Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Swansea 1 : 1 Chelsea (03.11. sub)

Istaknuti odgovori

Posto nas ceka vrlo bitna utakmica u srijedu nije mogao bolji sastav da izvede, odmara igrace koji ce nam biti kljucni ako zelimo da prodjemo grupu, e sada da li je ovo dovoljno za Swansea to je pitanje......ja mislim da jeste.

KTBFFH
  • Odgovori 87
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne potcjenjivati protivnika i sve ce dobro proci,od pocetka udariti maksimalno jer nam ne treba proslogodisnji scenario,i neka malo konacno odmara ljude bio bi red....drago mi je da vidim Azpia jer je bas dobro odigrao protiv ovih u kupu,bice on dobar....ocekujem Marina kao zamjenu u drugom.... B-)
  • Autor
Pitanje je da li možemo u ovoj utakmici dati dva gola, jer jedan ćemo sigurno primiti - sve miriše na to, a i naša obrana je takva da ga voli primati. ROMEU VAN, ne može ovo Mikel i Romeu ne ide to se vidjelo odmah od početka utakmice.
Izjednačena utakmica, igra se lijep nogomet bez preskakanja igre, ali još nismo vidjeli prave, konkretne prilike ni s jedne strane. Ne očekujem nikakve izmjene u nastavku jer ovo izgleda dobro za sada, a i izglednije šanse pred golom Swanseaja bi trebale doći s vremenom. Nema se koga previše pohvaliti niti izdvojiti jer su svi relativno dobri.
Oba tima žele loptu u svojim nogama, sve se vrti oko toga. Pomalo i dosadna utakmica ali taktički veoma dobra sa obe strane, igra se uglavnom na sredini terenu. Očekujem u drugom poluvremenu bolju igru, golove, šanse, više uzbuđenja itd. Ashley mi danas nekako nije u kompoziciji, Oscar na početku tekme bio u centru svega a od tada se pomalo izgubio ali uglavnom svi su solidni.
Ako će ko od njih dvojice izlaziti, to treba biti Mikel a ne Oriol.
Cole se bespotrebno zajebava.

Nadam se da ćemo uvaljati makar jedan, ako ništa na prekid i uzeti tri boda. To je sad najvažnije.
Ne tako zanimljiva utakmica, u drugom poluvremenu ubaciti Ramiresa umjesto Romeua i rijesiti do 60. min utakmicu.
Šta reći osim da boli primiti gol u zadnjim minutama. Padamo vjerovatno na treće mjesto sa bodom zaostatka. Šteta
Iako je x na kraju i najrealniji rezultat mnogo mi je krivo sto ovdje nisu uzeli 3 boda, kiksevi na ovakvim ekipama se ne smiju desavati pogotovo u najtezem mjesecu u sezoni, gdje je ova uz WBA "najlaksa" utakmica. Jel nema Mate to odma drugacije funkcionise cc.
Tako nam i treba kad se odma zatvaramo po postigutom golu.
Oscar nije trebao izlaziti.Siguran sam da bi odbranili gol da su Oscar i Moses ostali u igri.
Ja ne vjerujem . Swansea jeste zasluzio bod , ali ako smo do 85. minute vodili zasto su morali primiti taj jebini go ?
Cole danas najlosiji previse se zajebaje momak . Ostali su svi solidni niko nije bio puno bolji od ostalih . Sad kad City pobjedi 3. smo , JEBEM TI NOVEMBAR !!!
ja sam gledao drugo poluvrijeme i mogu reći da nam je cijelo vrijeme gol visio...
pogotovo nakon što smo poveli, bilo je samo pitanje vremena kad ćemo ga primit, jednostavno nismo izgledali kao ekipa koja će uzeti 3 boda...

to me zabrinjava...mi primimo u 90. gol, a city i united u nadoknadama dobivaju utakmice...
Steta za primljen gol pri kraju.Trebala nam je pobeda kao sunce danas.Dzaba kad se ekipa povlaci posle postignutog gola i Di Mateo uvodi drugog levog beka mesto veznjaka.Sa prvog mesta padosmo na trece kao od sale.
losa utakmica skroz,napravili smo veliku gresku sto smo se branili kad smo dali gol morali smo ici po drugi pogodak,za mene je najbolje odigrao Cahil momak igra bez greske odlican je u skoku i njegovim skokom u kaznjenom smo poveli kad je Moses skrenuo loptu u gol.
2. pozicija a možda i 3., odlično nema šta ;) Utakmica nije bila ništa posebno kako sam očekivao, slabo je bilo prilika, uglavnom se igralo na sredini terena. Po ko zna koji put isto sranje, zabijemo gol i umjesto da tada budemo još agilniji mi se povučemo i čekamo kraj meča. Treba biti realan i reći da je Swansea u potpunosti zaslužio ovaj gol. Nije bilo nikakvog zalaganja, kapa dole Ramiresu za sve što je odradio dosada za Chelsea ali ruku na srce bolje da je Romeu ostao na terenu. Ash neprepoznatljiv, ne znam samo po čemu je moj Robbie Torres zaslužio da ostane u igri a da umjesto Mosesa uđe Studge.
Jebiga. Ne znam šta bih napisao. Ova utakmica dosta podsjetila na Wigan u gostima prošle godine kad nam se gotovo identična stvar dogodila. Nekako je i onaj grad utjecao na igrače, njihova publika je živnula, krenuli su napadati i gol je morao doći. Ostaje žal što nismo uspjeli izdržati još tih nekoliko minuta. Šteta.
Apsolutno pravedan ishod i podela bodova.U ovakvim utakmicama su najsladje pobede 0-1,kad ekipa ne blista ali nije nam se dalo i izgubili smo ogromna 2 boda u 88.minutu.
Prosle nedelje nas je sudija unistio ,ove smo mi doprineli i prosuli smo kao od sale onaj preokret protiv Totenhema i pobedu protiv Arsenala.
Pred mec sa Junajtedom imali smo utakmicu kod kuce za +7,samo nedelju dana kasnije mi smo na -1.

Nema vremena za kukanje,sledi must win utakmica protiv Sahjtora.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351957730' post='86800']
Pitanje je da li možemo u ovoj utakmici dati dva gola, jer jedan ćemo sigurno primiti - sve miriše na to, a i naša obrana je takva da ga voli primati. ROMEU VAN, ne može ovo Mikel i Romeu ne ide to se vidjelo odmah od početka utakmice.
[/quote]

Da se citiram. Kao što sam rekao. Pitanje je da li možemo u ovoj utakmici dati dva gola, jer jedan ćemo sigurno primiti. Odgovor je: NE, NE MOŽEMO DATI DVA GOLA! To je to.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.