Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Swansea 1 : 1 Chelsea (03.11. sub)

Istaknuti odgovori

Ja sam samo cekao kad cemo primiti gol nakon sto smo ga dali,ljudi su znaci ne stali,nego se ukopali u mjestu i stoje,stoje krvava im majka ne bila pa ono je za samaranje,mislim da li oni misle dati gol i onda lezati po terenu,sramota.....od 80 minuta one minute se cijede,nikako proci i kontam nesto onaj sudija pokazuje A.Cole-u na sat da brze izvodi aut,i kontam se nesto vidices ti kad nam ti minuti budu trebali,i jebem sebe u dupe sto sam to pomislio.....nista idemo dalje,We are the Blues :D/
  • Odgovori 87
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Titula se osvaja u malim utakmicama, a eto kiks. Žao mi je što neko nije zabio neki šugavi, najšugaviji gol za pobedu. Samo 3 boda su trebala..

#dosadnautakmica
[quote name='Blues_95' timestamp='1351961758' post='86814']
Ja ne vjerujem . Swansea jeste zasluzio bod , ali ako smo do 85. minute vodili zasto su morali primiti taj jebini go ?

[/quote]

Sad navijaci Mancestera postavljaju isto pitanje,ako su vodili do 93.minuta,zasto su morali da naprave penal..
[quote name='Blues_95' timestamp='1351962355' post='86828']
Iako je mnogo rano o tome govoriti ali na ovakvim utakmica se titula osvaja/gubi !
[/quote]
A dodatno me boli sto smo do sada MORALI da imamo bar +6 ili +7 u odnosu na Siti i Man.J.
[quote name='Cleo' timestamp='1351962451' post='86830']
Sad navijaci Mancestera postavljaju isto pitanje,ako su vodili do 93.minuta,zasto su morali da naprave penal..
[/quote]
U toj utakmici je Chelsea trebao davno prije rijesiti pitanje pobjednika i jos cisti penal nije sviran . Dok Swansea nije bio bolji protivnik i cinilo se su im napadi jalovi i onda taj sut i znas sta je bilo dalje .
Kiks je ovo veliki, imali smo šansu uzeti 3 boda sa teškog gostovanja i zadržati prvo mjesto na tablici, ali eto nismo uspjeli. Treba biti iskren i reći da je i Swansea s ovakvom igrom zaslužio taj bod. Od prve do zadnje minute, utakmica je bila vrlo izjednačena. Mi smo imali tu sreću pa zabili prvi pogodak, al jbga, nismo uspjeli zadržati ostvarenu prednost. Imam osjećaj da smo nakon postignutog gola krenuli privodit utakmicu kraju, a ne dalje jurit rezultat u želji za postizanjem i drugog pogotka. Možda je to i bila taktička zamisao, al evo ispostavila se kao velika greška.

Na ovakvim utakmicama se prvenstvo osvaja i osvajanje bodova je neophodno. U ključnom trenutku smo pali i prosuli bodove. Htjeli to momci priznat ili ne, utakmica ( i krađa ) u nedjelju koju smo igrali s Unitedom nas je oštetila, uništila na neki način, kako fizički, tako i psihički. Mala je satisfakcija izbacivanje Uniteda iz Carling Cupa, kada smo u glavnoj bitci pali. Nepravedno, ali ipak pali.

Ovo može biti i naznaka malo većeg pada forme momčadi, a bojim se prognozirati što bi bilo kada protiv Shakhtara sljedeći tjedan ne bismo osvojili sva 3 boda. Sigurno je sada jako velik pritisak na momčadi i bit će im dosta velik zadatak psihički se oporaviti od ove utakmice jer smo Swansea, pučki rečeno, imali u šaci, ali i pripremiti glave za utakmicu protiv Shakhtara.

Što je najkritičnije, igrali smo dosta dobro u nastavku, do postizanja pogotka, i stvarno je velika šteta što smo išli zatvarat utakmicu i olako ispustili pobjedu iz ruku, ali i prvo mjesto na tablici. Sada navijat da City kiksa kod Čekićara.

Od naših igrača, jedna veelika pohvala ide Cahillu. Momčina je odradila majstorski posao, neprelazan u obrani, išao naprijed i nerijetko sudjelovao u gradnji naših napada, bio opasan za gol protivnika više puta, a glavni je "krivac" i za gol Mosesa, jer da nije bilo njega i fantastična skoka, ne bismo mi onda ni poveli nakon onog kornera. Također, Mojsije i Eden su se istakli malo više nego ostali.

Ashley se zajebavao danas, to mu nije niti malo dobro i pametno, pogotovo kada rezultat nije vrlo povoljan za nas. Od njega se očekuje ozbiljnost i uredno obavljanje zadataka koji se stavljaju pred njega, a ne ovo što je danas pokazao.

Ryan Bertrand. Momka volim stvarno i drag mi je, ali njegov ulazak je poremetio dosta našu igru. Ali to nije njegova krivica direktno. [b]Robbie[/b] mora shvatiti da Ryan nije krilo niti će ikada biti. On je lijevi bek i molim Boga da ga koristi samo na toj poziciji, ni na kojoj drugoj.

Pojedinačno, ostali manje - više solidni. Podbacio je kolektiv, ito nakon te 61. minute i Mosesova pogotka. Nismo smjeli poć zatvarat utakmicu jer smo tada sami sebe pokopali. Jesu li igrači samo bili inicijatori toga usporavanja ritma i toka igre ili je to bila taktička zamisao Di Mattea - ne bih znao reći, ali definitivno te stvari trebamo u budućnosti izbjegavati.

Sezona je duga, ima još dosta utakmica i ovaj bod prednosti Uniteda se vrlo lako može otopiti. Na isti način kao što smo mi izgubili priliku da odemo na +7, tako i oni ne mogu konstantno prolaziti kroz iglene uši i osvajati bodove na različite načine. Ne bojim se ja za to. Ima vremena. Usredotočimo se na sebe i svoju igru i rezultati će doći.

Igrači, zajedno sa stručnim stožerom, trebaju se sada primiriti, sabrati, razmisliti o svemu, dignuti glave, ponovo, ako treba, promisliti o ciljevima i načinima na koje želimo igrati, krenuti dalje i ja vjerujem da će biti bolje.
Bertrand je morao ući da zatvori propuh po našoj lijevoj strani uzrokovan lošom partijom Colea. On je svoj zadatak odradio, jer su prestali napadati po desnom boku. Trebalo je malo sreće da nas posluži kao što to s Manurom redovno biva, ali tako je kako je. Idemo se probati dignuti iz ove situacije.
De ljudi neki nam timovi ne leze,i necu to sad pricati kao neko opravdanje,ove se utakmice moraju dobijati zatvorenih ociju,ali kad se prospu bodovi prvo ide losa igra igraca,a to je danas bio slucaj i nema veze Di Matteo sa ovim.....danas se sve skupilo,ekipa koja nam ne lezi i to svi znamo,losa igra i umor nama glavnih igraca,znao sam da ce nas kostati ona utakmica u srijedu,a povrh svega opet jako vazna utakmica u srijedu i opet jos gora utakmica za vikend,mora se to malo bolje rasporediti i ja da sam na mjestu trenera onog Marina bih prodao u Mikronezijsku petu ligu ili bih ga poceo uvoditi da igra,jer ne moze se osvajati takmicenje sa 2,3 igraca i to da oni igraju svaku utakmicu 90+ minuta.....ne dirajte mi novembar,znam ja da ce on donijeti mnogo dobroga timu,samo cekajmo pa cemo vidjeti,(nadam se lijepom rezultatu u LS i utakmici protiv Liverpoola opet na nasem terenu,bice sigurno spektakl)....... jos nije doslo ono kriticno vrijeme kad nama pada forma,zato nam igraci moraju malo osjetiti draz klupe,moraju odmarati inace nema tu koristi sto ce Hazard polumrtav igrati svaku utakmicu..... [-X
Ako momci pregrme i Shaktar bez dodatnih povreda trebamo skakati od srece svi. Kakav je raspored bio, dobro su i zivi :D
  • Autor
[quote name='The_Whisper' timestamp='1352120853' post='87157']
Ako momci pregrme i Shaktar bez dodatnih povreda trebamo skakati od srece svi. Kakav je raspored bio, dobro su i zivi :D
[/quote]

Jesi li ti Whisper onaj stari?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1352143835' post='87210']
Jesi li ti Whisper onaj stari?
[/quote]

Jesam brate, al sam pozaboravio podatke sa ovog naloga pa otvorio novi.

Necu ga vise koristiti :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.