Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Chelsea 1 : 1 Liverpool (11.11. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='EdvinTB' timestamp='1352456507' post='87941']
Nakon ove teske utakmice protiv Sahtara nadam se da ce RDM "osvjeziti" pocetni sastav npr. Mosesa umjesto Hazarda, Marina umjesto Oscara ili Sturridga umjesto mrtvog Torkea. Uvjeran sam da cemo ih dobiti
[/quote]
Ne verujem da ce ista menjati u odnosu na proslu utakmicu,jedino Teri umesto Kejhila.Cetiri dana izmedju utakmica je dovoljno vremena za odmor,pogotovo sto igraci nisu putovali,a i naredna protiv WBA je tek u drugu subotu,tako da nema mesta kalkulaciji.Najjaci tim i pobeda.
nas dragi FA je za ovu utakmicu postavio za sudca Howarda Webba.Hoceli makar jednom sudit posteno.
[quote name='Wisey' timestamp='1352466584' post='87961']
Ash je i dalje van stroja, Ryan starta.
Pressica u toku, više vijesti kad se završi.
[/quote]Pokvari mi dan sa tom informacijom...
Neka Ryana, protiv Liverpoola ce biti sigurno dosta bolji, a i iskustva nek skuplja na ovako jakim utakmicama.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1352476991' post='87985']
nas dragi FA je za ovu utakmicu postavio za sudca Howarda Webba.Hoceli makar jednom sudit posteno.
[/quote]
On je jedan od najboljih sudija na svetu,ali kada ne sudi United-u.Vreme je za vracanje dugova, i imam osecaj da Liverpulu izadje da sudi trojka u sastavu Ovrebo,Kris Foj,Mark Klatenburg ni to ne bi pomoglo.Bolji smo i to cemo dokazati na terenu.
[quote name='Ercov' timestamp='1352483769' post='87993']
On je jedan od najboljih sudija na svetu,ali kada ne sudi United-u.Vreme je za vracanje dugova, i imam osecaj da Liverpulu izadje da sudi trojka u sastavu Ovrebo,Kris Foj,Mark Klatenburg ni to ne bi pomoglo.Bolji smo i to cemo dokazati na terenu.
[/quote]slazem se da je Web dobar sudija,u evropi odlicno sudi na svjetskim prvenstvima takodjer dobro sudi,ali mi se nemozemo nikako pohvaliti da nam je dobro sudio,osim utakmice sa QPR prosle sezone kad smo ubjedljivo ih pobijedili.Samo nek nam sude posteno i mi cemo sigurno pobijediti.
[quote name='Wisey' timestamp='1352416062' post='87892']
[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47MEi9Pmz30[/media]
[/quote]
hmm ovo bi moglo znaciti da ce i Mikel zabiti u nedelju gol :D
Sve je to F.A namjestila da na nam sudil Webb,sada ce nas i on kao dokazani sudija i navijac Uniteda ukopati,sto je vec ucinio Clatenburg,ali ja se nadam da ce nasi momci abd pobjediti u ovoj utakmici.
Nema na čemu, momci. Evo još jedan meč protiv njih, ovaj je iz mnogo razloga historijski.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZRFgyWziMJw[/media]

A na 4:20 jedan gospodin jel :D
Liverpool je uvijek neugodan protivnik ali se nadam pobjedi naravno. Volio bi da Torres zabije svom bivšem klubu,a mi moramo dobro čuvat Suareza.
[quote name='BluesForever' timestamp='1352497616' post='88019']
Sve je to F.A namjestila da na nam sudil Webb,sada ce nas i on kao dokazani sudija i navijac Uniteda ukopati,sto je vec ucinio Clatenburg,ali ja se nadam da ce nasi momci abd pobjediti u ovoj utakmici.
[/quote]

nevjerujem, jer ako cemo tako gledati, onda ne ide ni u korist liverpoolu, jer je navijac Uniteda, tako da ocekujem korektno i fer sudjenje
Neće to biti lagana pobjeda, jer u zadnjih nekoliko susreta Liverpool nam baš pravi puno problema, prošle sezone su nas fazanali u EPL, ali smo ih otresli u FA Cupu ipak ovaj Chelsea je po meni mnogo jači od prošlogodišnjeg i kontam da ćemo pobjedit ove hibride golovima El Nina :D :D :D

I mrtvi webb sudi utakmicu jebem mu sjeme...
Koliko god bili jači od njih ove sezone, neće nam biti lako. Gotovo uvijek su protiv nas nezgodni i naprave nam težak posao. Nemojte potcijenjivati Liverpool jer Liverpool ne čini samo Luis Suarez. Tu je i mali, uvijek opasni Sterling, zatim Gerrard, pa i Allen te Sahin koji, iako nije na nekom visokom niovu ove sezone, ipak može itekako zaprijetiti.

Unatoč tome, smatram da ključ naše pobjede ili ( ne daj Bože ) poraza leži upravo u našim redovima, u našoj igri. Po meni su tri stvari ključne:
1. Ozbiljnost obrane. Pri tome mislim na jednostavna, beskompromisna rješenja, bez ikakvih zahebancija u svojoj polovici ( kojih je bilo u zadnje vrijeme i previše, koje su nas strahovito koštale u nekim utakmicama, da ne nabrajam ). Luiz, ako bude igrao, ne smije se zajebavati i letjet s loptom naprijed ko junac pa da nam sijevne kontra i glupi gol.

2. Ryan Bertrand. Znam da momak zna i može igrat lopte i da može obaviti sve zadatke koje se stavljaju pred njega, ali samo u slučaju ako bude imao potrebnu podršku suigrača ispred sebe ( hoće li to biti Eden ili netko drugi, nije bitno ). Važno je da Robbie upozori na to jer nas je to umalo koštalo bodova u utakmici sa Shaktharom na Stamford Bridgeu. Eden se jednostavno mora više vraćati nazad, pomagati Bertrandu i obrani općenito, a ne se samo orjentirati na ofenzivu.

3. I treće: ukoliko postignemo gol, ne smijemo se povući i zatvoriti. Vjerujem da ćemo otpočetka napadati, ali dogodilo nam se u nekoliko navrata da se povučemo nakon postignutog gola i onda sami sebe pobjedimo, uvjetno rečeno. Tako damo protivniku i loptu i mogućnost da nas stjera u vlastitih 16 metara i onda gol visi u zraku, pitanje je samo tko će ga zabiti.

Ukoliko ove tri stavke naši igrači ispoštuju, vjerujem da ćemo onda upisati sva tri boda.

Očekujem ovu postavu:
ÄŒech
Bane, Luiz, Terry, Ryan
Obi, Ramiz
Moses, Mata, Hazard
Torres
Liverpool je mrtva ekipa, njima naziv 'sjajna ekipa' stoji ko Paravinji pridjev 'romantičan'. Ovo treba jebati, a ne vaditi. Puniti do vrha onog Reinu/Jonesa, svedno je. Udarati Suareza i ne dati mu da plače. Iskaliti bijes zbog Uniteda i sudija na ovom mrtvom History klubu.
Jedino što im vrijedi je Bager u odbrani, onaj padavičar u napadu i 80-togodišnji Gerrard. I onaj što ima vrtić pun sopstvene djece u dvorištu, u 15-toj godini života. Nadam se da će mu se Bane najebati mlade mame milfače. Cahill bi mogao jednu ženu, onu punoljetnu.

Počeo bi sa Čehom na golu, jer mi se čini sigurnijim nego Turnbull. U odličnoj je formi i braniće brojne udarc.. LOL. Biće bez posla al nema veze, oprez je tu.

U odbrani, na desnom beku, kao što sam rekao, Bane da jebe mamu onom Sterlingu sa svojom kurčinom od 41cm i 3kg žive vage. Dok je Sterling plivao po ćaćinim gaćama, Bane je dero slaninu i sir u Vojvodini. Pokazaće mu sutra kad ga bude stavio u džep. Opanke mu izliži.

Štoperske pozicije bi dao Terry-ju i Cahillu. Nek jebu mater poganom Suarezu, prospite mu žučnu kesu po terenu pa pusti kerove nek ližu, jebo mu ja mamu prevarantsku.

Ljevi bek - Bertnard. Mora odigrati bolje nego protiv Šahtara, al ne sumnjam u to. Protiv Liverpoola ne možeš loše odigrati. Jebo im ja mamu.

Mikela i Ramiresa bih stavio na zadnje vezne, da unište onaj smiješni red Looserpoola i dadnu prostora Mazacaru da se poigrava(ju) sa smiješnom odbranom LFCa na čelu sa glavatim Škrtelom, glava ko kamen za kupus. Ko kineska glasačka kutija. Kao plovak za kitove. Kao bojler. Kao fitnes lopta. Jebo sebe glupa.

Znači gore Mazacar i u napadu Sturridge da abd zabije hattrick i jebe keve svima u Liverpoolu na čelu sa retardiranim Suarezom.

opanke im izližite
To je to Kale, nemam sta dodati. Ovo poslati u London kao motivacioni govor pred mec.
Pa ako su gledali scum, a jesu, vrlo vjerovatno da cemo kiksati sutra. I ako ih ubijemo igrom, primicemo neki otpadak a u napadu se isfulati.
United je vecers pobjedio i sada nam bjeze 4 boda,i to je još jedan dodatan motiv za igrace da sutra daju svom maksimum da pobjedimo Liverpool i da ostanemo u prikljucku za Unitedom.
Samo da se nekako iskobeljamo "sa sto manjim brojem ranjenika" iz ovog paklenog rasporeda pa da prodisemo malo.
Drzati prikljucak na vrhu tabele i poginuti za bod u Torinu.

Mnogo je vazna utakmica sutra a ja ne volim kad igramo protiv Liverpula pa sve da su sa omladincima.
Nema sumnje da smo kvalitetnija ekipa,daj da konacno pobedimo,ne znam ni kad smo ih savladali poslednji put u PL.Meni je ostala u secanju pobeda za titulu 2010.,moguce i da je tad poslednji put.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.