Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07 - Chelsea 4 : 1 Norwich City (06.10. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseafan97' timestamp='1349351912' post='81870']
Stvarno si postao dosadan sa ovim natrpace nas, nekoć je bilo simpatično al sad stvarno pretjeruješ. b-(
[/quote]

boli te kurac niko ne mora da čita kalouda uvek ima stila
  • Odgovori 88
  • Pregledi 5,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pobjeda se mora zabiljeziti, to je jasno svima. Presing igrati kao protiv Nordsjaellanda i nema problema.

p.s. City docekuje Sunderland koji ove sezone samo remizira, tako da bi Gradjani mogli podbaciti.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1349422236' post='82004']
Jel to nema ni na SK, SK+, SK Prime jebem im mater usta. Sad se molit da se BHTV 1 smiluje pa da nas prenosi da se ne moram sa streamom 'ebavat...
[/quote]

BHT1 prenosii tako da nema brige ;)
BHT program subota:

15:55
Subota

[b] Nogomet: Engleska Premier liga[/b]

Norwich City, prenos Chelsea, lider na tabeli Premiershipa, ima priliku nastaviti niz pobjeda u domaćem prvenstvu. Naredni protivnik Norvich City još nema pobjedu u prvenstvu i sa svega tri osvojena boda nalazi se skoro na dnu tabele. Gledajući tabelu, formu, međusobne duele, ovo će biti igra mačke i miša, ali upravo zbog nepredvidljivosti, Engleska liga i jeste to što jest.

Znači gledaćemo na BHT-u.
Nema mi mrzeg programa od bht-a sto se tice utakmica.. Ljepse mi na streamu gledat samo sto nije nas komentator na streamu
Lagana pobeda... Trebaju mi pare za iphone 5, zato igram 7+... Moze da igra i Di Mateo samo da dodje 7+...
Šteta što će nam reprezentativna pauza doći baš u ovom trenutku kad smo se zahuktali i počeli uigravati ekipu. Samo se nadam da to neće poremetiti rad struke i naravno bez povreda da sve prođe. Ali prije toga imamo tekmu protiv meni izuzetno dragog tima, međutim isto tako tima koji je jako loše startao sezonu i veliki je kandidat za ispadanje. Na Bridgeu nemaju šta tražiti, al poznavajući Hughtona i Norwich oni će ići hrabro, borbeno, pa šta bude. Ne smijemo ih potcijeniti. Ipak, imamo sasvim dovoljan kvalitet i širinu da ih dobijemo sa ovakvim sastavom:

____________Cech____________
Azpi____Cahill_____Terry_____Ryan
_______Mikel_____Ramiz_______
Mata_______Oscar_______Hazard
___________Torres___________

Eh sad, ja bih volio vidjeti Oriola, Mosesa i po mogućnosti Marina u timu ali neki igrači su u nenormalnoj formi (Mata), a drugi su odmarali protiv Danaca (Mikel, Hazard) pa je logično da će oni početi.
Dobro si me napomenuo za reprezentativnu pauzu, ja i zaboravio na to. Nema nista poganije od reprezentativne pauze, mrzim to. Tacno se napatim cekajuci pravi fudbal. To nam lagano moze sjebati ovaj ritam, lagano.
Lagana pobeda sa najjačim sastavom!!! Vidim da ste se svi nešto nameračili na Toresa.... OK, možda i nije u nekoj golgeterskoj formi (pre svega zbog koncentracije), ali igra neverovatno dobro, i požrtvovano za tim, što je za svaku pohvalu. Nisem neki njegov fan, ali verujem, i nadam se da će sutra proraditi!!!
Pozdrav za sve plavce.
Dobrodosao Rale brale. :smile:
Samo ozbiljan pristup i pobjeda je tu. Odbrana kanarinaca, ne može zaustaviti naše ofenzivne igrače..

Dakle samo pamet u glavu i to je to. I da, molit ću sastav kao protiv assenala, samo da Ryan i Azpi uskoče umjesto standardnih bekova.
[quote name='how yes no' timestamp='1349456037' post='82081']
Samo ozbiljan pristup i pobjeda je tu. Odbrana kanarinaca, ne može zaustaviti naše ofenzivne igrače..

Dakle samo pamet u glavu i to je to. I da, molit ću sastav kao protiv assenala, samo da Ryan i Azpi uskoče umjesto standardnih bekova.
[/quote]
Tesko da ce i jedan od njih poceti.Tim koji dobija ne treba menjati,pogotovo sto sledi reprezentativna pauza.
Postovanje za ekipu Norvica ali ne bi smeli da imamo problema da zabelezimo 6. pobedu ove sezone.Jednostavno,puno odskacemo kvalitetom od njih a i ambicije su nam dijametralno razlicite-oni ce se boriti za opstanak a nasa zelja je titula.Liverpul im je dao 5 komada prosle nedelje na gostovanju,tako da ocekujem da i nasa pobeda bude sa 2-3 gola razlike.

Nadam se da cemo vec u prvom poluvremenu "otvoriti bravu" kako se ne bi uvukla nezeljena nervoza kao na utakmici sa Stoukom,koja je ,istina,bolja ekipa od Norvica.
Sa eventualnom danasnjom pobedom idemo mirni na dvonedeljnu pauzu i ekipa puna samopouzdanja moze da sprema 2 jako teska meca koja nam slede-protiv Totenhema i Sahtjora u gostima.

Bilo je dobro da Junajted i(li) Siti kiksu u ovom kolu,(to je naravno uvek dobro :smile: ).
Srecno Plavci!
Ove sezone imamo skor od 9 odigranih tekmi, 7 pobjeda i 2 remija uz gol razliku 23-5, nadam se da ce se i danas nastaviti ovaj pozitivni niz! Treba dodati i to da se cak 13 igraca upisalo u strijelce ove sezone, zabijamo sa svih pozicija...
U danasnjoj tekmi bice vazno da postignemo gol u ranoj fazi utakmice, a onda bi mogla uslijediti golijada.
  • Autor
[quote name='trebevic' timestamp='1349509202' post='82119']
Ove sezone imamo skor od 9 odigranih tekmi, 7 pobjeda i 2 remija uz gol razliku 23-5, nadam se da ce se i danas nastaviti ovaj pozitivni niz! Treba dodati i to da se cak 13 igraca upisalo u strijelce ove sezone, zabijamo sa svih pozicija...
U danasnjoj tekmi bice vazno da postignemo gol u ranoj fazi utakmice, a onda bi mogla uslijediti golijada.
[/quote]

Koji su remiji? Remizirali smo samo protiv QPR-a.
Ovo je prilika da se pruzi sansa nekim igracima koji ne dobijaju sansu. Ovo igranje sa 13 14 igraca nam se moze obiti o glavu. Za drugi deo sezone, moramo imati bar 16 17 igraca koji su u takmicarskom ritmu i sa jakim samopouzdanjem. Sto se tice tekme, ovde pre svega je najbitnije dobiti 3 boda pa makar to bilo 1 0 a sacuvati noge. Protiv ovakvih seljackih ekipa je uvek problem sacuvati noge, a Mata, Haza, Oskar su zlato, pa bih ja pre pustio Mosesa, Piazona, Azpija od prvog minuta.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.