Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - Chelsea 2 : 3 Manchester United (28.10. ned)

Istaknuti odgovori

Nema, piše se poraz. Idemo dalje, jebem li im krvavu majku. Sad treba samo dokazati kolko smo jaki.
  • Odgovori 184
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo me nakon 2 dana od utakmice.. Prvo jebem ti milu majku.. Nisam htio da ulazim na net dok se malo ne smirim.

Al jebo te hljeb zar je moguce da ovaj ima muda pokazat 2 crvena na stadionu plavaca.. Hajd da su to ocigledni crveni i neka nevazna utakmica al jebo on svoju mater ruznu.. Sto je najgore mi smo united ubili i sa 10 igraca pa ode i torres u pm..

Al sa 9 igraca igramo i mamlazi nas pobjede golom iz ofsajda.. pa sve gore od goreg jebem ti hljeb od kile..

Dobio sam taj dan na kladionici al jebo te kladionica draza mi je pobjeda bila jer je bila uveliko zasluzena.
  • Autor
I policija mu je sjela na dušu:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2719-londonska-policija-pokrenula-istragu-protiv-clattenburga.html

A evo šta Romeu kaže:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2718-romeu-mata-mi-je-rekao-da-se-radi-o-ozbiljnim-stvarima.html
nek se ugleda na straijeg kolegu Atkinsona kako se derbiji sude.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ"]http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ[/url]
Treba napomenuti da je Clattenburg samo privremeno izgubio status suca, a tako će biti sve dok traje proces. Velika će stvar biti ako mu se dokaže krivnja, tek onda se može pozdraviti s ozbiljnom sudačkom karijerom.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1351606579' post='85993']
nek se ugleda na straijeg kolegu Atkinsona kako se derbiji sude.
[/quote]
Ja sam uvijek za to da sudjenje bude pravedno .
Inače sam savezni nogometni sudac (najviša moguća kategorija u RH) sa 16-togodišnjim sudačkim iskustvom, ali do ovog trena, dok se ne smirim bar u granicu tolerancije, odbijao sam komentirati utakmicu jer bi sam sebi morao udijeliti doživotni ban s foruma da sam upotrijebio sve epitete koje sam htio za suca ove utakmice.
Nakon onog 1/2 finala LP s Barcelonom, kada je utakmica slobodno mogla biti okarakterizirana kao najveća pljačka stoljeća, ova bi zasigurno bila druga ili u najmanju ruku treća po veličini kradje, koju sam gledao otkad navijam za Chelsea, a to je do danas punih 16 godina...
[quote name='Gandalf' timestamp='1351641945' post='86108']
Inače sam savezni nogometni sudac (najviša moguća kategorija u RH) sa 16-togodišnjim sudačkim iskustvom, ali do ovog trena, dok se ne smirim bar u granicu tolerancije, odbijao sam komentirati utakmicu jer bi sam sebi morao udijeliti doživotni ban s foruma da sam upotrijebio sve epitete koje sam htio za suca ove utakmice.
Nakon onog 1/2 finala LP s Barcelonom, kada je utakmica slobodno mogla biti okarakterizirana kao najveća pljačka stoljeća, ova bi zasigurno bila druga ili u najmanju ruku treća po veličini kradje, koju sam gledao otkad navijam za Chelsea, a to je do danas punih 16 godina...
[/quote]

Jel si iz Zaboka? :D
  • Autor
Villas-Boas imaš temu o Gandalfu u Predstavljanju članova, pročitaj vidjet ćeš odakle je.

Prijatelji i kolege, prijateljice i kolegice - ova utakmica je iza nas.

[b]OSVETILI SMO SE, A PRAVDA JE ZADOVOLJENA![/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.