Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Tottenham Hotspur 2 : 4 Chelsea (20.10. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 107
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Auf.. vrlo teška utakmica. Ima par razloga zašto pobijedit yidse: Zato što mi je Boas omrzao nakon izjava, da se pokaže ko je gazda u gradu, da ostanemo na vrhu tabele i da nam okupljanje u Mostaru ne prođe u lošoj atmosferi. ;)
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc43rfbTte1rqgnryo2_250.gif[/img]

Hoce li biti spreman Danny i Marin za ovu utakmicu ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1350668808' post='83994']
Hoce li biti spreman Danny i Marin za ovu utakmicu ?
[/quote]
Za Marina nisam siguran u kakvom je stanju, pa čak i da jest spreman pitanje je može li upasti među 18.
Daniel se vratio, trenirao s ekipom protekle sedmice, dostupan za utakmicu.
Ryan i Lamps također nakon propuštanja reprezentativnih mečeva, mogu zaigrati sutra.
Zanimljiv podatak: od kada je Premiershipa, Chelsea je protiv Tottenhama ukupno osvojio 81 bod ( 40 utakmica, 22 pobjede i samo 3 poraza ). Ni protiv kojeg drugog kluba lige nemamo bolju statistiku.
Sta reci,nisam odavno nesto pooodugacko napisao pa bi bio red,vidim ne raspravlja se puno ali me bas interesuje misljenje raje sta bi bilo kad bi sutradan eventualno kao zamjena usao Studge,posto bih ga iskreno volio vidjeti,ako nista barem na klupi.....Pravi melem za oci poslije reprezentativnih mucenja i ocekujem dobru utakmicu,sa jakom odbranom i naravno lijepom igrom,ali prije svega pobjeda je No.1.....Samo mi nije jasno sta muci Marina,nije mi jasno nikako....Nista jedva cekam sutrasnju utakmicu,samo ne znam kako sam razumio da igramo u 16:00,ali opet super sto otvaramo kolo..... do sutraaa :-bd
[quote name='DROGBA750' timestamp='1350678878' post='84021']
Sta reci,nisam odavno nesto pooodugacko napisao pa bi bio red,vidim ne raspravlja se puno ali me bas interesuje misljenje raje sta bi bilo kad bi sutradan eventualno kao zamjena usao Studge,posto bih ga iskreno volio vidjeti,ako nista barem na klupi.....Pravi melem za oci poslije reprezentativnih mucenja i ocekujem dobru utakmicu,sa jakom odbranom i naravno lijepom igrom,ali prije svega pobjeda je No.1.....Samo mi nije jasno sta muci Marina,nije mi jasno nikako....Nista jedva cekam sutrasnju utakmicu,samo ne znam kako sam razumio da igramo u 16:00,ali opet super sto otvaramo kolo..... do sutraaa :-bd
[/quote]
Utakmica se igra u 13:45. Čisto da ne bi raja prespavala. :P

I ja bih volio Studgera vidjeti nakon ihaj-haj...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UciwWWx38Gg
Sastav identičan onom kakvom sam se nadao, bravo RDM! Ovakvom garniturom igrača možemo bez problema uspostaviti inicijativu na sredini terena što bi nam vrlo lako u ovakvoj utakmici moglo donijeti pobjedu. Ajmooooooo!
[quote name='trebevic' timestamp='1350731977' post='84086']
Bale propusta danasnju tekmu, zena mu se treba poroditi!
[/quote]

što prije nereče igrao bi čistu dvojku!
Uff kakva golčina!!
Odlična utakmica Chelsea ubjedljivo bolji, 60% lopte u posjedu, bolje prilike...sve je na našoj strani
Prvo poluvrijeme dobro . Igra dobra , rezultat odlican .
Bolji od ostalih Cole , Cahill , Mikel i Ramires .
U drugom poluvremenu damo jos jedan go i to bi bilo to . :D
Po meni dosta izjednacena utakmica, sjajan gol Cahilla nadam se da ce ovako i ostati, jos bolje ako u drugom jos jedan zabiju :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.