Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Multimedija (video, slike, muzika)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 260,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Danas bili na tekmi

• Žalim što se nisam registrovao na forum ranije, dok je Mikel igrao, samo da čitam tvoje postove u realnom vremenu. Na terenu jučer puno igrača koji su nastupili u finalu 2012. Bayernovcima nije b

• Ovako Relo prati Chelsea kada su utakmice iza 6 navecer.

Objavljene slike

Što se tiče ovog gore..

Kulturno prozivanje sky sports od strane kluba koji je podržao Murinja u tom pravcu

Ne znam šta da kažem na sve to,jedno vreme mi je bilo zanimljivo sad je već postalo prepucavanje kao na kakvom forumu medju navijačima,mada nije da imam nešto protiv toga  :D

Za neke stvari je Murinjo preterao po mom mišljenju,vadio se na takve gluposti a "gurao pod tepih" neke prave probleme sa kojima se klub suočavao i u jednom trenutku u drugom delu sezone bilo mi je baš mučno da pratim njegove izjave.Ne zameram mu ništa za to na kraju krajeva,jbg čovek je i on(makar primao platu 10 milki godišnje [-( ) ali evidentno je da koliko god on tvrdi i gura u prvi plan to kako voli prem i sve u vezi sa njim istrošio se dosta i to se naročito primetilo u poslednjih par meseci  i stvarno ne vidim na koji način će on to ostati ovde 10 godina ako nastavi ovako da "pali i žari" kao mladi pavijan

još da dodam to da koliko god mediji pisali protiv njega i kritikovali ga,činjenica je da je samo prvenstvo,da ne kažem cirkus od prema postao zanimljiviji sa njim jer uvek imaš šta da pišeš o njemu i sa njim nikad nije dosadno,kako nama,tako i rivalima pa i novinarima koji sve to zbrčkaju,zabibere bombastično i prodaju

Svakodnevno prepucavanje sa medijima kojima se na ostrvu pridaje ogromna pažnja,pritisak da osvoji titulu(ipak je ovo "druga murinjova sezona"),činjenica da se pali ko šibica na jeftine prozivke dovele su do toga da više ne zna gde bije.

Ajd za neke stvari i ja nemam reči,tipa ono da : "nam se klupa previše raduje" ili "da treba da pokažemo malo više dostojanstva" :-q  
ali kad su nas tagovali zbog Koste,hvatanja za gušu Ivanovića te onog cirkusa sa Matićem tu već nisam bio za prepucavanje jer niko nije bio Kostu po nogama da gazi Škrtela (pa makar i to nije bilo namerno) niti je Ivanović morao da hvata za gušu igrača Evertona kao što je i Matić mogo da se iskulira,zna se ko ide kod sudije kapiten,jest bio je "zločinački" udarac ali to nije opravdanje za onakvu reakciju

da ne ispadne da se sad nešto žalim,ipak smo osvojili titulu,ne dovodim to u pitanje,podržaću ga naravno ali neću stati potpuno na njegovu stranu niti na stranu onih koji ga "mrze"  

Jeste najbolji trener za Čelzi jer nama treba neko ko ne samo što ima znanje vezano za teren nego i neko ko će se uhvatiti u borbu sa medijima i izvrštiti pritisak na protivnika,javnost,sudije,skinuti pritisak sa igrača ali nakon nekih kikseva(jest malo ih je bilo ali bilo ih je) imao je par meni degutantnih izjava gde je krivicu prebacio na ceo svet samo da on ne ispadne kriv(ja ja ja i samo ja) ali na kraju krajeva sve se to sad i zaboravilo jelte osvojilil smo titulu a to sa sobom nosi i brisanje kratkoročnog pamćenja.

a to što sam se napatio zadnjih par meseci nakon svakog odgledanog bunkera to niko neće da plati  :-L

ajd,titula je naša samo to je bitno  :)>-  :sal1:  :sal2:

Vama je patnja gledati Chelsea? Zasto ga gledate onda? Ja vise volim da gledam "mucenje" Chelsea - QPR nego El Klasiko. Moje misljenje... I ne trazim da mi bilo ko plati moje "mucenje". 

Svaka njegova izjava je izrecena sa ciljem i isplanirana. Ako nije isplanirana onda je osmisljena u trenutku, ali nije izjava sama za sebe, i nije njeno postojanje tek onako. Pa nije ovo Jelen Super Liga pa da se pljuju bez veze. Sve ima svoj cilj. (mind games, psihologija) Da nije onoliko kritikovao sudije oni bi nastavili da nas pljackaju. Da nije kritikovao SkySports ko zna sta bi nam jos napakovali. Da on nije toliko dobar, ne bi osvojio EPL.

Ponekad gresi, niko nije savrsen. Ali jedno je sigurno, trenutno nema boljeg od gospodina Posebnog (a kamo li boljeg za Chelsea).

Mi znamo samo ono što Murinjo kaže u medije ali mi ne znamo kakav je Murinjo ustvari kada mediji nisu tu, u svlačionici, u klubu, sa igračima.

Igrači ga poštuju i to je ono što je bitno.

• 2 sedmice kasnije...

10842355_1453868754653336_69139008257529

Murinjov dream team iz prvog mandata u Celsiju, vidjen ponovo na okupu u egzoticnim predjelima Afrike.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.