Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07 - Chelsea 4 : 1 Norwich City (06.10. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 88
  • Pregledi 5,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='reLo' timestamp='1349529076' post='82184']
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/304429_419065334827746_724085944_n.jpg[/img]
[/quote]

Robbie ne zeli nista da prepusti slucaju, niti da rizikuje mesanjem postave.
Plan je sigurna pobeda, za nabijanje samopouzdanja pred nastavak sezone.
To se ceni Robbie, nema labavo !
SIgurna pobjeda . Sastav pa mozda i najjaci (izuzev Lampsa , ali u ovakvim utakmica nama Lampard i treba) .
Mogla bi ovo biti golijada .
Torres je ziva katastrofa, da je sad zabio "kanarinci" bi se otvorili.....

Torres nam je dosao glave!!!
[quote name='trebevic' timestamp='1349532678' post='82196']
Torres je ziva katastrofa, da je sad zabio "kanarinci" bi se otvorili.....

Torres nam je dosao glave!!!
[/quote]

Rekao si nesto :huh:
Odlicno prvo poluvrijeme osim situacije kod gola Holta.
Mata najbolji na terenu,Hazard takodje odlican.Steta sto Oscar nije zabio kada je izbacio dvojicu igraca na nekih 15-16 metara.
I da moram pohvaliti Torresa koji igra odlicno,moze to jos bolje.
Odlicna fudbalska predstava u prvom poluvremenu . Ovo je Chelsea kojeg zelimo da gledamo .
Torres cujem opet nesto promasio (jbg nisam vidio BHT kasnio s prenosom) , ali dao je go i pokusao je skarice HAHHAHA . :D
Svi su dobri samo da ne staju mozemo napuniti mrezu do vrha .
prezadovoljan sam našom igrom
prvo primimo gol, onda damo 4 komada, ali ono što me najviše radovalo je što smo do kraja susreta tražili gol više, stalno napadali i napadali, to je ono što želim gledat
još dobili priliku Azpi i Romeu, ma di ćeš bolje

zadovoljan sam partijom svih
Oscar - Mata - Hazard, to je nešto dragocjeno, kakvi potezi, milina za gledati
najviše mi je žao što nije ušao onaj Oscarov šut, momak stvarno ima predobar udarac

ne znam jesam li zaboravio sad koju, ali mislim da je ovo naša najbolja partija ove sezone
raduje me to što smo iz utakmice u utakmicu bolji
Trpanjee, rekao sam ja ovima je 2. liga sudbina.Fantasticna partija momaka, opet se moglo vidjeti ono zbog cega se fudbal uopste i gleda - sjajni potezi, pete, akcije. 2 odlicna gola Lamparda i Ivanovica, ja zadovoljan ;)
Odlicna utakmica... Smetaju mi oni skraceni korneri, kad u ekipi imas skakace kakvi su Teri i Ivanovic, pa i Luiz, onda je normalno da posle svakog kornera lopta ide direktno sesnaesterac... A i ono komplikovanje u zadnjih 10 minuta je za kritiku...
zarise kanarinci i nastradaše.lijepa i tacna igra,majstorski potez Mate za Hazardov pogodak.Sledeci je Totenhem.
nice ;) btw znao sam da ce holt zabiti fenomenalan igrac prosle sezone

a naravno nastavljeno je trpanje i vladanje premiershipom
Na kraju Norwich moze biti zadovoljan sto su samo 4 gola primili . Mata jos jednom igrac utakmice , nevjerovatno koliko mu je godio odmor . Hazard takodjer sjajan , mislim da nije bilo potrebe za padanjem u onoj drugoj situaciji ali eto nema veze . Oscar bez gola , bez asistencije ali momak je odlicno odigrao i polako postaje neizostavna karika Chelsea . Lampard profesorski :D . Torres ponovo promasio 2 dobre prilike ali opet odigrao odlicno uz pogodak .
Sada slijedi Reprezentativna pauza , nadam se da taj odmor nece utjecati na nasu formu i samopouzdanje .

Zadrzali smo 1. mjesto nakon ovog kola sto je i najvaznije .
Odlicna igra momaka.
Trojac Oscar,Mata,Hazard djeluje fantasticno.Odbrana je imala malih problema sa Holtom prije svega Terry.Pobjegao mu je par puta i jednom zabio al' sve u svemu dobra partija.Efikasni smo,to je ono sto me raduje.
Cesar za malo vremena pokazao dosta dobru igru jedino mu centarsut nije is'o al' popravit ce to on.
Jos kad dodamo Marina,Cahilla i Sturridga to ce biti definitivno ekipa za najvece domete.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1349539848' post='82259']
kako igramo to je nevjerovatno, al bojin se da nam se forma ne pocne padat
[/quote]ma i mene toga strah zbog ove reprezentativne pauze.
  • Autor
Ja sam uvjeren da mi možemo igrati samo bolje i bolje, nikako lošije. Mi smo u usponu, strah će me biti kada budemo na vrhuncu. Na vrhuncu još nismo. Imamo majstore u veznom redu, ali fali još jedan točan sustav koji će se primjenjivati u igri - sustav kakav imaju Dortmund i Barcelona. Znači da se točno zna gdje šta i kako. Još uvijek to nije to, ali bit će. Igramo lijepo, pobjeđujemo. To je najvažnije za sada. Torres me izluđuje. Mata i Oscar oduševljavaju. Hazard može to još bolje. Mikel je oduzeo danas desetine lopti, ali bih volio da protiv slabih ekipa kao što je Norwich on ne igra, nego da igra Ramires.
Lijepa utakmica, užitak je bilo gledati ekipu na djelu danas. Potpuna kontrola, mislim da nam je ovo bio jedan od najlakše odrađenih mečeva. Šteta što nismo zabili još koji, nije da nismo mogli. Ne vjerujem da ima nezadovoljnih jer smo danas imali priliku vidjeti sexy nogomet, akcije, potezi, proigravanja, udarci, trka, golovi... Bili smo rastrčani, raspoloženi i efikasni. Fin krug utakmica završen, sad nas očekuje duuuugo iščekivanje derbija na Three Point Laneu. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.