Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Tottenham Hotspur 2 : 4 Chelsea (20.10. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 107
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bujrum braćo. Za uvodni post odabrat ću ovako nešto:

http://www.youtube.com/watch?v=KT1N0j_9-gg

A ovo će se i nastaviti u narednim danima. Uživajte, tj. uživajmo !
http://www.youtube.com/watch?v=2pjpYbU4GnU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sRAwiyOKSJY

popušićemo 5:1
Kao i uvjek ocekujem pobjedu, bolji smo to je realno, samo sto ce i oni biti veoma motivisani a i u dobroj su formi tako da mi nebi tesko pao ni remi.
Ocekujem da ce biti tekma dobra za gledanje i da ce biti dinamicnija od one sa Arsenalom.

KTBFFH
Kokoske opasno prijete. Zaboravili ono analno devastiranje u FA Cupu. Uvjereni su da ce nam uzeti 3 boda. Neka su uvjereni, najvise volim takve. Napoli, Benfica, Bayern...
Stanje redovno ovde... Pobeda Plavaca, minimalnom razlikom... Golove postizu Torres, posle jednog promasenog zicera(cisto da se zadovolji sujeta pojedinaca ovde) i Oscar....
Bice zeznuto al ono bas, nadam se pobjedi mada ce to biti jako tesko izvesti, najvjerovatnije x uz oba daju ;)
Pozdrav braco posle duzeg vremena.
Postoji jedna pozitivna stvar iz ove pauze, a to je da glavni igraci nisu mnogo potroseni u ovoj pauzi. Bane, Hazard, Tores, Obi, Mata, ili uopste ili su malo umoreni tako da punih baterija mogu da docekaju derbi, a verujem i jako napaljeni i zeljni dobrog sexa sa komsijama:) Bice tesko, mislim da ce AVB kompleksa radi da pripremi igrace kako valja a tu mislim i da jeste nasa sansa. Nasom igrom sacekati ih da krenu napred kako inace mogu, i zviznuti im neku kontru pa da se puse:)
Nece biti lako, ulaze u formu pa ce biti pravog krljanja. Ono cega se bojim da se sacuvamo nekog crvenog kartona koji moze da resi mec.
Idemo im pokazati ko je glavni u gradu.
Postava slicna onoj protiv Norwicha samo umjesto Lamparda od prve Ramires da pocne i dobivamo ih.Vjerovatno ce i Sturridge biti spreman pa ako bude gusto moze on da uleti i rijesi ovaj derbi.Samo u odbrani sigurno a u napadu ce Mata i Hazard uvaljat' po jedan.
Rutinski 0-2. :D
Isti sastav ko protiv Arsenala odnosno Stokea. To je najbolje što trenutno možemo, samo sa Cahillom mjesto Terrya koji će vrlo vjerovatno odlučiti da ne uputi žalbu i prihvatiti svoju kaznu. Lamps nije igrao za Engleze zbog povrede pa ne bih riskirao tu, on može jako dobro poslužiti kao joker jer će biti strašno motivisan. Danny će se vratiti tako da ćemo imati više opcija za promijeniti igru, eventualno ako ne bude išlo gurnuti drugog špica... Očekujem jebenu tekmu, ali očekujem pobjedu. Odavno nismo tamo uzeli ligaški meč, pa mislim zadnji put 2007. godine. Pretprošle sezone je Didieru Gomes skinuo penal u zadnjoj sekundi.

Nastavljamo sa najavljenim užitkom. Ovo se zove dominacija:

http://www.youtube.com/watch?v=3fl63B7a5-4
Misljenje sam da bi bilo bolje po nas da je ova utakmica odigrana prije reprezentativne pauze . Iskreno ne znam sta da ocekujem . Vrlo lako to moze biti dosadna utakmica koju ce rijesiti jedan maestralan potez pojedinca , ali isto tako moze biti i prava golijada . U ovoj utakmici ce nam biti potreban Mata onakav kakav je bio protiv Norwicha .

Jedva cekam ovu utakmica . :)
Igrači su nam odmorni, ova reprezentativna pauza nam je dobro došla jer velika većina igrača nije nikako igrala, a i od onih koji su nastupili za repku rijetki su koji su upisali svih 90 minuta. Imamo par dana za pripremu i vjerujem da će se stvari dobro posložiti i vratiti ponovo na stare pobjedničke staze, kao što je to bio slučaj i prije pauze.

Moja osobna želja je da pregazimo ušljive yidse, što zbog osobne nenaklonosti prema samom klubu i Levyu, što zbog novonastale mržnje prema Boasu.

U praksi će to biti malo teže ostvariti, ali ne sumnjam u pobjedu, iskreno. S našim novim veznim redom malo je onih koji nam mogu parirati sada. Očekujem opet trio Hazard - Oscar - Tata, iza njih Mikela i Ramiresa koji će nam omogućiti i agilnost u veznom redu, a usput će on sa svojim igračkim kvalitetama moći pomoći našim bekovima u zaustavljanju Balea po strani bolje nego Lamps.
Ramires + Bane mogu u potpunosti ustopati Bale a i tu ne brinem mnogo. Vise se bojim nase trojke koja nekad ume visokim presingom da ispadne iz pozicione odbrane i ostavljaku odbranu sa 6 igraca. Ovo ce biti klasicna tekma sa oba tima koji ce forisirati dodavanja po dubini a ne po sirini, tako ce koncentracija u odbrani biti jako bitna. Bice mnogo sansi, i iskreno se nadam da ce AVB takticki kiksnuti sa visokom odbranom koja se vrlo lako kaznjav sa Hazom i Matom. Oscara ocekujem malo povucenije nego inace sa vise zadataka u defanzivi i sa vise direktnijih dodavanja iza ledja odbrane. Od Toresa ocekujem da bude priseban kad treba i da realizuje sanse. Obi mora da se cuva kikseva kod prijema lopte jer je tu Totenhem najopasniji kad ko osice vrse presing. Mislim da ekipa koja prva da gol ne stice veliku prednost jer se mogu ocekivati veliki obrti. RDM ako pogleda tekmu sa Man utd om moze dosta toga da zakljuci, samo da ne napravi istu gresku koju je napravio Ser Alex.
Neko pomenu da su nam igraci odmorni, naprotiv kljucni igraci su igrali svih 90 minuta u obje tekme, ovdje mislim na Ramiresa i Oscara, a oni su trenutno najveci trkaci u ekipi!
Imamo ozlijedjenjog Lampsa i Bertnarda....slijedi nam pravi test u sljedecih 15-20 dana, Spursi u gostima, dvomec sa Shakhtarom i dvomec s Unitedom, tesko je vjerovati da mozemo proci neokrznuti!
Iskreno, uzeo bih iz ova dva ligaška meča 4 boda s tim da se pobjedi United. A to onda znači remi u subotu. Al bilo bi toliko slatko uzeti Spudse... B-)
2 dana, 1 sat, 26 minuta, 25 sekundi, 24sec, 23... Neki sam naložen, jedva čekam!

come on Chelsea !

Očekujem Danny-ja i Marina ;)
Najvaznije je ne izgubiti. Sve ostalo je dobro doslo. Bice tesko, ali jedva cekam.
[quote name='Kalouda' timestamp='1350555560' post='83867']

Očekujem Danny-ja i Marina ;)
[/quote]

Ja mislim da bi marin na krilu pokido ovu utakmicu.
Ocekujem nastavak nase pobednicke serije,a prekid njihove.Necu biti nezadovoljan ni eventualnim remijem.Nek momci daju sve od sebe,dobar rezultat nece izostati.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.