Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gianfranco Zola (1996-2003, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne znam jeste li znali ali Zola je službeno treći najbolji igraÄ Engleske najjaÄe lige (Premiership) svih vremena, a tako je birala nacija:

http://www.youtube.com/watch?v=iok2A-YVvt0

I kako da onda bude Iniesta ispred njega? NO WAY!

• Odgovori 211
  • Pregledi 22,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne znam jeste li znali ali Zola je službeno treći najbolji igraÄ Engleske najjaÄe lige (Premiership) svih vremena, a tako je birala nacija:

http://www.youtube.com/watch?v=iok2A-YVvt0

I kako da onda bude Iniesta ispred njega? NO WAY!

Prva dva su : ?

• 3 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1324422514' post='11897']

Šta Messi i Ronaldo imaju zajedničko?
Zolin dres u ormaru.
[/quote]

hahahaha :D
arsenal je sada vratio henrya u svoje redove da pomogne, manu će izgleda vratiti scholesa iz istog razloga, pa onda bi se i chelsea mogao priključiti trendu i vratiti zolu da pomogne malo, ili chelsea možda ne treba pomoć :D ;) :D :D
[quote name='Elao' timestamp='1325952094' post='15176']
Evo ruka ako ne bi igrao bolje sa 45 godina nego pojedini igraci :)
[/quote]

Ako misliš na Meirelesa, od njega i ja bolje igram a antitalent sam za loptačke sportove.
Zola je istinska legenda i on je bio razlog zbog cega sam poceo navijati za Chelsea, a mislim da ga je i Roman obozavao. A sto se tice ankete, glasao sam NE..
[u]Za mene[/u] je Frank Lampard najveca legenda ovog kluba i moj najdrazi igrac ikada...
Zola je kriv zasto sam poceo navijati za Chelsea a Frank je kriv zasto i dalje navijam i volim ovaj klub...
Zola je legenda, prejak igrač, perfektan, savršen.
Ali, opet, za mene najbolji igrač koji je ikad kročio na fudbalski teren je FRANK LAMPARD.
[quote name='Wisey' timestamp='1324337113' post='11800']
Zola je jedinstven iako sam u anketi glasao NE iz razloga što je najveći igrač svih vremena ovog kluba za mene Frank Lampard.
[/quote]
Hm hm, Lampard ima jaku osobnost, snagu i nitko za Chelsea ne daje više od njega i Johna.. ali Zola je mit, božanstvo, Lampard mu po kvaliteti ipak nije ni blizu...
http://nz.sports.yahoo.com/football/news/article/-/12539303/

Novi trener QPR će najvjerovatnije biti jedan od dvojice, Gianfranco Zola ili Mark Hughes.
[quote name='Wisey' timestamp='1326110064' post='15718']
Molim Boga da Zola ne ode tamo, a ni Wilkins. Sparkie je ionako čudna ptica. :mellow:
[/quote]

U pravu si. Još trebamo se osvetii za onaj poraz od 1:0 na početku sezone i ne bih volio da Zola našu moć :lol: :lol:
[quote name='Adis988' timestamp='1326145520' post='15874']
Treba sve te legende vratiti u klub, jer oni istinski vole Chelsea... Ljepota je vidjeti Bajern i one ljude u vrhu, sve legenda do legende Bavaraca....
[/quote]

I vidjelo se sinoć kako je Henry bio sretan kad je zabio...Bio je sretan zbog kluba, a ne zbog sebe. A ne ko u nas neki, moraš im zlatne jastuke pod guzicu stavljati da proigraju. Zola je trebao biti sportski direktor, kad već Hiddink nije. Tako se i špekuliralo i Zola je bio spreman "uletiti", ali klub je na kraju odustao :/ Šteta. Jedan je Zola!
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.