Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - Chelsea 2 : 3 Manchester United (28.10. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 184
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema sta da zvuci prepotentno kad kazem da prizeljkujem i ocekujem 3 boda. Nismo mi Fulham pa da se nadamo remiju, idemo na pobjedu. Igramo na Bridge-u i imamo kapacitet da dobijemo United. Najveca opasnost prijeti od sudija. Prosle godine sa slabijom ekipom smo ih razbili ali svi se sjecate kako je sudija promijenio tok utakmice. Jedino se toga bojim, Fergusona i Uniteda nimalo. Nije ovaj Ferguson kao recimo onaj od prije 2-3 godine. Ostarilo se, osjeca se da bi se Fergie mogao uskoro povuci. Dosta toga zavisi da li ce Robbie ostaviti trio Eden - Oscar - Mata u igri, jer ako tako bude to je dodatni plus za nas. Cak i ako odmori Oscara, Moses ce odraditi odlican posao sigurno.
[quote name='makaveli' timestamp='1351204407' post='85234']
nadam se pobjedi. prosle godine ih nismo uspjeli dobit .. cak smo izgubili bili 3 1 .. sjecate se kako se tu utakmicu torres ispromasivao.
[/quote]

također i Ramires je mrtvaca promašio
ubili ih mi usred Manchestera, a suci njima priznali 2 gola iz zaleđa...
Samo znam da ce biti utakmica koja zasluzuje epitet onih velikih engleskih derbija,u pravom smislu te rijeci....pregrst prilika na obe strane,nadam se vise na nasoj strani,a opet kazem da imamo sto bi se reklo onaj suvi kvalitet da ako bude iole stopostotnih sansi da ima ko dati gol....Ocekujem ofanzivnu igru,naravno sastav onaj opasni sa Mikelom i Ramizom u centru veze,onda trio i naravno Torres u spicu :P .....odbrana umjesto Terry-a Cahill .... B-)
Ovo je za nas veoma bitna utakmica, dobar rezultat je moranje iz vise razloga, ako odigramo dobro pokazacemo da je ona losa igra protiv Sahtara samo jednostavno los dan a i sa eventualnom pobjedom lepo bi se odvojili od realno jedinog konkurenta za titulu.
Kagawa im je povredjen u dobro vrijeme za nas sledece kolo igraju sa Arsenalom i ako izgube sada 6 bodova to ce biti dobar kapital za nas nastavak sezone.
Sto se tice igre mislim da je za nas bitno zatvoriti samo Runija i Persija ostali nema ko da igra Welbek i Jang nisu igraci kojih se treba bojati a ako im defanzivni vezni budu jedan ili oba starca nema sanse da pohvataju nas elegantni trio, sto znaci da se ne brinem hocemo li dati gol (cak i ako PANJ bude opet u napadu) brinem se kako efikasno cemo sacuvati nas.

WE KNOW WHAT WE ARE...........
Nakon ove utakmice počinje potop, na kraju ostaju samo Siti i Junajted i naslov odlazi u crveni deo Mančestera gde mu je i mesto.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351277571' post='85338']
Å ahtar trenutno je bolji od Uniteda, ali ove smradove se nikad ne smije podcijeniti...
[/quote]

Polozio si sinko....
[quote name='Igi' timestamp='1351277504' post='85337']
Nakon ove utakmice počinje potop, na kraju ostaju samo Siti i Junajted i naslov odlazi u crveni deo Mančestera gde mu je i mesto.
[/quote]

Odgledaj onda jos ovu utakmicu i prebaci se na neku drugu ligu do kraja sezone, posto bi bilo glupo da ovu gledas do kraja kad vec znas rasplet.
[quote name='Igi' timestamp='1351277504' post='85337']
[/quote]
Sad si mi pao u očima za 70%.
Druge lige nemaju ÄŒelsi. :P

Lol, tako sam govorio i za Arsenal i za Totenhema, na taj način bacam maler na rivale. :D
Idemo ovo dobiti,razbiti i razjebati.
Nakon svake Unitedove utakmice u kojoj igraju ocajno,gube i na kraju preokrenu(Stoke,Braga..)navijaci djavola se [i]tjese[/i] da imaju odlicnu ekipu,da igraju odlicno,sve samo WC igraci.
Red je da dobiju po picki.
Ne znam za vas ali ja sam pravo optimista za ovu utakmicu.
United nije nikada bio lagan protivnik. Onaj ko kaze da je United los, vara se... Mozda (ove sezone) pocnu utakmicu ocajno ali su pokazali karakter i snagu tako sto su se vracali. Oni su itekako jaka ekipa, uvijek su i bili.. Trenutna pozicija na tabeli pokazuje da ih treba postovati i nimalo potcijeniti, nemaju oni WC igrace nego profesionalce, trenutno mozda i najbolji napad u Evropi..Godinama su u vrhu, imaju dobrog trenera, igraju dobro i opasni su...
Ma Torres ce biti prevaga ove utakmice..

Sad na ciju srecu vidjet cemo.. Nemaju oni odbranu neku al imaju napad jedna od najboljih u svijetu.. Primit cemo mi njega al zabit cemo i mi siguran sam u to.. ( Kladionicar, oba daju igrajte :D )
Ako nam torres bude davao golove onda bi to mogla biti fina pobjeda.. al ako tuljan bude friz pravio namucit ce se mata eden i oscar strasno..
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553926_499937350046486_88154893_n.jpg[/img]

Sutra, u inat svima zabija
[quote name='soxx' timestamp='1351371189' post='85465']
Vidic, Smalling, Evans i Kagawa haman nece biti dostupni im da igraju..
[/quote]

Koja rupetina u odbrani sjutra, ovo se mora iskoristiti. Ocekujem da ih nasi oduvaju! :)
očekujem pobjedu, ajmo naši!!

kaže ferguson da nismo ubojiti ka pod murinhom, slažem se ali mislim da imamo potencijala postat i ubojitiji vjerujem da će mo im to danas i pokazat!
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523462_500177563355798_2049910906_n.jpg[/img]
[quote name='Batigol' timestamp='1351412238' post='85486']
Danas pokazujemo šampionski kvalitet i karakter.
[/quote]
Bas tako, danas cemo pokazati jesmo li konkurent za titulu, iako je sezona tek pocela, jos jedna losa utakmica bi mogla pogubno uticati na nas i na dalju formu.
Oba Mancestera igraju ispod svog nivoa pa su opet uzeli dosta bodova, sta ce tek biti kad udji u bolju formu, zato danas samo 3 boda dolaze u obzir.
Najvazniji nam je start utakmice. Ne smijemo dopustiti gol na otvaranju, to te unistava psihicki.
Danas ocekujem samo da naš Eden zablista sa ostatkom ekipe. Al eto volio bi da se on najvise istakne, i da dokaže onom levatu SAF-u tko je i zbog cega je dosao kod nas? Te da mu dokaže da se Kagawa ne može porediti s njim. Samo cekam izraz Aleksovog lica kad vidi sta im Hazard radi na terenu, to je sve.
[quote name='Essien Bison' timestamp='1351387704' post='85485']
Koja rupetina u odbrani sjutra, ovo se mora iskoristiti. Ocekujem da ih nasi oduvaju! :)
[/quote]

slažem se, ako ne iskoristimo te rupetine u njihovoj obrani koja je trenutno na razini hrvatskog trećeligaša, nisam siguran da smo sposobni osvojiti naslov
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.