Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - WBA 2 : 1 Chelsea (17.11. sub)

Istaknuti odgovori

Za dva dana utakmica a niko temu otvorio nije. :S

Očekivanja? :P

10366.png vs 10268.png

U goste West Bromu, odlično igraju ove sezone i zasluženo drže 5. mjesto Premier lige, isto bodova kao četvrtoplasirani Everton.

PREMIER LEAGUE

17.11.2012, SATURDAY, 16:00H (CET)

WEST BROMWICH ALBION versus CHELSEA

preview: reLo

• Odgovori 89
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Od ukupno 20 bodova, WBA je 15 uzeo na svom stadionu. Prava domacinska ekipa. Ovo nam je jos jedna u nizu must-win tekmi. Nerviracemo se, to je sigurno.
Iskreno ocekujem da necemo pobjediti (po prvi put ove sezone) . WBA je odlicna ekipa , a mi smo pali u formi skroz .
Ne znam ni kakav sastav bi poslao na teren .

Prva utakmica u Premiershipu koju necu moci gledati ove sezone .
Strah me pomislit sta bi bilo da izgubimo ovu utakmicu. Vecina novina bi selila di Mattea iz kluba, atmosfera bi se narusila. Ovo se jednostavno mora pobijedit za mir u kuci..
WBA - Very Bad A[color=#000000][font=arial, sans-serif][size=3][font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]dversary[/size][/font] :D[/size][/font][/color]
.
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4][color=#000000]Kao sto je vec receno, klasicna domacinska ekipa.[/color][/size][/font]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Tim sastavljen uglavnom od igraca koji imaju dosta PL iskustva u nogama, tako da poznaju dobro Engleski fudbal. Ne opterecuju se mnogo posedom lopte, svoju igru zasnivaju na cvrstini, posebno na sredini terena.[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Njihov napadacki potencijal potpuno zavisi od Longa i Odemwingie-a, iako imaju jos nekoliko napadaca u rosteru, od kojih je jedan i "nas" Romeo. [/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Cilj njihove igre je sto pre dobaciti loptu jednom od njih dvojice, a onda ili ostaviti na njima da nesto iskreiraju ili ubacivanjem spoljnih igraca dobiti na sirini i centarsutevima ugroziti protivnika. [/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Kao i Plavci i oni nemaju istaknutog strelca, sa 4 igraca sa postignuta po 3 gola.[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Kao najveca prednost Chelsea-ja namecu se tehnicka sposobnost i brzina.[/font][/color]
Ovakve utakmice se najcesce resavaju u prvom poluvremenu, sto se favorita tice.
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Ako se utakmica dobro otvori, postigne rani gol, to bi trebalo da bude dovoljno da poremeti balans u njihovim redovima. Takodje, u slucaju ranog gola Robbie treba na tih 90 minuta zaboraviti da je Italijan, da se mane cuvanja rezultata i dopusti ekipi da umnozi vodjstvo pre nego li krene u takticko nadmudrivanje na terenu.[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color]
ovo ne pobjeđujemo nažalost ;)
u svakoj utakmici ove sezone očekivao sam pobjedu, ali u ovoj ne
pad forme, a i misli su već sigurno na Juventusu tako da teško da ćemo uzeti pobjedu

očekujem X, a moguć je i poraz ako ćemo biti previše opušteni
Iskreno ne znam sta da ocekujem, nismo bas u dobroj formi, znam samo da nam se sezona lomi u naredne 3 tekme, ako pobjedimo WBA i City i ako uzmemo bar bod Juve-u mozemo se necemu nadati ove sezone, a ako kiksamo u ove tri tekme moracu se pomiriti sa tim da ova sezona i nece biti bas tako uspjesna.
Ostaje mi samo da vjerujem u nase igrace, nadam se povoljnim rezultatima. KTBFFH
ako mi zelimo titulu ovu utakmicu moramo dobiti.WBA je najvece iznenadjenje ove godine igraju dobro,imaju solidan igracki kadar,dobrog trenera Steve Clarka koji je odlicno uigrao ovu ekipu,na domacem terenu su izgubili samo od Citya,ocekujem ovorenu utakmicu,najvise me brine nasa odbrana jer smo u zadnji 6 utakmica u svakoj utakmici primili gol,vjerujem da Dimateo nece nista mijenjati osim sto bi trebao poceti A.Cole od pocetka,prognoziram da cemo pobijediti nekim minimalnim rezultatom.
Ljudi, mi bismo se uvalili u probleme kad ovdje ne bi osvojili sva 3 boda, to stoji, ali jebemu ne možete pričat da gubimo šansu za titulu ukoliko kiksamo sada. Ovo je 12. utakmica tek, ima ih još ihuhu. Kiksat ćemo mi još dosta, ali hoće i United, kao i City. Prerano je govoriti o takvim stvarima. Ima toliko utakmica do kraja da su svi u igri još, a tako će bit još dugo.

Treba nam pobjeda ovdje, to je jasno ko dan, momčad je ušla u neku crnu, psihološku rupu još na onoj prvoj utakmici sa Shakhtarom i još nismo iz nje izašli. Ukoliko se želimo dignuti, napuniti baterije za Juventus i Torino, moramo ovdje pobjediti. Kako? Nije mi bitno.
Ma nemozemo mi se na to oslanjati sto ima još puno kola do kraja,mi moramo pobjeđivati ljudi protiv WBA se moraju uzeti 3 boda,jer kada prvi se odmakne na tabeli tesko je to stici,imam neki osjecaj da bi United mogao kiksati protiv Norwicha u gostima.
normalno je da se desi pad forme i koncentracije, ali da nastavimo kiksati nakon 2-3 utakmice, jednostavno nemoguce, ocekujem kvalitetnu igru i dobro zalaganje nasih igraca
[quote name='diablo_bih' timestamp='1353004282' post='88838']
Imam ja taj osjecaj za njih uvijek, i uvijek i kiksaju do 80 minute...
[/quote] Zato se zapne u prvom poluvremenu uvali se 2-3 komada i onda u drugom poluvrmenu se igra mnogo opuštenije,a ne mi damo 1 gol i onda se bacimo na defanzivu dok nam ljudi gol ne uvale kao sto je slucaj bio u proslim utakmicama,kada se samo sjetim one sezone 2010 kada smo osvojili duplu krunu,na svakoj utakmici davali smo 3-4 gola bilo milina gledati,jednostavno nas se protivnici bojali.
Očekujem visoku pobjedu od 5-0. Dva gola od tih pet će dati naši braniči iz prekida, a jedan će sigurno zabiti i Mata da se iskupi za onaj promašaj protiv Liverpoola. Misliti pozitivno, biti uvjeren u pobjedu, je najpravednije. Mi smo ipak po igračkom kadru najbolja ekipa u ligi. A da li ćemo primiti barem jedan gol - mislim da hoće. Takvi smo sa svim svojim vrlinama i manama. Ali napokon je vrijeme za pobjedu.
Rotirati pod cijenu gubitka bodova, dati šansu većini igrača koji neće igrati za tri dana u LP, pa da se vidi šta oni tu mogu. U utorak nam ide strašno važan meč u Torinu gdje nismo sebi dopustiti da kojim slučajem odigramo ispod mogućnosti i dođemo u situaciju da budemo prvi branilac titule nakon 20 i nešto godina koji neće proći grupu. Nadam se da će Lamps biti spreman. Zato ovdje:

____________Cech_________
Azpi____Bane_____Cahill____Ryan
________Oriol____Lamps______
Moses_______Oscar______Marin
____________Danny__________

Nadam se da možemo do bodova, iako sam glasao i očekujem remi. I to oni će prvi povesti a mi ćemo spašavati bod.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1227300/west-brom%27s-steve-clarke:-i-could-have-become-chelsea-boss?cc=5739
[quote name='BluesForever' timestamp='1353006834' post='88852']
Zato se zapne u prvom poluvremenu uvali se 2-3 komada i onda u drugom poluvrmenu se igra mnogo opuštenije,a ne mi damo 1 gol i onda se bacimo na defanzivu dok nam ljudi gol ne uvale kao sto je slucaj bio u proslim utakmicama,kada se samo sjetim one sezone 2010 kada smo osvojili duplu krunu,na svakoj utakmici davali smo 3-4 gola bilo milina gledati,jednostavno nas se protivnici bojali.
[/quote]
Ne, to sam odgovorio tebi za osjecaj da ce manchester kiksati ;)
Svaku priliku iskorisiti i rijesiti ovo vec u prvom dijelu.

_______________Cech________________

___Cesar_____Bane___Cahill____Ryan___

____________Mikel____Lampard_________

____Moses_______Mata______Oscar_____

_______________Daniel________________

Mozda bi Marin mogao poceti umjesto Mate pa cak i Piazon.Pokusati sto vise igraca odmoriti za utorak i utakmicu sa Juveom.
U ovom trenutku je vaznije odmoriti kljucne igrace(Matu i Oscara pre svega), i dati maksimum u Torinu da bi se priblizili prolasku u nokaut fazu LS, nego pobeda protiv WBA.
Ima jos dovoljno utakmica do kraja sampionata da se uzme titula, ali sramota i pad morala svih u klubu, posebno igraca, pa i navijaca eventualnim ispadanjem iz LS je neuporedivo veci problem.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.