Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Swansea 1 : 1 Chelsea (03.11. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 87
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon mnogo padova ostvarili smo pobjedu nad Unitedom i unijeli dosta samopouzdanja u svlačionicu, nadam se.

Ovom utakmicom protiv Swanseaja se moramo vratiti na pobjedničke staze i zadržati, ili još bolje - povećati, prednost nad dvojcem iz Manchestera. Moramo odmah shvatiti da nam to neće vrlo lako poći za rukom jer Swansea je mlada ekipa željna dokazivanja, ekipa koja zna igrati nogomet i koja sigurno neće biti bez svojih aduta ni protiv koga pa tako ni protiv nas. Izbacili su Liverpool iz Capital One Cupa sinoć te će ući u utakmicu s nama puni samopouzdanja.

Očekujem otvorenu utakmicu s puno lijepih prilika jer obje momčadi krasi odlična kombinatorika.
Željeni sastav:

ÄŒech
Bane, Cahill, Luiz, Ashley
Mikel, Ramiz
Moses, Oscar, Hazard
Danny

Odmoriti Juana koji se sinoć, vjerujem, istrošio protiv Uniteda te ponovo dati priliku Mosesu i Dannyu koji su je i zaslužili.
Ocekujem pobjedu 0-2 uz fantasticnu partiju igraca. Takodjer bih volio Sturridgea od prve opet, te mozda Azpilicuetu prvo poluvrijeme nek osjeti malo ligu :D
Sljedecih 5 su za mene must win tekme.

Igramo na domacem terenu protiv citya i liverpoola tu se ne smije kiksat.. Jer ce se lako dogoditi da kiksamo u gostima..
Swansea, wba u gostima.. Protiv ovakvih ekipa nesmijemo prosipati bodove i onda 5 tekma protiv fulhama na domacem terenu.. Sve sto je domace hocu 3 boda.
Pobjeda protiv Swansea bi nam mnogo znacila ne samo da ostanemo na prvom mjestu, nego i da podignemo samopouzdanje za VRLO bitan mec sa Sahtarom, mozda bi trebalo odmoriti Matu ako ne od pocetka onda na poluvremenu ako nam bude dobro islo u prvih 45 minuta, Moses-ova forma je u uzlaznoj putanji sada mu treba dati sansu.
Nece biti lako. Bilo bi fino da se rotira par igraca, nista puno. Recimo 2-3 igraca. Treba se sada poceti koristiti rotacija. Bez zajebavanja u odbrani prije svega, za napad se ne brinem. Stalozeno od prve do posljednje minute i 3 boda ne bi trebala doci u sumnju.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1351760507' post='86295']
Očekujem otvorenu utakmicu s puno lijepih prilika jer obje momčadi krasi odlična kombinatorika.
Željeni sastav:

ÄŒech
[u][b]Bane[/b][/u], Cahill, Luiz, Ashley
Mikel, Ramiz
Moses, Oscar, Hazard
Danny

Odmoriti Juana koji se sinoć, vjerujem, istrošio protiv Uniteda te ponovo dati priliku Mosesu i Dannyu koji su je i zaslužili.
[/quote]

Ivanović ne može igrati ovu utakmicu. On i Torres odrađuju suspenziju koja traje dvije tekme meni se čini. Prva je prošla sinoć, još mora ova. Tako da će Cesar igrati.
moramo ovo dobit....mislim da bi Tata mogao odmorit a Marin kao zamjena za njega , isto tako Oskar za Mosesa...pa ako ne bude islo tako da u drugom dijelu nasi najbolji igraci rijese to...vezni mikel i ramiz , odbrana ista kao sinoc samo sto ce Ryan ostat na klupi. Pobjeda odprilike 2 gola razlike
Ocekujem tekmu s puno prilika, a i golova!!! Pozobat cemo sigurno 1 gol, ali se nadam da ce napad bit na razini da ipak zabijemo više nego što primimo!

Sastav koji bi htio vidjeti:

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/11/563561_Chelsea.jpg[/img]
bit ce zanimljiva tekma i moramo tuc na liberty sto je postalo jedno od tezih gostovanja
ocekujem lipi mec ipak igraju dvije dobre tehnicke momcadi jedni puni spanjolaca drugi isto s brzancima i tehnicarima tako da ocekujem pravu ljepoticu
  • Autor
Vjerujem čak kada bi se u ovoj tekmi dala prilika Piazonu da bi se iskupio za ono sinoć. Ma bi 100%. Samo mora igrati u sredini, jer na krilu mu nikako nije OK.

[b]--------------------------- MOSES --------------------------- [/b]

[b]HAZARD ----------------PIAZON ----------------- OSCAR[/b]

[b]------------------ MIKEL ------ RAMIRES ------------------[/b]

[b]COLE ------- CAHILL ------- DAVID LUIZ ------ CESAR[/b]

[b]---------------------------- ÄŒECH ----------------------------[/b]
Torres i Ivanović dobili su samo jednu utakmicu suspenzije, te će biti u kadru za ovaj meč. Lampard je i dalje povrijeđen, Terry odrađuje svoju zadnju utakmicu tako da je i on van. Cole se najvjerovatnije vraća u sastav.
Labudi jednostavi moraju da se dobiju, jer nema mesta za Kiks. Ovaj poraz od cigana nam ne ostavlja mesta za davanje bodovi. Carefree!
ma pobjeda ziher, swansea je u silaznoj putanji i pada u formi sve vise i vise
ocekujam pobjedu i ako ce biti jako teska utakmica zato sto Swansea igra jako dobro kuci ali nadam se nekoj minimalnoj pobjedi.
Čini mi se da smo prošli put remizirali sa njima srećnim golom u 90. minutu. Znam da možemo i moramo da pobedimo, ali ne očekujem laganu utakmicu.
Ne postoji jedan jedini mec u PL za koji mozemo unapred "upisati bodove",bilo da se radi o mecu kod kuce,a da ne pricamo u gostima.
Svonsi naravno ne spada ni u gornju polovinu PL po kvalitetu ali mogu da budu jako opasni i to su i pokazali prosle sezone.Ove guraju sasvim ok,iako su ostali bez nekoliko bitnih karika,pre svega trenera.Poslednje 3 utakmice koju su odigrali,ostvarili su za njih dobre rezultate i dobar utisak,pobedili su Vigan kod kuce,dobro se isprsili Sitiju koji ih je jedva dobio sa 1-0(jedino sam tu utakmicu gledao celu) i pre neki dan su slavili na Enfildu protiv Liverpula u Kupu sa 3-1.

Kao i uvek u mecevima PL - maksimalna ozbiljnost i koncentracija 90 minuta,jedino tako nas ogromni kvalitet moze doci do izrazaja i jedino tako mozemo potvrditi razliku u kvalitetu izmedju nas i timova kao sto je Svonsi.
Bosingwa nas izvuko prošle sezone. ^:)^

Očekujem, po ko zna koji put, Marina. Barem 30 minuta.

ÄŒech; Bane, Cahill, Luiz, A.Cole; Mikel, Ramires, Hazard, Oscar, Mata; Sturridge.

Ako Banetu nije završila suspenzija, a mislim da jeste, onda Dave na desnog beka.
Negdje sam procitao da Luiz nece moci igrati zbog kartona ne znam da li je to tacno .
Ova utakmica se mora dobiti . Mata bi mogao malo da odmori umjesto njega Moses da udje .
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.