Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Chelsea 1 : 1 Liverpool (11.11. ned)

Istaknuti odgovori

[quote name='lamps82' timestamp='1352657285' post='88308']
Jos jednom je potvrdeno da mi ustvari nemamo gol igraca.Torres mozda jeste veceras bio dobar ali njemu treba sto sansi da jednu pospremi gol.
Mata me veceras razocarao,bio je dosta sebican.Pravi napadac i iz nemoguceg daje gol,sto ne vazi i za Torresa,[b]on slabu realizaciju ima i iz cistih sansi.[/b]
[/quote]

Prijatelju ne pizdi, kad ti nije inčije reć. Reci mi jednu situaciju na današnjoj utakmici gdje je Torres imao čistu šansu za zabit gol, ja ću te na leđima na vrh Biokova odnijet.

Ja ću prvi reć kad netko ne valja, pa makar mi to bio i rođeni brat, al neki ovdje imaju svoje dežurne krivce koji su krivi i da se krava u Duvnu prevrne, a naravno onda i za ovaj usrani remi.
  • Odgovori 113
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najveci problem je igra posle primljenog gola... Ne postoji jasan plan napada. Gubi se na tecnosti, opada broj preciznih pasova. Svi zele najbolje, ali niko ne zna sta tacno treba da radi. Previse je panike medju igracima.
ma eto ja prvi priznam da je Torres danas odigrao vrlo dobro, ali nije to to i [b]NIKAKO ne smijemo dopustiti[/b] da nas zavara sa eventualno par dobrih partija i da nam da lažnu nadu, pa da na zimu ne posegnemo za nekim kvalitetnim napadačem

ako se to dogodi, ode nam sezona nedvojbeno u kurac
U narednom periodu se lomi sezona tj. ambicije ka tituli.
[quote name='BluesForever' timestamp='1352656755' post='88290']
Kakvi mi i nasa borba za titulu,nema ovdje mentaliteta,nema onog pobjednickog zara i borbe,dali jedan gol i povukli se isto picke,i kada neko kaze Mikel dobar,Fellaini je za njega Messi,Mata isto kloc maši 100% šansu,Torres ordinira po terenu kao i obicno.
[/quote]

Da ti ađo kaže, nemaš ti pojma druže... Ne prosipaj se majke ti...

Rekao sam da neću odgledati utakmicu, ali ipak sam uspio.. U prvom poluvremenu smo ih ubili, u drugom do njihovog gola (koji pade iz ničega) je bilo ok ali od tad do kraja, kao da je neka druga ekipa igrala umjesto Chelsea...
RDM opet nije jasan. Ganjaš rezultat, vadiš napadača, wtf.. Jbm mu miša, pa jel ideš na pobjedu ili ne.. Pokaži jbena muda, više..

Dosta je više prosipanja bodova u utakmicama gdje jednostavno ne smiješ ih prosuti... Jbt pa Liverpool kako je odigrao, ja sve kontam ovo tekma FA cupa protiv nekog drugoligaša.. Al opet šuge otkinuše bod, samo zbog naše zajebancije...

Mata, Oscar, Hazard, pa đi će ono, oni fulat.. Jbg razočaran sam, al et...

Å ugavi mancesteri, oba dobijaju tekme u zadnjim minutama, sekundama, dok ih mi gubimo u to vrijeme.. Pu jbm ti...
Treba gledati s vedrije strane - mogli smo izgubiti, jesmo, da nije ÄŒeha.

Ovo je samo prolazno stanje, raspored je bio težak, sada nastupaju vedriji dani. U šampionatu smo se rješili Totenhema, Arsenala, Liverpola, Manchestera... u LP smo dobili Šahtar.. izbacili smo Manchester iz kupa ..

I poslije svega ovoga zaostajemo samo 3 boda, to je samo po jedan kiks Manchesterova, a s obzirom na to kako sretno igraju i kako se provlače... neće moći uvjek tako, samo je pitanje vremena

Što se tiče utakmice naravno da smo zaslužili pobjedu, samo nam je potrebno malo sreće kod Torresovog udarca glavom kao i nogom, kod Hazardovog udarca, kod Matinog čistog udarca ..
Evo i mojih par rečenica o utakmici... Vidim da vas je dosta primjetilo da smo postali ziheraši i to na vlastitom terenu ako damo gol dali smo a ako ne polako kao da će doć sam 100 posto... Sjetite se shaktara, swansea, itd... Počeli smo igrat bez krvi bez duela a danas je većina ekipe podbacila... Govorite da smo falili šanse.. Naravno da smo ih par stvorili kad je balun bija većinom u njih i većina tih akcija je plod kontre a toga mi je pun k..... više.. Imamo momčad za svakog nabit u 20 metara bar pola ure ali od toga ništa... Jednostavno neznam šta je ali odemo li ovakvi u torino razorit će nas i ispast ćemo 100 posto...
Triba se trgnit nije kasno
Momci,ne sekirajte se mnogo,duga je sezona,svega ce biti.Ne kasnimo 10 bodova nego samo 3.Brzo se to stigne.Imamo sjajan igracki kadar,dominiramo vecinu utakmica i to je ono sto raduje.Danas nismo imali srece jer smo bili daleko bolji rival,ali mozda smo je potrosili protiv Sahtjora.Jeste da su sada reprezentativne medjunarodne utakmice,ali opet imamo solidno vremena da pripremimo utakmicu sa WBA.Pobeda u tom mecu brise danasnji kiks.
Nisam gledao jučer, al sam pogledao sada snimku. Uglavnom, puno, jako puno smo promašivali i onda nam se to vratilo. A vratilo nam se na način da je gol neregularan, odnosno da je Suarez prije nego je postigao gol napravio prekršaj na Ramiresu. Odgurivanje rukama i jasno neomogućavanje našem igraču da dođe do lopte. E sad, tu ne krivim glavnog suca, koji to nije mogao vidjeti jer je Suarez gurnuo Ramiresa prije nego je lopta došla do njega. Međutim, krivim pomoćnog suca koji je cijelo vrijeme gledao tu dvojicu igrača jer je kod njih pratio položaj zaleđa i to je on morao vidjeti.

Kaj se tiče same igre - nije loše. Stvarali smo dosta prilika i šteta što nismo bar još jednu - dvije iskoristili i na kraju bi mirno priveli tekmu kraju.
Netko je rekao, druga ekipa od primljenog pogotka do kraja..Nije mi jasno zašto onda kad je mijenjao samo jednog napadača nije uveo npr Marina čisto da se vidi kako momak diše. Čuo sam svakave članke o njemu, zvijezda njemačkog nogometa, njemački Robben, a nijednu tekmu ga nisam odgledao..
RDM me i je prošle sezone često iznenađivao svojim rotiranjima, formacijama, zamjenama, postavljanjem igrača itd..Po dosadašnjim rezultatima se vidi da zna šta radi, ne znači sada ništa imao moje povjerenje ili ne kad je ono od kluba bitno, ali vjerujem da je on pravi trener. Netko isto reče, jak raspored, a 3 boda zaostatka se daju vratiti tako da nema nervoze B-)

KTBFFH!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PL0-Y_1Oq3Y

Ovoj mrcini skidam kapu. Suarez je dao gol, al Jose je apsolutno zaslužio biti proglašen igračem utakmice. Pokidao je. Uvjerljivo najbolji na terenu je bio.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.