Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - WBA 2 : 1 Chelsea (17.11. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prije će Aston Villa preokrenut Cityevih 5-0, nego mi ovo s igrom koju pokazujemo.
Moramo pod hitno da dizemo formu. Vec pocinjem da se brinem.
Ovo se vec moze nazvati manjom krizom, losa igra a i kada se odradi neka akcija nema realizacije. Vjerovatno se od titule mogu oprostiti.
jesmo li se zajebali u želji za tim "sexy nogometom"?

po ko zna koji put se pokazalo da dobra obrana uvijek pobjeđuje...
mi baš zato gubimo bodove, jer se jebeno ne znamo braniti
Nemam rijeci za ovu igru,neznam sto li gledam ove pacenike kako igraju samo me svaki put glava zaboli od njihove usrane igre,ovo nije ustvari igra ovo su statisti,samo ordiniraju po teenu i nista drugo,kada Sturridg pocne srat da mu treba davat vise sanse i ostale gluposti a masi prazan jebeni gol,o Torresu ne treba rijeci trositi nije se sigurno 5 puta sastavio sa loptom u toku igre,nadam se da cemo u LP ispasti,ali realno ako ovako budemo igrali protiv Juveta ljudi ce nam uvaliti 5 komada.
Ovo je bas,bas zabrinjavajuce...U Torinu izginuti za bod ili moliti Boga da Sahtjor ne pobedi u Kopenahgenu.
Mnogo sam razocaran.Ekipa nije pokazala sampionski karakter posle onakvog poraza protiv Utd-a,vec je totalno suprotno utonila u sivilo.
Ovo nije sampion Evrope.
cestitam WBA na pobjedi,svaka im cast kako igraju nemaju ni jednog igraca koji vrijedi preko 10 miliona ali se bore i igraju dobro kao da su najbolja ekipa u premiershipu.Nas je jebala utakmica u Ukrajini sa Shaktarom otad smo neprepoznatljivi igramo lose stvarno,prosipamo bodove protiv ekipa koje moramo dobiti da bi osvojili titulu.Danas je Sturrige promasio ciste golove,onakve sanse nece promasiti protivnik.Pohvalio bih Cahila borio se s Longom dok je mogao,ako bas moram birati najboljeg od nasih izabrao bih Azpicuiletu,momak igra odlicno,ima daleko najbolji centar sut od svih bekova koje sam vidio.
Mubareći nam novi kiks :s Nevjerovatno je ovo što nam se dešava, jedino se nadam da se ovo neće odraziti na LP i meč protiv Juvea. Bili smo puno bolja ekipa na terenu, to stoji, ali pobjeda WBA-a je potpuno zaslužena. Imali smo puno više loptu u svome posjedu ali svega nekoliko 100% prilika.

Sezona je duga, ima još puno da se igra ali možda već sada možemo reći da se opraštamo od titule, jer baš na ovakvih tekmama se osvaja prvenstvo.
  • Autor
a jbt sjebano je.. čestitke WBA bili su bolji i nadam se da će u LE ove sezone, simpa ekipa
Nitko danas nije zaslužio prolaznu ocjenu, ama baš nitko. Pogotovo ne di Matteo, sa današnjom filozofijom jedenja govana koju je primjenio najviše preko Mate pri ulasku, 984 puta smo ubacili loptu u šesnaesterac i 979 puta su je oni izbili, koji kurac više ubacivaš boga ti jebem tvrdoglavoga, pukni je sa 25 metara pa nek je brani...
Treba vratiti defanzivni stil, uvijek smo ga igrali i uvijek smo imali rezultate. Pa dovoljno je samo sjetiti se Mourinha i njegove taktike...parkijaj autobus, kontra na Tita i gol...
Mislim da danas može svima bit jasno da Sturridge nije toliko bolji od Torresa koliko ste vi svi spominjali ima godinu dana! Jad i bijeda..
Najvise me boli kada se isfulamo i ne uzmemo 3 boda, najvise. Polako zaostajemo za timovima iz Manchestera. Najgore je sto Di Matteo nece sad vezati bar 2 tekme sa Sturridgeom kao spicem pa da vidimo na cemu smo, opet ce u spicu biti neko ko ne moze u sansu uci. Teski su ovakvi porazi. Uvijek kazem da je bolje da ne stvorimo nijednu sansu a da izgubimo, nego ovako. Ni sam ne znam kako ce se to izvesti, ali mi ne smijemo izgubiti u Torinu.
Treba Abramovič skupiti muda i učiniti sljedeće: Torresa protjerati iz kluba, a ovog smješnog Sturridgea uvaliti propalom Liverpoolu. Pa mi nemamo napadača koji će zabijati golove. Imali smo danas dovoljno šani za tri-četiri gola, ali ne - Sturridge mora fulati, ono što ni ja ne bi fulao :/ Sramota. Falcao i Huntelaar u siječnju u Chelsea trebaju doći i to je to!

Di Matteu nemamo šta zamjeriti večeras, osim kao što rekoh možda postavu s dva defanzivna vezna. Ali šta je to Di Matteo mogao uraditi još? Ući u igru i sam zabiti gol? Ma dajte ljudi šta vam je.

[quote name='CFC1905' timestamp='1353171870' post='89130']
Mislim da danas može svima bit jasno da Sturridge nije toliko bolji od Torresa koliko ste vi svi spominjali ima godinu dana! Jad i bijeda..
[/quote]

Prijatelju, ne zna se koji je gori. Torres ne ulazi u šanse, a Sturridge ulazi u šanse, ali fula nemoguće. Šta je po tebi u tome lošije sam procjeni, ali su karina i jedan i drugi, a za ambicije osvajanja lige, potrebna je klasa u napadu.

ManU ima Rooneyja, Van Persieja i Chicarita.

ManC ima Džeku, Aguera, Teveza i Balotellija.

Chelsea ima Torresa (nekad bio igrač) i Sturridge (nikad neće biti igrač).

To je to! Ne može se tako.
Treba stisnuti zube i sve komentare zadrzati u sebi, do utorka uvece.
Rezultat utakmice, kao sto je i sam Robbie izjavio je stavljen u drugi plan zbog onoga sto tim ocekuje u utorak.
Znam da su ocekivanja od ovog tima velika, ali tamo gde se fudbal igra su stvari malo drugacije, nego za kompjuterom.
Robbie je savrseno svestan cinjenice da je ovaj mec bio veliki rizik, jer u slucaju oba kiksa, njegove sanse da zadrzi mesto trenera posle maja meseca bi strmoglavo opale.
Verovacu mu ovaj put, kao i uvek do sada.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353172048' post='89135']

Sturridge ulazi u šanse, ali fula nemoguće.

Sturridge (nikad neće biti igrač).

[/quote]

To je samo danas fulao nemoguće, daj još primjera!?

A ti znaš hoće li on biti igrač...
i to što je dubro rekao
pa jebeno nevjerojatno izgleda da ubacujemo loptu u kazneni jedno 10-ak puta (ako ne i više) i ni jedan jebeni put ne dođe netko naš do nje

Danny i Torres ne mogu kurca s takvim loptama, pa koji kurac onda pokušavamo iscenirati preokret na temelju takvih lopti?
Tito, gdje li si? treba netko tko će odbiti sve protivnike od sebe i zakucati jebenu loptu glavom u gol dok jebeno nemamo drugog jebenog rješenja
po vasim komentarima izgleda da su nas devastirali ko arsenal totenhama a ovdje je bilo skroz suprotno jbt
al sta je je vjerujen da chelsea u utorak tuce juventusa
E ovako da malo prokomentarišem današnu utakmicu.
Prvo skidam kapu našim bekovima Azpiju i Rayanu ali sve dobro što su oni i ostatak uradili zasrali su Luiz i Cahill. Prvi gol Luiz čuva Longa i nakon toga ko tele blene u loptu a Long priđe Cechu na 2m i zabije lagano, drugi gol centaršut i Cahill umjesto da skače da izbije loptu on zapne za maslačak i Odemvingie zabije jeftin gol. Znači oni su imali 0 100% prilika zabili su 2 gola zbog naših grešaka odbranbenih igrača od kojih se to najmanje očekuje, ako Luiz i Cahill ovakvi budu protiv Juventusa možemo samo da se molimo Cechu da nas izvadi po ko zna koji put iz govana...

Mikel i Romeu su odlično odigrali obojica imali par dobrih pokušaja iz daljine ali nije ušlo nažalost. Hazard i Mojsije po krilima probijali konstantno, Hazard postigao lijep gol i odigrao maestralno na kraju mu malo i ponestalo snage ali jbg i on je od krvi i mesa. Mojsije ništa lošije nije odigrao možda je pred kraj prvog poluvremena mogao da zabije ali je poslao loptu na nebesa, još sam u nedoumici da li je ono nad njim bio penal ili ne ?

Danny i Torres; Prvo o Torresu, jest se on trudio dodavao ALI SINE OTKRIVAJ SE KAKO BI TI NEKO MOGAO DODAT LOPTU DA ZABIJEŠ TAJ JEBENI GOL ! Ni jednom se nije otkrio kako treba sve ostalo ajde i nije tako loše ali špic je jebem mu mater šta on ima od 76543 uspješnih pasova.
Danny za razliku od Torresa koji ne uputi šut i ne otkrije se Danny se nađe u dobroj pozociji za gol dobije loptu iz snova ALI ON NE MOŽE DA ZABIJE GOL kako zašto ne znam, danas je ladno mogao da utrpa 3 komada i time nam donese 3 boda poveća svoje šanse da uđe u prvih 11, takođe da podstakne Torresa da ovaj igra bolje jer ima konkurenciju ali ne Danny je sve to fino posrao.I da naravno sad će početi priče kako treba dovesti Falcaa i time se posrat na sve mlade talentovane napadače u akademiji i na posudbama.

Da li sam ja jedini kome nije jasno zašto Marin ne dobije šansu nije povređen već mjesec dana neki dan je igrao i odigrao odlično odmoran je, ali ne treba umarat Matu, Oscara, Hazarda. To mi nije jasno kod Di Mattea jel Marin retardiran, rahitičan pa da ne može da zaigra jebenih pola sata.

Sve u svemu poraz nezaslužen, geychesteri odoše daleko ispred titula polako izmiče, molit Boga da uzmemo bar 1 bod Juventusu u Torinu.
[quote name='exampLe' timestamp='1353171870' post='89129']
Treba vratiti defanzivni stil, uvijek smo ga igrali i uvijek smo imali rezultate. Pa dovoljno je samo sjetiti se Mourinha i njegove taktike...parkijaj autobus, kontra na Tita i gol...
[/quote]
a na koga bi sad bila kontra??
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1353173101' post='89161']
[b]po vasim komentarima izgleda da su nas devastirali [/b]ko arsenal totenhama a ovdje je bilo skroz suprotno jbt
al sta je je vjerujen da chelsea u utorak tuce juventusa
[/quote]

[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305573_383220851761625_96575186_n.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353173549' post='89168']
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305573_383220851761625_96575186_n.jpg[/img]
[/quote]jest moj kurac negdje u 70'-oj pisalo 46-54,a odkad su dali 2. gol centra prešli nisu

Evo i statistika na Sky Sports 1-st half Poss. 37.5 - 62.5; 2-nd half Poss. 34.1 - 65.9
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.