Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Swansea 1 : 1 Chelsea (03.11. sub)

Istaknuti odgovori

Ne očekujem laku utakmicu ali s pravom očekujem 3 boda. Igrači su nam pokazali da znaju igrat izvrsno i vjerujem da će tako i sad bit i da će pobjeda doć pa makar Cech zabio. :D
  • Odgovori 87
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

malo me brine obrana, naprijed ćemo sigurno dati koji gol

______________Cech______________
__Bane____Luiz_____Cahill___Cole___
__________Mikel____Rami__________
______Vic_____Oscar____Hazard_____
____________Sturridge_____________

Matu odmarati za srijedu, po potrebi ga ubaciti ako bude gorilo
Ramiza bi se možda isto moglo odmoriti, stvarno ne znam kakvo je njegovo fizičko stanje pošto svaku tekmu trči ko da ga napaljeni crnac lovi
bilo bi poželjno odmorit i Oscara i Hazarda, da ne igraju baš 90 minuta ako je moguće (Marin bi mogao ući na krilo recimo umjesto Hazarda, a Torres umjesto Oscara)

prošle sezone bih se itekako bojao Swansaelone, ali ove sezone jednostavno ne vidim da je moguće da kiksamo tu
Ocekujem tesko utakmicu ali mozemo mi do pobjede.
vidim za Luiza i Matu se ne zna da li ce biti spremni za utakmicu.
Ivanovic i Torres se vracaju.
Ako Luiz nebude mogao igrati ocekujem Ivanovica na stoperu u tandemu sa Cahillom jer mi drugog rjesenja na toj pozciji nemamo.To bi znacilo da Cesar pocinje jos jednu utakmicu i polako mu se stvara prostor za igru.
______________________Cech______________________

___Cesar_______Ivanovic_______Cahill__________Cole___

_______________Mikel__________Ramires______________

______Moses__________Oscar_____________Hazard_____

____________________Torres________________________

Mada bi ja umjesto Torresa ubacio Daniela a mozda i sansu dao Piazonu ili Marinu ispred Oscara(cisto da se malo odmori)
Naravno,ovaj sastav ocekujem ako Mata i Luiz nebudu mogli nastupati.Suprotno toga,to bi bila sasvim druga ekipa.
Mislim da nas očekuje jedna fina tekma sutra između dvije ekipe koje žele i znaju igrati nogomet. Nema sumnje da prema Swanseaju treba imati respekt ali isto tako mi ćemo se morati nametnuti i dokazati na terenu da smo jači. Laudrup je rekao da je njima svaki bod protiv pretendanata na vrh tabele bonus tako da će sigurno oni sutra izaći rasterećeniji od nas, a ne treba zaboraviti ni podršku s tribina Libertya. Ipak, ako Robbie pripremi utakmicu na najbolji način i igrači zadrže koncentraciju onda ćemo dobiti bez problema. Izostanak Luiza i Tate je gotovo pa pozitivna stvar. Prvi će malo pauzirati nakon dužeg vremena a i drugi će biti svjež za vrlo važnu utakmicu u srijedu. Dva su igrača zaslužila svojom partijom protiv Uniteda da budu među 11 sutra, to su Cesar i Mojsije. Nadam se da ćemo imati vodstvo dovoljno veliko da stignemo odmoriti još nekog od napadačkog terceta, te pružiti prilike Marinu i Dannyu. Pretpostavljam ovako nešto nas očekuje:

____________Cech____________
Azpi_____Bane_____Cahill_____Cole
________Ramiz___Obi___________
Moses_______Oscar________Eden
____________Torrke____________

Klupa: Hilario, Ferreira, Oriol, Marin, Studge, Bertrand, Piazon/Ake
Kako bih volio da Sturridge startuje, uf!
RDM:

[i]" From the last few games and with the extra time we played we have a few others that have niggling injuries as well. "

" Mata and David Luiz are very doubtful. "

" Mikel’s frame of mind is good and he is focused on the playing and the training, and he will be ready for the game tomorrow. "[/i]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1351877913' post='86637']
Ocekujem tesko utakmicu ali mozemo mi do pobjede.
vidim za Luiza i Matu se ne zna da li ce biti spremni za utakmicu.
Ivanovic i Torres se vracaju.
Ako Luiz nebude mogao igrati ocekujem Ivanovica na stoperu u tandemu sa Cahillom jer mi drugog rjesenja na toj pozciji nemamo.To bi znacilo da Cesar pocinje jos jednu utakmicu i polako mu se stvara prostor za igru.
______________________Cech______________________

___Cesar_______Ivanovic_______Cahill__________Cole___

_______________Mikel__________Ramires______________

______Moses__________Oscar_____________Hazard_____

____________________Torres________________________

Mada bi ja umjesto Torresa ubacio Daniela a mozda i sansu dao Piazonu ili Marinu ispred Oscara(cisto da se malo odmori)
Naravno,ovaj sastav ocekujem ako Mata i Luiz nebudu mogli nastupati.Suprotno toga,to bi bila sasvim druga ekipa.
[/quote]

Mislim da cemo i sa ovim sastavom doci do pobjede relativno lako, cak i ako nisu povredjeni Mata i Luiz treba ih odmoriti za Sahtar, tako da nam stoperi budu svijezi jer ce vjerovatno Cahill tu tekmu na klupu, Bane se na mjestu stopera nece puno umoriti, jos kad bi rezultat bio povoljan pa da ne moraju igrati Ramires, Oscar i Hazard svih 90 minuta, umjesto njih Romeu, Marin i Sturridge da udju bar 20 minuta to bi bilo vrh.
[quote name='Elao' timestamp='1351896334' post='86703']
Ne mogu da vjerujem da na BHT prenose Norwich - Stoke pored ovakve utakmice ccc...
[/quote]
Razlog = Asmir Begovic ;)

Prenos je na Sk+ , na istom je prenos i Manchster - Arsenal .
Ne znam gdje da ovo napišem ali ovo sa sucima već prelazi svaku mjeru. Treba to okončati i vratiti se nogometu, je bilo previda na utakmici ali brate mili, neće svaki tako suditi, bit će pogrešaka i u našu stranu i bok, treba to preboljeti.
sudi Kevin Friend.
Moguce postave.
[img]http://this11.com/boards/abDEvyealk.jpg[/img]
Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole, Romeu, Mikel, Moses, Oscar, Hazard, Torres.
[b]Subs:[/b] Turnbull, Ferreira, Bertrand, Ramires, Piazon, Marin, Sturridge.
Zanimljiv sastav, cak je i Ferreira upao na klupu, htio sam da Sturridge pocne od prve ali sta je tu je, za nadati se da ce Torres odraditi posao kako treba.
Ma to. Nek je Luiz na klupi. I treba...

Mata ni na klupi?!

Ko zna kako ce se Mikel i Romeu snalaziti zajedno..
[quote name='Kalouda' timestamp='1351952385' post='86767']

Mata ni na klupi?!

[/quote]Luiza nema ni na klupi.
[quote name='Kalouda' timestamp='1351952385' post='86767']

Mata ni na klupi?!

[/quote]
Luiza nema zbog kartona , a da nije tako sigurno bi bio u sastavu ;) .

Nije los sasav , vidjet cemo kako ce odigrati Oriol Romeu .
  • Autor
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/77820_430457133688566_373463177_o.jpg[/img]

Dva su razloga zašto Romeu igra:

[b]a) Di Matteo ne želi da taj igrač u potpunosti izgubi samopouzdanje, nakon velike greške u prošloj utakmici. Želi da mu se samopouzdanje vrati, jer se radi o dobrom DMF.[/b]

[b]B) Di Matteo želi na djelu da vidi da li je Romeu rješenje ili će se u siječnju morati dovoditi novi igrač.[/b]
Ne sviđa mi se previše postava, ponajviše što Obi i Oriol igraju zajedno. Skoro su isti tip igrača i ne znam hoćemo li moći uspostaviti brz protok lopte na sredini terena. Nadam se da će me njih dvojica pobiti. Dalje, volio bih da Danny starta, al nema veze, vjerujem da će dobiti priliku u nastavku tekme.

Pozitivna stvar je što je opet dao priliku Victoru.

Ajmo ovo dobit!!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.