Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Tottenham Hotspur 2 : 4 Chelsea (20.10. sub)

Istaknuti odgovori

barem ga je dobro tresnuo ;)
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7omhXzao1r9vg1go1_500.gif[/img]
  • Odgovori 107
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije fora sta pise vec njegova reakcija. 'Aaa jebemu hljeb' ( eto procitao sam sa usana xD)

Nego jel imaju igdje HIGHLIGHTSI duzi?? TJ i propustene prilike a ne samo golovi..
[quote name='soxx' timestamp='1350823092' post='84403']
Nije fora sta pise vec njegova reakcija. 'Aaa jebemu hljeb' ( eto procitao sam sa usana xD)

Nego jel imaju igdje HIGHLIGHTSI duzi?? TJ i propustene prilike a ne samo golovi..
[/quote]
http://www.footytube.com/video/tottenham-hotspur-chelsea-oct20-136924
Igramo sve bolje i bolje, kockice se polako ali sigurno uklapaju, tim uigrava, odbrana dobija na samopouzdanju, jos samo da kockica zvana Tores dodje na svoje mesto i bice ubitacno.
E sad, da me neko ne shvati pogresno, nisam pesimista, samo realan. Ima mnogo tekmi i trebace nam sveze krvi, a nas trio igra u ritmu sreda subota, i po prirodi ce doci pad forme (ne daj boze povrede). Marin, mozes, Sturidge, Azpi, Romeu moraju da se nametnu i da dokazu da mogu na pravi nacin da zamene ove igrace. Iskreno mislim da je Esien morao da ostane kako bi zamenio OBija koji ponovo igra fantasticno. Najveci problem moze da predstavlja januar kad moze pasti forma i kad ce Obi biti odsutan zbog reprezentativnih obaveza, tako da u januaru moramo da pazarimo jednog zadnjeg veznog i jednog spica. Felaini i El tigre bi bili jako skupi ali bi doneli svezu i kvalitetnu krv.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1350821953' post='84400']
Jako sam prijatno iznenadjen navijacima... Odavno nisu onako slozno i glasno pevali... Jos da i oni dodju na nivo ekipe i bice sve savrseno.
[/quote]
Away support nam je uvijek bio jača strana. Tj. ovi momci što prate ekipu po gostovanjima (a pogotovo kad su derbiji u pitanju) jebu mame, evo primjera i jučer a i protiv Arsenala kad smo velikim dijelom utakmice u potpunosti nadglasali domaćine. Zato je lijepo vidjeti kad im igrači poklone tri boda kao zahvalu.
[quote name='Wisey' timestamp='1350829029' post='84416']
Away support nam je uvijek bio jača strana. Tj. ovi momci što prate ekipu po gostovanjima (a pogotovo kad su derbiji u pitanju) jebu mame, evo primjera i jučer a i protiv Arsenala kad smo velikim dijelom utakmice u potpunosti nadglasali domaćine. Zato je lijepo vidjeti kad im igrači poklone tri boda kao zahvalu.
[/quote]

Pouka price, jeftinije karte za gostovanja nego za domace utakmice :D :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.