Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Multimedija (video, slike, muzika)

Istaknuti odgovori

8-> ja sam ne znam na kom jeziku on komunicira sa Kostom, jedino ako je Kosta nešto naučio od engleskog, jebeš mu 

Možda Konte zna španski ili portugalski, ali možda može i da ga skonta ako mu kaže nešto na italijanskom, nisu toliko različiti jezici. :P

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 260,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Danas bili na tekmi

• Žalim što se nisam registrovao na forum ranije, dok je Mikel igrao, samo da čitam tvoje postove u realnom vremenu. Na terenu jučer puno igrača koji su nastupili u finalu 2012. Bayernovcima nije b

• Ovako Relo prati Chelsea kada su utakmice iza 6 navecer.

Objavljene slike

Zna Konte spanski po malo sigurno.
Ko zna italijanski ne treba mu puno da skapira spanski i obrnuto. Slusao sam jednom Kolarov kad je pricao kad je dosao u Siti da je znao italijanski samo i da je lagano posle nekog vremena pricao spanski sa saigracima.

al evo krenule priče o Vilijanu kao WB,  :D  m/  opušteno ljudi, svi ovi Murinjovi praznoglavci što trče samo su savršeni za tu poziciju  :hljeb:

Spomenuo sam to pre nekoliko meseci da bi me zanimalo kako bi Willian izgledao tu, ako čak i Moses može da izgleda kao dobar igrač tu, može i Willian. :D

• 2 sedmice kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=hkHonUDMO_0

Pogledam ovaj gol bar jednom mjesečno,kakva su to vremena bila. Ovo je jedan od golova koji nas je poslao u Europu i podigao ovaj klub na veću razinu.

Tada nije bilo ni ovakvih situacija kao s Costom, ni kvazi navijača koji su spremni dići jednog igrača iznad kluba i biti uz njega sto god napravi,ali jebiga..

KTBFFH!

Pogledajte aparthejd i rasnu segregaciju na slici. Naprijed sve sami bijelci, a pozadi crnci osim Davida Luiza koji je u duši crnac. Trebali su se izmješati a ne ovako da budu kao bijela i crna čokolada.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.