i sve trat, koga briga za ljepotu!
Nisam gledao utakmicu,samo sam pratio kretanje rezultata.Imao sam los osecaj pre pocetka meca,i ovaj put me nije prevario.
Pogledao sam najzanimljivije detalje sa utakmice i video da smo mi imali bolje sanse.Dzaba,to je vec cetvrta utakmica u prvenstvu da smo bolji i da ne pobedjujemo.Ekipa je izgubila hemiju i nesto moramo menjati,a sta odlucice Di Mateo,a ako ne uspe da nas trgne,bice on zamenjen.Tata Roman ne prasta neuspeh,pa taman on bio u tranzicijskoj godini.
Ljudi skontajte mi imamo sigurno ali sigurno duplo bolje i kvalitetnije igrace od Uniteda koji imaju priosjecne igrace izuzev Rooneya i Persia i opet ljudi bolje igraju od nas,pobjeđuju i osvajaju titule,samo eto vidite kakve mi imamo igrace a kakve oni,u nih nije igra da im igrac dođe do centra igralista i vraca skroz loptu nazad De Gei jednostavno ljudi igraju citavu utakmicu napadacki,i kada kiksaju Ferguson im se svima na jebe mame a ne Di Mmateo ne smije izgleda nista igracima reci.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.