Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gianfranco Zola (1996-2003, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 211
  • Pregledi 22,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Chelsea, Norwich, Watford... What's next :-?

Za prva dva sam već objasnio, a Watford mi je prvi tim sa FM-a ikad kojeg sam vodio dugi niz sezona. Pored toga, tu su Nate i Franco. Gdje ćeš više razloga za simpatisanje Hornetsa. :D

pa normanlno da bih pre ganjao vatford nego hul

šteta za kikseve iz par kola ranije,mogli su glatko da izbiju na drugo mesto,

ovako ostaje da se nadamo da upadaju u PL ponajviÅ¡e zbog Zola 

pre no Å¡to je preuzeo ekipu pojavile su se razne glasine da je to samo zbog prijateljstva,da on nije zaslužio to mesto itd.  

ne vidim nešto da su se ti isti kasnije javili sa nekim novim izjavama da im nešto fali i neodgovara

O Baloteliju

"Mario ima sve kvalitete da bi bio vrhunski igrač: snagu i atleticizam, zajedno uz dobro razumijevanje igre. Radio sam s Marijem kratko vrijeme u talijanskoj U21 reprezentaciji i odmah mi se svidio. Svidjela mi se njegova mirnoća u određenim situacijama. Mario je sposoban isključiti stvari koje se događaju oko njega, a samo veliki igrači mogu zadržati tu mirnoću. Mario može igrati velike utakmice i nositi se u ključnim trenucima, samo mora zadržati kontrolu, to je za njega ključno", rekao je bivši talijanski reprezentativac, a danas menadžer engleskog drugoligaša Watforda Gianfranco Zola.

"Onako izdaleka ljudi mogu misliti da je luđak, ali nije. Mario je divan momak, jako skroman i jako duhovit. Uvjeravam ljude da je s njim uvijek bio užitak raditi", dodao je nekadašnji igrač Chelseaja o "zločestom dečku" talijanskog nogometa.

• 2 sedmice kasnije...

Da su danas dobili kod kuće išli bi direktno, jer je Hull uspio prokockati neviđeno. Strahovita je završnica Championshipa bila, ali na kraju je Watford otišao u play-off zajedno s Poyetovim Brightonom.

Mora se reći da su imali i nevjerovatan peh. Naime, na zagrijavanju im se povrijedi prvi golman Almunia, umjesto njega uleti rezervni golman koji se povrijedi u 16. minuti i na kraju treća zamjena, faktički tinejdžer im brani koji na kraju postaje i tragičar utakmice.

Ali inače mrÅ¡avo su odigrali cijelu tekmu i kad pogledam te igrače i poziciju Watforda na tabeli, onda lagano skontam da je Đanfranko trenerčina. Svaka njemu čast Å¡to ih je uspio dovesti i do play offa.  Mnogi drugi treneri bi se s ovakvom ekipom čak i za opstanak borili.

Onde nema 4 igrača da valjaju kako treba, Chalo, Vydra, Abdi i hajd onaj Anya nije slab, ostali su goli q...    Napadač im zabio nekoliko golova, ali frajer trom, spor, ne zna s loptom...

Svejedno, nadam se da će ipak kroz doigravanje uspjeti izboriti ulazak u Premier ligu.  Samo zbog naÅ¡eg dvojca Zola-Chalo.

I da uÄ‘u u premierligu, a da ostane im ovakav kadar, oni nemaju Å¡ta tu tražit.  Slaba je ono ekipa i stvarno ne znam kakvu Zola magiju posjeduje da ih je uspio odvesti do doigravanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.