Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Chelsea 1 : 1 Liverpool (11.11. ned)

Istaknuti odgovori

Kako sam ja cuo od komentatora sa Sky-a Luiz je bolestan, pa zbog toga ne igra. Mislim da je Cesar na desnom beku zbog Sterlinga, jer njemu Bane ne moze parirati u brzini. A stoperski par me iznenadio, ali mislim da je Robbie tu isao na iskustvo.
Steta sto se Terry povredio, taman se bio na najbolji nacin vratio na teren.
U drugom poluvremenu ocekujem da najveci teret bude na Banetu, jer ce verovatno Sterling preci na desno krilo, pa ce Bane morati stalno da cuva ledja Cesaru.
  • Odgovori 113
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bili bolji ali ništa od toga. Kako se kaže - to je nogomet

+
Terry jubilarni 50 gol
Mikel pokušava ići naprijed i olakšati tranziciju obrana-napad. Manje posla ramiresu i ovisnosti o njemu
Bertrand jako dobar
Azpi još bolji
Torres napreduje

-
Terry ozljeda
Mikel POKUŠAVA u napadu - nema neke uspješnosti. Zasad samo smeta
Torres zaslužio gol, ali ga nije zabio
upropaštene prilike - koje su nas na kraju i koštale

Najvažnije otkriće je kombinacija Azpi-Iva, neznam da li je RDM prorok ali s obzirom da su Luiz i Terry izvan stroja gledat ćemo ih opet
Upisat ćemo kurac, nema utakmice u kojoj mi ne možemo ostat s netaknutom mrežom! Ovo stvarno počinje ić na neku stvar, svaku utakmicu mi jednostavno moramo primit gol.

Luis Enrique ^:)^
Pala nam je forma,mora to momentalno da se dize.
Izvuce nas Ceh na kraju
**** te drzava kakva ekipa uze bod na SB.
Drugo poluvrijeme smo veoma lose odigrali,barem od njihovog gola.Daniel i Moses nista nisu uradili.
Ide odlicno,padamo na trece mjesto.
Bas mi je ono krivo sto ne pobjedise ovu, imala se prednost, igra i opet je sve baceno u vodu, fali taj pobjednicki mentalitet kojeg mnogo spominjani ManU ima a Chelsea nazalost ne. Sudjenje je bilo vrunski odradjeno, bez greske.
Kakvi mi i nasa borba za titulu,nema ovdje mentaliteta,nema onog pobjednickog zara i borbe,dali jedan gol i povukli se isto picke,i kada neko kaze Mikel dobar,Fellaini je za njega Messi,Mata isto kloc maši 100% šansu,Torres ordinira po terenu kao i obicno.
igrali smo ko kurac jebote zito,u prvom poluvremenu smo imali sansi da ih razbijemo u drugom takodjer i oni jednim prekidom daju gol.neki ce opet reci da je Tores kriv,danas je bio za mene najbolji i nije imao srece da da gol.ono sto ga je sapleo Gerard je cist penal.
Situacija polako ali sigurno postaje veoma frustrirajuca.Vracaju mi se osecanja kao za vreme Viljas Boasa.
I moram da skinem kapu ovom Liverpulu koga prezirem,niko nam majku nije rasplakao kao oni.Kakav god raspad bili uvek su nas jebali i jebali.
Umesto da vodimo 2-0,i mirno privedemo mec kraju,primamo gol i to posle prekida.

Ne znam kakva je povreda Terija,izgledalo je lose,gledajuci njegovu reakciju.

Steta...prosle nedelje prosuta 2 boda,ove nedelje prosuta 2 boda,timovi iz Mancestera okrecu li okrecu i pobedjuju.
sami zijanili pobjedu, jebo majku pa nikad nauciti da moraju zabiti vise od 2 gola, kad ce se vise opametiti, da smo protiv wigana prosuli bodove, al protiv liverpoola, ne mogu im ovo oprostiti nikako
Jos jednom je potvrdeno da mi ustvari nemamo gol igraca.Torres mozda jeste veceras bio dobar ali njemu treba sto sansi da jednu pospremi gol.
Mata me veceras razocarao,bio je dosta sebican.Pravi napadac i iz nemoguceg daje gol,sto ne vazi i za Torresa,on slabu realizaciju ima i iz cistih sansi.
Nasi su igrali bunker doma, na vlastitom terenu! zabili smo im gol i mislili lak ocemo,pa evo nam lako, ispromasivali se svi po reduhazard,oscar i mata, torres isto nebrem ni s k zabit a mikel promasi cijelu loptu, igrali smo pa nam evo sad remi!
Odlicna utakmica do izjednacujuceg gola Suareza,posle nije moglo vise,jer pojedini igraci nemaju snage.RDM po obicaju kasno menja i ovaj put pogresno,jer je Tores bio odlican,a Staridz nije pipnuo loptu.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1352656892' post='88292']
igrali smo ko kurac jebote zito,u prvom poluvremenu smo imali sansi da ih razbijemo u drugom takodjer i oni jednim prekidom daju gol.neki ce opet reci da je Tores kriv,danas je bio za mene najbolji i nije imao srece da da gol.ono sto ga je sapleo Gerard je cist penal.
[/quote]
Torres jeste bio veceras dobar,ali nama pod hitno treba napadac kojeg prati sreca,kojima malo treba da zabiju gol.
[quote name='lamps82' timestamp='1352657424' post='88316']
Torres jeste bio veceras dobar,ali nama pod hitno treba napadac kojeg prati sreca,kojima malo treba da zabiju gol.
[/quote]nama treba kad povedemo da idemo i po drugi pogodak a ne da se vucemo po terenu,ako si gledao sinoc Mancestera Utd nabili su Vilu da nisu mogli da izbace loptu,i naravno okrenuli rezultat.
Totalno sam sjeban. Fuj.
Promašimo sepet šansi i moralo je biti tako. Jebem ti život.

Al ništa. Idemo dalje. KTBFFH !
Da li ste primetili kako je Mati lopta odskocila jednu stotinku pre suta u onoj 100 sansi%?Vec mi je tu zasmrdelo na lose vece.
Torres je bio dobar ali neće da uđe lopta u gol. Ne shvaćam zašto ga je Di Matteo mijenja,Sturridge je svaku loptu koju je dobio i izgubio. Mikel,a majko mila očaja,ne znam šta mu bi.Jednostavno,ne smijemo ovako prosipat bodove.Prežalosno. :-S Al valjda će bit bolje.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352658284' post='88337']
vodimo protiv Swansea, na kraju primimo gol i 1:1
vodimo protiv Loosera, primimo gol i 1:1

pravo luzerski, ništa drugo nemam za reći
[/quote]Zato sto kada povedemo povucemo se i ljudi nam zabiju gol,jednostavno moraju nam gol dati kada se tako postavimo,u ovoj utakmici je bilo tako u prvom poluvremenu kada smo dali gol povukli smo se,jedino sto smo imali onu 100% šansu Mate koji je ko kloc zapeo i promašio,u drugom poluvrmrnu smo bolje stakali na terenu,napadali smo ali opet nije bilo onog pravog pritiska da damo još koji gol,igrali smo nonšalantno,isto kao da smo mi prvi na tabeli kao da bjezimo 10 bodova drugoplasiranom,a ovo je bila vazna utakmica gdje se je moralo pobjediti,i zato ja kazem nemamo mi trenutno pobjednickog duha,zara pobjednickog ovo je skroz loše.
tako je i protiv Shaktara isto smo dobili nazor,ovog Liverpola je WBA dobio 4:0 kod kuce,onakav los Arsenal ih pobijedi na Anfildu 2:0 i mi stvorimo bezbroj sansi i ljudi nam iz jedne sanse uvale gol i mi prospemo bodove.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1352657622' post='88320']
nama treba kad povedemo da idemo i po drugi pogodak a ne da se vucemo po terenu,ako si gledao sinoc Mancestera Utd nabili su Vilu da nisu mogli da izbace loptu,i naravno okrenuli rezultat.
[/quote]
Jesam gledao sam ali nama treba igrac koji ce pretvarati i polusanse u gol.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.