Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12 - WBA 2 : 1 Chelsea (17.11. sub)

Istaknuti odgovori

Vazno je Whis i WBA i Juventus. Bitno je sutra pobijediti cisto da igraci budu mirni par dana uoci Juventusa, da ih ne smaraju mediji i cijela ta novinarska odvratna atmosfera koja se kreira kada klub ima lose rezultate, pa da onda mogu malo rastereceniji ici na Juventus. Juventus je vazniji svakako, ali i WBA je vazan. Bitno je drzati sto manju razliku za FAchesterom.
  • Odgovori 89
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='VahaCFC' timestamp='1353077325' post='88948']
Jel' Luiz spreman za utakmicu ?
[/quote]
Trebao bi biti pošto je igrao za Brazil prije koji dan tekmu protiv Kolumbijaca. Također, Cole se vratio i spreman je.
Tesko bgm....jak je WBA ali msm da mozemo do pobjede ako realizujemo sanse i ako nas sreca pogleda(i sa remijem bih bio zadovoljan) KTBFFH!!!!!
Team: Cech (c); Azpili, Cahill, D Luiz, Bert; Rom, Mik; Moses, Hazard, Sturr; Torres. - subs: Turn, Ivan, Cole, Ram, Oscar, Marin, Mata.[url="https://twitter.com/search?q=%23CFC&src=hash"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url]
Odlično što Matu odmara, Daniel dobio priliku, istina da nije na poziciji na kojoj je on to htio ali nek bude sretan sa ovime i nek ne bude previše sebičan. Ostalo super, dosta dobar saastav, idemo po pobjedu! COYB!
Iako nisam ocekivao mislim da je ok sastav, jer nam je bitnija tekma protiv Juve-a, a ako se ne budu zajebavali i ovo ce biti dovoljno za bar bod, e sada RDM je pokazao muda jer ako kiksa danas zbog tekme sa Juve-om i jos izgubimo u Torinu gledajuci do sada Romanove postupke mogli bi mi od Srijede biti bez trenera :D
Konačno malo promjene, drago mi je zbog Sturridga i Mosesa. Očigledno Matu i Oscara odmara za utorak.
Nije mi drago vidjeti Sturridgea na krilu nimalo. Zasto jebeni Marin nije starter?
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353163039' post='89078']
Nije mi drago vidjeti Sturridgea na krilu nimalo. Zasto jebeni Marin nije starter?
[/quote] Meni je bas drago ga vidjeti na krilo,jer Sturridge je brz i prodoran i to je oni sto nam treba po krilima.
[quote name='BluesForever' timestamp='1353163408' post='89079']
Meni je bas drago ga vidjeti na krilo,jer Sturridge je brz i prodoran i to je oni sto nam treba po krilima.
[/quote]

Sturridge nije ucinkovit na krilu a ucinkovitost nam je potrebna. Zasto on mora igrati krilo pored zivog Marina? Ucinkovitije bi bilo staviti Sturridgea u spic, Marina na krilo. Kad vec odmara Ramiresa, Oscara i Matu neka odmori i Torresa.
Pozitivna stvar je što dosta igrača dobiva odmor.

Ovaj sastav je, s druge strane, dosta šarolik i iskreno ne znam što očekivati. Možemo im zabiti pet komada, a ne bih se čudio ni kad bi izgubili.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1353075356' post='88942']
[b][u]U ovom trenutku je vaznije odmoriti kljucne igrace(Matu i Oscara pre svega), i dati maksimum u Torinu da bi se priblizili prolasku u nokaut fazu LS, nego pobeda protiv WBA.[/u][/b]
Ima jos dovoljno utakmica do kraja sampionata da se uzme titula, ali sramota i pad morala svih u klubu, posebno igraca, pa i navijaca eventualnim ispadanjem iz LS je neuporedivo veci problem.
[/quote]

Kao sto sam i mislio....
1-1 rezultat na kraju drugog. S obzirom na to kako igramo, ja prezadovoljan što držimo remi za sada.
Loše igramo, nemojte da vam ovaj gol Hazarda zamaže oči. Primit ćemo gol u drugom poluvremenu, možda čak i u prvih 5 minuta igre. To smo mi.
kako mi na kurac ide jedno te isto pjevanje champions of europe, pa dajte malo carefree, pjevajte himnu, bas boli wba kad im nasi pjevaju champions of europe we know what we are
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353167794' post='89094']
Zadovoljan rezultatom u prvom poluvremenu igra nije nešto, [b]jeftino primljen gol[/b].

Možemo ovo dobit samo polako ;)
[/quote]

Koji to gol ove sezone nismo jeftino primili? Evo City vodi. Isti problem kao prošle godine.

POBJEĐUJEMO MI - POBJEĐUJU I MANCHESTERI
GUBIMO MI - MANCHESTERI I DALJE POBJEĐUJU

Zanima me hoćemo li biti među prvih 5 za 3-4 kola.
Evo da se odma izjasnim i da kazem svoje misljenje prvog poluvremena. Odma od samog starta vidmo da momci imaju volje, da rade sve da bi dosli do pozitivnog rezultata, sve na stranu ali kardinalnu gresku radi David Luiz koji pusta protivnika, Long mu bjezi i pogadja za vodstvo, to je luizova greska. Budimo realni pomalo mi ide na kurac to izmisljanje tople vode od strane Luiza, sta ti imas koji kurac se zajebavat u odbrani, driblat itd. da je samo malo ozbiljniji, iz ivog gola se vidi koliko ima gresaka. On je odlican odbrambeni ali previse neozbiljnosti škodi ekipi.

Za Bertranda se name sta reci, momak obavlja posao, trci, bori se, u napadu odlican. Isto tako Azpi. Po meni Mikel jedan od najjacih na terenu. koliko je samo napada presjekao, koliko je pretrcao, tacnih lopti dao, a da ne govorim o šutu koji se umalo pretvorio u zgoditak. SVAKA CAST MOMAK !

Hazard pokazao kako to rade mali čarobnjaci, Moses i Stu na nivou. Torres srednja žalost.

Idemo u drugo pol. i ocekujem da u startu odma visok pritisak te uspostavu kontrole i nametanje naše igre. Idemo momci ! KTBFFH ! ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353167536' post='89091']
Loše igramo, nemojte da vam ovaj gol Hazarda zamaže oči. [u][b]Primit ćemo gol u drugom poluvremenu, možda čak i u prvih 5 minuta igre. To smo mi.[/b][/u]
[/quote]

Nostradamus sam...A i ne trebam biti, vidi se iza aviona da smo taraba.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.