Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Chelsea 1 : 1 Liverpool (11.11. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moguce je i da LFC izadje u 3-5-2 formaciji. Zele zgusnutu sredinu. Nasi moraju greske svesti na minimum i ne srljati prema naprijed po svaku cijenu. Samo strpljivo, sanse ce doci.
Pozdrav svima. Ja sam navijač vama omraženog kluba Liverpoola :P

Registrirah se kako bi vas obavještavao o vijestima iz mog voljenog kluba, ali isto tako da vidim šta se u Chelsea-ju dešava :)

Danas vrlo vjerojatno nastupamo bez Škrtela što je veliki hendikep. Na njegovo mjesto će najvjerojatnije doći Carra, znači imate igrača više #-o
U ekipu se vraća Johnson koji je jako falio u prošlim utakmicama, Wisdom je još zelen i sklon kiksevima. Također se nadam povratku Reine. Naše glavno oružje je Suarez. Nažalost, spali smo na to da nam igra ovisi o genijalnosti jednog igrača. Vjerujem da će napraviti puno problema Luizu i Cahillu, ustvari siguran sam u to. Vezni red je sasvim solidan, falit će Lucas, ali njega nema već 2 mjeseca. Vjerujem da će tu igrati Gerrard, Sahin i Allen. Na krilu Sterling i Suso. Sterling je hitar i ima odličan dribling pa će zadati dosta problema tromom ivanoviću. Suso isto jako mlad, ali nije isti tip igrača kao Sterling. Pravi je španjolac, ima pass, ima pregled igre. Čeka nas zanimljiva utakmica, Chelsea naravno favorit, ali svi znamo da Liverpool u derbijima igra jako napaljeno, te da im je Chelsea proteklih godina bio mušterija :D
Pozdrav i tebi. Pa jeste omrazeni konkretno meni, ali niste u rangu scuma i Farcelone.

Stavljao je Bane u dzep mnogo opasnije igrace od Sterlinga. Samo da kod vas Sahin odigra kao i dosad sto je igrao i bice dobro.
taj Sterling ce danas da bude nevidljiv...Ivanovic ce mu slomit svaku kost u tijelu , zdrobit ce ga ! ma idemo odma po golove nista cekat , ako cekamo primit cemo neki kretenski gol i jebani smo....
[quote name='Legendinho_LFC' timestamp='1352632851' post='88216']
[/quote]

dobrodošao ;)

što se tiče vašeg igrača manje, nama Torres igra u napadu, tako da i mi imamo igrača manje...
obrana nam je loša u zadnje vrijeme, kao što si rekao, pa očekujem da Suarez napravi dosta problema
što se tiče našeg napada, stvarno vjerujem da ćemo zabit koji gol, samo se nadam da nećemo primit tolko ;)
vi ste uvijek dobri i napaljeni protiv nas tako da očekujem dobru i otvorenu utakmicu sa mnogo golova
Igi, cini mi se da nisi pazljivo citao komentar,hm ovaj tacnije ispovijest Kaloude tik iznad tvog posta :P .....

Nego,da velim koju pametnu....Prvo,haha pod prvo znamo ko sudi,pod drugo znamo ko je u napadu Liverpoola i pod trece znamo kako taj neko voli da leti.....e toga se ja bojim ! #-o
Sto rekao kolega Batigol,odigrati utakmicu sto bolje moguce od pocetka i privesti je mirno kraju ako je ikako moguce,da ne moraju Mazacari da ostaju do 98 minute na terenu i da jos i tad skapavaju od sprinteva,valja ih cuvati(iskreno se molim da danas debituje Marin ako nista kao zamjena u devedesetom minutu ^:)^ ) !!! Ocekujem da iskoristimo njihove slabosti,tj. njihova krila koja moramo slomiti,jer smo neuporedivo jaci na tim pozicijama,i smireno igrati u odbrani,koju se nadam da ce ciniti D.Luiz i Terry (Cahill) . Necu reci da cemo lagano pobjediti,ali se nadam spektaklu i naravnom boljoj igri nase ekipe B-)
Confirmed #LFC team v #CFC: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Wisdom, Allen, Gerrard, Sahin, Suarez, Sterling.

Nema Reine, a igrat će Carra i Wisdom. Počinjemo s 5 obrambenih, znači bunker vas čeka :P
Carragher prošle sezone što je igrao kiksao je, ne razumijem zašto Coatesa ne stavi u prvih 11. Wisdom je također zadnjih par mečeva dosta plivao. Ohrabrujuće je što se Glen vratio.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Ramires, Torres, Mata, Oscar, Mikel, Hazard, Terry, Azpilicueta, Bertrand
Ja mislim da ce to biti 3-5-2.
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Terry, Bertrand - Mikel, Ramires - Mata, Hazard, Oscar - Torres[/background][/size][/font][/color]
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Subs: Turnbull, Cahill, Ferreira, Romeu, Moses, Marin, Sturridge[/background][/size][/font][/color]

Zanimljivo, odbrana pogotovo.
Bas neobican odabir odbrane, samo sada treba ovde da kiksamo pa da padnemo na trece mjesto, ovi sugavci iz Mancestera dolaze do pobjeda u 88 minuti., koji su to srecnici.
Vazda kad sam rekao da cemo lako pobijediti ili smo izgubili ili remizirali,tako da cu ovog puta da cutim :D
Bane na stoperu?Vidjet cemo,cesto se izgubi na toj poziciji.
Luiza nema ni na klupi,vjerovatno neka povreda.
Ocekujem od tria MAZACAR da rijese utakmicu.Odbrana mora biti na visokom nivou i pobjeda nece izostati.
nadam se da ce Bertrand odigrati bolje nego protiv Shaktara,veliko iznenadjenje je sto je Cahil na klupi ali Tery i Ivanovic su jako dobri zajedno u paru i vjerujem da nece biti problema.
[quote name='emcho4chelsea' timestamp='1352647845' post='88256']
Vazda kad sam rekao da cemo lako pobijediti ili smo izgubili ili remizirali,tako da cu ovog puta da cutim :D
[/quote]

hehehe i ja isto zato sada uvjek govorim da ce biti teska utakmica :D
Ajde Chels, oderite ove papke,krajnje je vrijeme! Inace,stavio sam 1 i 3+ ,tako da ocekujem pobjedu sa vecom gol razlikom :).
[quote name='Legendinho_LFC' timestamp='1352632851' post='88216']
Pozdrav svima. Ja sam navijač vama omraženog kluba Liverpoola :P

Registrirah se kako bi vas obavještavao o vijestima iz mog voljenog kluba, ali isto tako da vidim šta se u Chelsea-ju dešava :)

Danas vrlo vjerojatno nastupamo bez Škrtela što je veliki hendikep. Na njegovo mjesto će najvjerojatnije doći Carra, znači imate igrača više #-o
U ekipu se vraća Johnson koji je jako falio u prošlim utakmicama, Wisdom je još zelen i sklon kiksevima. Također se nadam povratku Reine. Naše glavno oružje je Suarez. Nažalost, spali smo na to da nam igra ovisi o genijalnosti jednog igrača. Vjerujem da će napraviti puno problema Luizu i Cahillu, ustvari siguran sam u to. Vezni red je sasvim solidan, falit će Lucas, ali njega nema već 2 mjeseca. Vjerujem da će tu igrati Gerrard, Sahin i Allen. Na krilu Sterling i Suso. Sterling je hitar i ima odličan dribling pa će zadati dosta problema tromom ivanoviću. Suso isto jako mlad, ali nije isti tip igrača kao Sterling. Pravi je španjolac, ima pass, ima pregled igre. Čeka nas zanimljiva utakmica, Chelsea naravno favorit, ali svi znamo da Liverpool u derbijima igra jako napaljeno, te da im je Chelsea proteklih godina bio mušterija :D
[/quote]

svaka cast, i dobro nam dosao, nadam se da cemo zajedno slaviti pobjede Chelsea, kao i ovu danas ako Bog da :D
S jedne strane mudra odluka Robbieja da odmori dvojac Cahill - Luiz koji je iznio sav teret na svojim leđima za Terryeva odsutstva, ali i riskantan potez jer time dobivamo izmiješanu i do sada neuigranu obranu u važnoj utakmici. Vidjet ćemo, nadam se najboljem.
Vodimo zahvaljujuci sjajnom golu Terrya.Nazalost povrijedio se.Liverpool kriminalan.Ljudi nisu suta imali kako valja.Mata je morao ono zabiti i rijesiti utakmicu.Torres se trudi,ostaje zal za onom prilikom kada je golman odbranio,istina sut je bio po sredini gola.
U drugom ovo treba rijesiti sa jos jednim eventualno dva gola i cao.
Moses umjesto Oscara i da upisemo nova 3 boda.
Prvo poluvrijeme obilježio John Terry; prvo sjajnim golom glavom, a onda ozljedom. Ono mi se činilo vrlo ozbiljno, ne bih se čudio da nam jave da će izbivati s terena i mjesec dana, pa čak i više, ne daj Bože.

Obrana nam je dobra, ne srljamo naprijed, igramo lijepo, smireno i usudit ću se reći da Liverpool može biti sretan što gube samo 1:0.

Sve je u našim rukama, ozbiljno uć u drugo poluvrijeme i nastojat održat ritam kao i u prvom. Pobjeda ne bi trebala doći pod znak upitinika.
Mnogo je Chelsea bolji, ovo treba rutinski privesti kraju jos jednim golom, steta za Matu sto ne zabi sjajno je izbacio igraca al jbg.
Obrana dobra, bez grešaka, Ramiz je vrlo dobro odigra prvo poluvrijeme, dosta oduzetih lopti. Torres se čini raspoložen, to je dobar znak. Samo još moramo zicere zabit a ne mašit jer će nam se to po našem starom dobrom običaju obit o glavu.
Odlicno prvo poluvreme.Nastaviti tako i utakmicu resiti sto pre,po mogucstvu golom na pocetku poluvremena.Sjajan gol Terija,posle vrlo neprijatna ozleda.Nadam se da ce se brzo oporaviti.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.