30. mart 2013.13 god. comment_114580 http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/8606506/gianfranco-zola-football-masterclass Zola daje par savjeta o penalima, volejima, slobodnim udarcima i sliÄno Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115188 Veliki veliki trijumf protiv Hulla u gostima danas. Gol zabio Troy Deeney u 41. minuti. Come on Hornets ! Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115325 Meni ide Chelsea, Norwich i onda York city iz blue square premier lige :D Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115331 Chelsea, Norwich, Watford... What's next :-? Za prva dva sam već objasnio, a Watford mi je prvi tim sa FM-a ikad kojeg sam vodio dugi niz sezona. Pored toga, tu su Nate i Franco. Gdje ćeš više razloga za simpatisanje Hornetsa. :D Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115392 Moram priznati da i ja simpatišem Watford, ali samo zbog našeg Zole. Uz to tu je i Chalobah, pa još i fino igraju... Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116515 pa normanlno da bih pre ganjao vatford nego hul šteta za kikseve iz par kola ranije,mogli su glatko da izbiju na drugo mesto, ovako ostaje da se nadamo da upadaju u PL ponajviše zbog Zola pre no što je preuzeo ekipu pojavile su se razne glasine da je to samo zbog prijateljstva,da on nije zaslužio to mesto itd. ne vidim nešto da su se ti isti kasnije javili sa nekim novim izjavama da im nešto fali i neodgovara Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117278 O Baloteliju "Mario ima sve kvalitete da bi bio vrhunski igraÄ: snagu i atleticizam, zajedno uz dobro razumijevanje igre. Radio sam s Marijem kratko vrijeme u talijanskoj U21 reprezentaciji i odmah mi se svidio. Svidjela mi se njegova mirnoća u odreÄ‘enim situacijama. Mario je sposoban iskljuÄiti stvari koje se dogaÄ‘aju oko njega, a samo veliki igraÄi mogu zadržati tu mirnoću. Mario može igrati velike utakmice i nositi se u kljuÄnim trenucima, samo mora zadržati kontrolu, to je za njega kljuÄno", rekao je bivÅ¡i talijanski reprezentativac, a danas menadžer engleskog drugoligaÅ¡a Watforda Gianfranco Zola. "Onako izdaleka ljudi mogu misliti da je luÄ‘ak, ali nije. Mario je divan momak, jako skroman i jako duhovit. Uvjeravam ljude da je s njim uvijek bio užitak raditi", dodao je nekadaÅ¡nji igraÄ Chelseaja o "zloÄestom deÄku" talijanskog nogometa. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119916 Da su danas dobili kod kuće išli bi direktno, jer je Hull uspio prokockati neviđeno. Strahovita je završnica Championshipa bila, ali na kraju je Watford otišao u play-off zajedno s Poyetovim Brightonom. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119948 imali su sansu ali su sami sebi krivi za neuspjeh jer su napravili velike greske kod primljenih golova. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119950 Mora se reći da su imali i nevjerovatan peh. Naime, na zagrijavanju im se povrijedi prvi golman Almunia, umjesto njega uleti rezervni golman koji se povrijedi u 16. minuti i na kraju treća zamjena, faktiÄki tinejdžer im brani koji na kraju postaje i tragiÄar utakmice. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119981 Ali inaÄe mrÅ¡avo su odigrali cijelu tekmu i kad pogledam te igraÄe i poziciju Watforda na tabeli, onda lagano skontam da je Äanfranko trenerÄina. Svaka njemu Äast Å¡to ih je uspio dovesti i do play offa. Mnogi drugi treneri bi se s ovakvom ekipom Äak i za opstanak borili. Onde nema 4 igraÄa da valjaju kako treba, Chalo, Vydra, Abdi i hajd onaj Anya nije slab, ostali su goli q... NapadaÄ im zabio nekoliko golova, ali frajer trom, spor, ne zna s loptom... Svejedno, nadam se da će ipak kroz doigravanje uspjeti izboriti ulazak u Premier ligu. Samo zbog naÅ¡eg dvojca Zola-Chalo. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119984 Sledeće godine ako su ovi naÅ¡i pametni,trebalo bi poslati par igraÄa na pozajmicu kod Zole Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121196 I zavrsilo se 1:0.... Zar se ovo igra samo jedan mec :-? Ima revanš. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121210 Kud nisu dobili zadnju u ligi da idu dalje ovako su sad u velikoj opasnosti da ispadnu, ja sam uz njih, nadam se da nam dolaze u elitu Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121273 Tesko da ce proci . Mozda nekako i dodju do finala , ali do Premiershipa tesko . Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121296 Ma igrali su k'o muhe bez glave, nije ni cudo da su izgubili. Kad sam vidio kakvu je sansu imao onaj Vydra, sam sa golmanom, i frajer doda golmanu nidje veze. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121376 I da uđu u premierligu, a da ostane im ovakav kadar, oni nemaju šta tu tražit. Slaba je ono ekipa i stvarno ne znam kakvu Zola magiju posjeduje da ih je uspio odvesti do doigravanja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.