Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - Chelsea 2 : 3 Manchester United (28.10. ned)

Istaknuti odgovori

Neki ovdje ocekuju pobjede od 3-0, ocekujete vi moj kurac a ne pobjedu. DAJ BOŽE DA BUDE NERIJEŠENO. Otvaranje nije ravno nuli nego je otislo u minus, zadnji 10 min brutalna igra, ovako nastavit samo. i da ne smojem zaboravit jebat Torresu mamu, sta on radi koji kurac na krilu, ne kazem da je kriv al me lik stvarno iritira, nek uci od ROBINA VAN PERSIA!
  • Odgovori 184
  • Pregledi 9,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ako uspijemo ponovit ovu igru s kraja poluvremena, pobjeda će doći sigurno

inače, ne znam koji nam je kurac bio prvih 25 minuta, ko amateri smo igrali, totalno nedisciplinirano...
  • Autor
Koliko nesreće za nas i koliko smo bolji to je čudo jedno! Znam da nećemo pobjediti ali sam ponosan na momčad kako dobro igramo! Robbie mora proraditi sa obranom. Ovo je odlična obrana koja je stavila Barcu u mali džep, kao i Bayern. Mora samo malo doći sebi!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351443374' post='85573']
Koliko nesreće za nas i koliko smo bolji to je čudo jedno! [b]Znam da nećemo pobjediti[/b] ali sam ponosan na momčad kako dobro igramo! Robbie mora proraditi sa obranom. Ovo je odlična obrana koja je stavila Barcu u mali džep, kao i Bayern. Mora samo malo doći sebi!
[/quote]
sve si sjebo sa ovim rječima.
[url="http://www.ronaldo7.net/live/manchester-united-vs/watch-manchester-united-live-stream.html"]http://www.ronaldo7....ive-stream.html[/url]

Ja uvjek ovde gledam, do sada nisam nikada imao problema sa stream-ovima

Sto se tice utakmice razocaravajuci pocetak, drugi dio poluvremena daje mi nadu za preokret, sto da ne i potpun, ocekujem ulazak Danny-a, Marina i Moses-a.
Dzole ne seri covjek je mozda i najvise igrao trudio se,zamalo pa gol postigao..dosta mi je vise tog pljuvanja po torresu...sta ima ucit od persia...dok je torres golove davao ovaj nije bio niu u planu...
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1351443612' post='85577']
Dzole me seri covjek je mozda i najvise igrao trudio se,zamalo pa gol postigao..dosta mi je vise tog pljuvanja po torresu...sta ima ucit od persia...dok je torres golove davao ovaj nije bio niu u planu...
[/quote]
u fudbalu je manje bitno ko je davao golove dok se utakmica igra. Najbitnije je pobediti. Tores je imao šansu, ali ja i dalje mislim da nam treba bolji napadač.
Ja bih izasao sa terena da obrukam jebeni fudbal i jebeni FA govna jedna
e moj Clatenburg jebo te Web a ti Weba,djubre jedno bezobrazono,Mancester Utd ima 20 titula 10 su im dale sudije.
prošle godine 2 nepostojeća penala, ove godine 2 nepostojeća crvena.
Nice work United! poserem vam se na klub pičketine
MAN UNITED= KRIMINALNA ORGANIZACIJA KOJA HARA PRIEMERSHIPOM VEC 20 GODINA ZBOG ONE PIJANDURE KOJA PLACA SUCE KAKO VAS NIJE SRAM SLAVIT KAD ZNATE DA STE NAMJESTILI UTAKMICU SRAMOTA, ZAO MI JE STO OVAKVIH STVARI I DALJE IMA U NOGOMETU SRAMOTA!!!!!!!
2. pozitivne stvari iz ove utakmice su fantasticna igra veliki dio utakmice te prisilni odmor Torresa. Razocarao me je Ivanovic i sudije, onaj offside je morao biti vidjen. Idemo dalje, sada je prednost nad pratiocima iz Manchestera samo bod ali se ja nadam da ce na kraju sezone Chelsea biti prvak i to ubjedljivo.
nikad nece biti posteno sudjenje dok je djed na klupi Mancestera Utd,poserem im se na njihovu historiju damije da vidim kako im se sudilo prije.
Govna mancesterska! AAAAAAAA.....bili smo bolji i ovako se zavrsi X(
Ponosan na svakog naseg igraca! Ponosan na nase navijace koji nisu stajali ni sekunde! Ponosan na ovaj klub!

FAcehster se nece oprati za 100 godina.
Jebem li ti majku mrtvu nepokopanu da ti jebem usta zvaljava, jebem li ti dan kada su te napravili da ti jebem usta djecu mrtvu raspalu. Jebem onome junajtedu mrtvom sve usta jadno zvaljavo dabogda izginuli svi dok se budu vracali nazad u onaj svoj kurac budjavi od grada i ono govno od stadiona navijacima sto slave ovakvu pobjedu jebem mrtvu majku i svu familiju usta retardiranu jebem vam boga oca i kandilo !
Opušteno, bolja ekipa smo bila, ali šta je tu je. Još više razloga da mrzimo mančesterska govna. Sa neprdovdom se mora živeti! Igrači odlični, jedino je Kejhil malo zakazao.
Razocaran sam,popizdio sam nakon crvenog Torresa.
Ono nije bio crveni sta vise prekrsaj Evansa i zuti karton jer je zaustavio opasan napad.
Gol iz ofsajda je kap koja je prelila casu.Tada sam prestao gledati utakmicu.Mrtvi United sa limitiranim igracima odnosi tri boda sa SB,e to me najvise boli.Dodje mi da placem.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.