Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Nordsjaelland 0 : 4 Chelsea (02.10. uto)

37 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem pobjedu Chelseaja!
      83%
      31
    • Očekujem remi kao protiv Juventusa
      5%
      2
    • Očekujem da nas Nordsjaelland nadigra i pobjedi
      10%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadao sam se bar da će umjesto Ashleya i Baneta zaigrati Bertrand i Azpilicueta, ali eto.. Sastav je dobar i definitivno spreman ostvariti pobjedu, no nadao sam se malo većoj rotaciji zbog odmaranja pojedinih igrača.
Kraj prvog. Mogli smo im dati još koji gol al eto, ne bi to bio CFC da ne zagorča makar malo život svojim navijačima. Drugo poluvrijeme maksimalno koncentrisano i što prije riješiti utakmicu.
Prelose poluvrijeme . Jako losa igra Chelsea , Danci su imali posjed cak mislim da su izveli i vise kornera .
Torres najzasluzniji za go , ali kasnije profulao 100% priliku . Moses - mislio sam da je brzi , onaj lik s povezom na glavi ga pojeo u onoj jednoj kontri . Cole odlican .
U drugom poluvremenu ocekujem mnogo,mnogo bolju igru .
Prvo pol. odradjeno rutinski, u drugom ocekujem da zapnu vise i jos najmanje 3 gola :) Lampard najvise presao, sjajno igra, sjajna asistencija.
Idemoooo :D
Luiz
Ja gledam rezultati.com

edit:
Mata :D
Vidi se da neki pojma nemaju pa su ovakvu ekipu potcijenili. Sreća igrači su odigrali ipak koliko je dobro i uz malo sreće uzeli tri boda sa gostovanja protiv izuzetno nezgodnog protivnika. Danci igraju nogomet, nadigravaju se, hrabri su. Svaka im čast na tome. Velik je ovo dan za njih ;)
Mi smo nastavili odličan start, ostvarili prvu pobjedu u LP i idemo se sad odmoriti malo pa na Norwich.

KTBFFH !
Gledo sam samo drugo poluvrijeme.Odigrali smo koliko je trebalo i rutinski uzeli 3 boda.
Oscar me odusevio.A sta reci za Matu ? Covjek je carobnjak.I bravo Davidu za pogodak.
[quote name='Elao' timestamp='1349206482' post='81483']
Prvo pol. odradjeno rutinski, u drugom ocekujem da zapnu vise i jos najmanje 3 gola :) Lampard najvise presao, sjajno igra, sjajna asistencija.
[/quote]
ah do kad vise da pogadjam... ;) ova ekipa je loosa toliko i samo zahvaljujuci manjem zalaganju Chelseavih igraca su i stvorili neke prilike, nikako kvalitetom sto ce pokazati i njihova utakmica sa Juventusom. Volim sto sam totalno opusteno gledao ovu utakmicu, Mata opet najbolji, Luiz pokazao zasto je i u Benfici pucao slobodne, sve u svemu laganini.
Rutinski smo odradili ovo gostovanje , dobro odigrano , moze se reci bez umora :)
Prvo mjesto smo uzeli , treba i ostati do kraja na prvom mjestu u grupi .
Mata igrac utakmice :) , Oscar odlicno , David :-O

CHELSEA !
Na kraju ubjedljiva pobjeda Chelsea .
Kada neko pogleda rezultat ko nije gledao tekmu rekao bi da je to bila dominacija Chelsea , lagana pobjeda , medjutim nije bilo bas tako . Ko zna sta bi bilo da onu loptu nije odbranio Cech ? Al' sta bi bilo kad bi bilo ...
Lampard veceras odigrao kapitenski , pokazao da moze jos uvijek odigrati dobro ako nista barem protiv nizerazrednih ekipa . Juventus remizirao sa Shakhatom sto znaci da smo sada prvi na tabeli .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mba8dcEVn71r6yp3vo1_1280.jpg[/img]

Zasto nama na dresovima za LP pise RightToPlay ???
odlicno smo odigrali,ocekivano visok rezultat.Ova pobjeda je jos vrijednija kad se uzme u obzir rezultat iz Torina.
  • Autor
E ovako koliko god rezultat bio visok još uvijek to nije to. Ja sam gledao tekmu na satelitskoj i vjerujte mi na riječ kad vam kažem da mi se ne sviđa što smo počeli sličiti na Arsenal. Imamo kombinatoriku, imamo dodavanja, pasove, ali fali jedan pravi sustav gdje će se znati koji igrač radi što i fali nam malo više muda, tj. igrači bi trebali više pucati po golu, pokušavati zabijati golove bez kompliciranih pasova. Čini mi se kao da se pokušavaju ušetati u gol, nešto što je Arsenal radio prošlih godina. To treba ispraviti. I najveća tuga je što nema tko da igra umjesto Torresa panja. Ostalo sve OK. Gol Davida Luiza je bio čudesan. Oscar požrtvovan. Ovaj naš sudac baš i nije briljirao. 4 gola u mreži, 3 boda na kontu i ajdemo dalje! KTBFFH!
Rezultat je bas bas previsok.Neposredno pre gola Luiza,Ceh je sjajno sproveo loptu do stative posle suta igraca Nordsjelanda...
Na kraju,bitna je pobeda,odigrali smo korektno,bas koliko je trebalo.
Tores jednostvano mnogo promasuje,imao je cistu sansu,on sutira u golmana.Inace je odigrao dobro,trudio se,prvi gol je 70% njegov,Jebi ga,sta je tu je...Krivo mi je zbog njega,nadao sam se da ce nastaviti seriju.

Mata sjajno iskoristio sanse.
Ja ne mogu hebeno biti sretan dok Torres ne počne zabijati, dok one 1 na 1 šanse svaka druga ne budu završavale iza golmana, ja dotad ne mogu biti sretan. Uvijek sam sanjao o klasičnoj devetci u timu koja zabija, koja pretvara trud cijelog tima u pogotke a on je daleko od toga. Ostalo on radi dobro, i napada i asistira, zna i predriblat ali on je praktički onda još jedan veznjak a ne špica. Ne znam, boli me sve gledajući ga takvog.

Ali eto, po meni su svi ok odigrali, Mata tata opet rasturio kao što sam i govorio da mogu doći i hazard i Oscar i ne znam tko ali da će mata biti naš dijamant. Moses je nešto tih, više sam od njega očekivao. Luizu naklon do poda za ono.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.