Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Multimedija (video, slike, muzika)

Istaknuti odgovori

Ako ima zainteresovanih da bi htjeli imati linkove za download golova nakon naših tekmi, većinom su visoke rezolucije u avi formatu, nek mi se jave na PM ako ga ovdje iam uopšte.
P.S: ovo sam ovdje stavio jer neznam gdje bi drugo... Ako smeta premjestite gdje bi trebaod a bude....
Hvala!

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 260,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Danas bili na tekmi

• Žalim što se nisam registrovao na forum ranije, dok je Mikel igrao, samo da čitam tvoje postove u realnom vremenu. Na terenu jučer puno igrača koji su nastupili u finalu 2012. Bayernovcima nije b

• Ovako Relo prati Chelsea kada su utakmice iza 6 navecer.

Objavljene slike

Pa nek bude otvorena ova tema za raznorazne linkove gdje se mogu pogledati golovi, utakmice (stare i nove) itd. Mislim da je kolega Lampard dosta ažurno nakon svake utakmice stavlja link za skinuti i pogledati utakmicu te neke stare utakmice koje on ima. TakoÄ‘er i ostali forumaši su dosta sudjelovali.

Mislim da privatne poruke imaš, ali možeš ovdje to stavljati kad budeš ima volje i ako želiš dijeliti pa da si svatko pogleda kada želi, bolje nego da odgovaraš na xy poruka.

• Autor

pa da :P ne bi baš svakom kopirao linkove haha nisam ni ja lud toliko. undisclosed listu napravim i furam

@ Lampard

Je li problem da postaviš linkove za download utakmice stoke-chelsea?? Prva utakmica ove sezone.

Poslao sam ti u pm

Evo slucajno sam naletio na jedan odlican stream koji zasad fercera bez ikakvih problema:

http://www.firstrows...-chesea-tv.html

Sad koliko ce ovo raditi s obzirom na prava televizije, zastitu i ta sranja ... Ne zna se, ali super je sto mozemo gledati dzabice. B)

PS. trenutno je na duznosti ona crna sisara, odmah palite :D

Jao ako ovo bude za tekme radilo ne treba nam nista bolje.

Ali evo u subotu tekmu prenosi SK+, tako da nemam brige.

Koliko ja znam oficijalna televizija nikad ne prenosi uzivo tekme osim predsezone i kad igraju rezerve i youth tim. :huh:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.