Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07 - Chelsea 4 : 1 Norwich City (06.10. sub)

Istaknuti odgovori

Nisam gledao tekmu pa bih zamolio nekoga da mi metne ovdje link utakmice (ukoliko nadje) pa da odgledam. Sigurna pobjeda, nova 3 boda i nastavak fantasticnog niza. Cujem da smo i igrali sexy, sto je odlicno. Polako neke stvari dolaze na svoje mjesto.

+4 jos uvijek imamo.
  • Odgovori 88
  • Pregledi 5,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbhcx3VMqt1ry7js2o1_500.png[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbhah5Z3e61qewc1xo1_500.jpg[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbgftw9aq11r3p0vko2_500.jpg[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbh94dWMua1qftb6ko1_1280.jpg[/img]
Hazard - Mata momacki odigrali...neki ce se možda upitati zašto nisam rekao i oscar..po meni on nesto nije odigrao danas...sve u svemu dobro smo igrali..i sto je najvaznije sacuvali 1. poziciju...
Sjajna utakmica. Baš sam uživao.

Prijedlog za novinski naslov:

"Kanarinci probudili evropskog diva i primili 4 komada" :D
Nisam gledao utakmicu,ali kad procitam u prethodnim postovima da su SVI zadovoljni,onda mi je sve jasno.Ipak,ovo je bila ocekivana pobeda,a prava iskusenja tek slede.
  • Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1349552331' post='82348']
Nisam gledao utakmicu,ali kad procitam u prethodnim postovima da su SVI zadovoljni,onda mi je sve jasno.Ipak,ovo je bila ocekivana pobeda,a prava iskusenja tek slede.
[/quote]

Priča da smo imali lagan raspored samo je djelimično točna. Mi smo do sada imali i dvije utakmice protiv težih rivala - utakmicu protiv Newcastlea i utakmicu protiv Arsenala. U obje smo pobjedili. Arsenala čak u gostima. Tako da ne bih rekao da imamo sreće. Ipak je ovo ekipa za velike stvar. Uvjeren sam da svakog možemo pobjediliti, mada smo ove sezone obrambeno ranjiviji nego prošle, jer smo izgubili "radnike" (Kalou, Meireles etc), a dobili "umjetnike" (Oscar, Hazard). Ja čekam utakmicu s ManUtd, tu ćemo pokazati svima gdje smo i što smo - te čekam uzvrat protiv Juventusa.
Danas je napravljen 731 pas, 91% uspjesnih.
Obi Mikel je odigrao 250tu utakmicu za klub.
Od 2005te nismo imali bolji start sezone. Tada smo imali 21 bod iz 7 utakmica a sada imamo 19.

A izgleda da dvojac Hazard&Mata caruju statistikama... :D
[quote name='ADiS' timestamp='1349565852' post='82384']
Od 2005te nismo imali bolji start sezone. Tada smo imali 21 bod iz 7 utakmica a sada imamo 19.
[/quote]
Još me bode u oči i nikako da prestane onaj x na Loftusu.. Jebiga.
Odoh sad skinut utakmicu i na miru je pogledat. Jučer sam zbog obaveza uspio pogledati samo zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, no sigurno da me već vesele ovi vaši komentari i sjajna igra naših momaka.
------------------------------------------

Jako dobra utakmica što se tiče naših momaka, nakon primljenog pogotka smo preuzeli inicijativu i brzo preokrenuli rezultat. Kasnije smo igrali točno onoliko koliko nam treba, bez velikog srljanja. Sakrili smo loptu Norwichu koji nam je uspio priprijetiti samo iz dvije, tri poluprilike i to preko Holta, bez nekih pravih, izrađenih akcija. Nema potrebe izdvajati nekoga od igrača jer su uistinu svi bili jako dobri.
Osvojena su tri boda što je najvažnije, na vrhu tablice smo, čeka nas reprezentativa pauza na kojoj će se dobar dio momčadi moći lijepo odmoriti i pripremiti za strašne izazove i utakmice koje nas čekaju nakon toga.

Jedan zanimljiv podatak:

Only David Luiz (85%), Oscar (81.69%) and Torres (71.43%) failed to get over 90% pass completion today vs Norwich.

Uređeno , autor izmjene: Brane

• Autor
Sviđa mi se naša kombinatorika, mada ne bih imao ništa protiv da nam se malo igra ubrza, tj. da igramo malo više kao ove sezone, pogledajte kako su se brzo odvijali ovi napadi, ni kamera ih ne može pohvatati kako treba. Sada ima previše sitnih pasova, samo malo da se to ubrza.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=sstirsBhkaQ"][b]LIVERPOOL 1 - 4 CHELSEA[/b][/url]
Ovaj post pisem drugi put.Danas sam tek pogledao utakmicu i prezadovoljan sam rezultatom i jos vise igrom.Trcali smo svih 90 minuta,napadali od prvog do poslednjeg,stvarali dosta sansi,jednom recju igra za uzivanje.Nije bilo slabog pojedinca u ekipi i to je ono sto raduje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.