Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Nordsjaelland 0 : 4 Chelsea (02.10. uto)

37 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem pobjedu Chelseaja!
      83%
      31
    • Očekujem remi kao protiv Juventusa
      5%
      2
    • Očekujem da nas Nordsjaelland nadigra i pobjedi
      10%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Danny je out, tako da njega nemojmo očekivati u ovoj utakmici.

Ponovo kažem, nemojte olako shvaćati Dance. Outsideri su uvijek opasni. Naposlijetku, ušli su u tu Ligu prvaka ito ne igrom slučaja, što znači da na neki način zaslužuju biti tu i zaslužuju respekt i ozbiljan pristup dvoboju s naše strane.
Nerijetko je podcijenjivanje vodilo tome da veliki klubovi poput nas u ovakvim utakmicama "slome zube" što bi se reklo. Upravo zato oprez.
  • Odgovori 103
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

----------Cech
Cesar-Terry-Cahil-Ryan
---Oriol---Lampard--
Moses---Mata---Marin
---------Torres---------

Ocekujem jedno 3:0 , uz go Torres-a . Mozda je ovo previse kombinovan sastav ali sasvim dovoljno da se pobjede Danci (pisem Danci jer ne znam napisati ime protivnika) .
Nordšžnjalend.
Cini mi se da je ovakvo raspolozenje na forumu bilo prosle godine pred gostovanje Genku,a znamo kako smo se tamo proveli. Zato,oprez.Ne verujem da ce RDM izvesti sastav kao protiv Volvsa u liga kupu,ipak ce on ozbiljnije prici utakmici.
Sto se mene tice,SVAKA pobeda dolazi u obzir.
Mislim da vecina nije svjesna toga koliko nam je vazna ova utakmica. Ovdje samo 3 boda dolaze u obzir - nista vise, nista manje. Juventus docekuje Shakhtar na svom stadionu i morace zapeti iz petinih zila da dobiju tu tekmu. Shakhtar je mnogo nezgodna ekipa i ne radujem se mecu sa njima. Eventualnim kiksom Juventusa i u slucaju nase pobjede, sav pritisak bi otisao na Juventusova ramena. Ali ovo su samo kalkulacije.Mora se ici postepeno, iz tekme u temu. Mi trebamo posmatrati Nordsjaelland kao nesto sto nas moze ugroziti i tako treba i pristupiti utakmici. Ako se to uradi, ne vidim nacin a da ne upisemo 3 boda.
Liga Sampiona je liga cuda i jedno jako nepredvidivo takmicenje.Tesko da postoji mec na gostovanju uopste u vrhunskom evropskom fudbalu u najjacim ligama i nacionalim kupovima gde se mogu unapred upisati bodovi a da ne pricam o Ligi Sampiona.
Svaku ekipu koja je sampion svoje zemlje treba maksimalno postovati pa makar dolazili sa Malte.

Nije nikakva mudrost reci da smo mnogo,mnogo kvalitetniji od Danaca i da bi sve sem pobede predstavljalo iznenadjenje i neuspeh, ali oprez i ozbiljnost mora da postoji.Mi smo sampioni Evrope i sa sobom nosimo tu "slatku"obavezu i teret da iznova i iznova dokazujemo protiv silno motivisanih protivnika zasto smo najbolji i ne smemo dozvoliti da rusimo svoj ugled potcenjivanjem i neozbiljnoscu.
Moramo biti prvi i po igri i po rezultatima i po zalaganju i po radu i po ozbilnjnosti,temeljnosti i repektu prema svakom protivniku.Gladni za dokazivanjem,gladni za pobedama,gladni za titulama.
Samo ce nas takav pristup ostaviti u konkurenciji medju fudbalskim alama i u vrhu evropskog fudbala.

Danci ce sigurno imati velliku zelju a u prvom kolu na veoma teskom gostovanju u Donjecku pokazali su,ako nista drugo,onda bar borbenoscu i disciplinom da zasluzuju da budu tu gde jesu.A to zna itekako da bude dovoljno na nekim mecevima.

Posle pomalo razocaravajuceg rezultata protiv Juventusa(posle vodjstva od 2-0),vezali smo 3 bitne pobeda i moramo da nastavimo u takvom ritmu.
U Ligi Sampiona vise nemamo onu veliku presiju i teret proslosti zbog osvajanja Lige Sampiona, tako da sa te strane mozemo sa mnogo manje pritiska da igramo ovo takmicenje.

Radujem se ovom mecu i ocekujem nasu dobru utakmicu i pobedu u Kopenhagenu.
Iskreno, obradovala bi me i pobjeda od 1:0 šugavim golom iz odbijanca u utakmici gdje će nas Danci izdominirati i nadigrati. Sasvim mi je svejedno, glavno da se uzmu 3 boda bez povreda i da idemo na Norwich.
[quote name='Wisey' timestamp='1349046464' post='81180']
I know what you mean.

[img]http://www.nevercaptainnickybutt.com/wp-content/uploads/2011/11/daniel-sturridge.jpg[/img]
[/quote]

Sto se mene tice

[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02195/feruz_2195981b.jpg[/img]

bi uvek imao prednost.....
Evo jedna jako zanimljiva priča odnosno iskustvo našeg navijača iz Danske. Koga zanima, ostavit ću u originalu na engleskom:

[i]So guys, here is a little story about my evening I want to share [/i]
[i]I went to Parken at 6 p.m because I knew that the guys would start their last training before the game tomorrow at 6.15 p.m. [/i]
[i]It was a closed training session (obviously) but fortunately I was at the right spot at the right time when the player bus arrived (it was only me and my friend and 3 young boys who were also Chelsea fans - it seemed like we were the only ones who knew when the session started) so we had a very good view of the bus and we got very close without any "competition" for the good viewing spots [/i]
[i]I got to see all the players when the got off the bus and all the players waved at us and said hello from distance (maybe because we were only 5 people and it wasn't stressing for them). [/i]
[i]After that the guards closed the gate and we couldnt see the training session unfortunately (well, we knew that but maybe we could find a spot where we could see them - no luck). [/i]
[i]Anyways. One of the young boys (I guess he was 13 or 14 years old) told me that he took his day off from school and spent 2 hours going to the airport to see the players without any luck. After that he spent an hour going to Parken where he waited 7 hours for the bus to arrive. He told that to one of the guards who spoke to the boy (it was a guard from Parken so he wasn't related to Chelsea in any way). The guard felt sorry for the boy (that he had waited in the airport and 7 hours at Parken without that much luck) so he asked the boy what autograph he like if he had the chance. The boy then said "Torres and Lampard and I will be forever grateful". The guard then said "give me your Chelsea shirt and I will go to their dressing room and I will do my best to get them but I can't promise you anything ofcourse". [/i]
[i]Half'n hour later the guard comes out with his Chelsea shirt and he says "I'm sorry my little friend but I didn't get you the autograph of Torres and Lampard.. I got the autographs of the whole team and staff". [/i]
[i]Do I have to describe the reaction from the boy? I'll leave that alone. [/i]
[i]So that was my little story from this evening and I just wanted to say that it was a lovely experience and I'm very proud of our guys (and the guard obviously) - they just proved to me that the fans mean a lot to them and they are good men who took their time to really give the boy a life time experience. [/i]
[i]Respect and love from a Danish Blue. [/i]
[i]KTBFFH <3[/i]

Prelijepa priča.
[quote name='Wisey' timestamp='1349129856' post='81323']
Evo jedna jako zanimljiva priča odnosno iskustvo našeg navijača iz Danske. Koga zanima, ostavit ću u originalu na engleskom:

[i]So guys, here is a little story about my evening I want to share [/i]
[i]I went to Parken at 6 p.m because I knew that the guys would start their last training before the game tomorrow at 6.15 p.m. [/i]
[i]It was a closed training session (obviously) but fortunately I was at the right spot at the right time when the player bus arrived (it was only me and my friend and 3 young boys who were also Chelsea fans - it seemed like we were the only ones who knew when the session started) so we had a very good view of the bus and we got very close without any "competition" for the good viewing spots [/i]
[i]I got to see all the players when the got off the bus and all the players waved at us and said hello from distance (maybe because we were only 5 people and it wasn't stressing for them). [/i]
[i]After that the guards closed the gate and we couldnt see the training session unfortunately (well, we knew that but maybe we could find a spot where we could see them - no luck). [/i]
[i]Anyways. One of the young boys (I guess he was 13 or 14 years old) told me that he took his day off from school and spent 2 hours going to the airport to see the players without any luck. After that he spent an hour going to Parken where he waited 7 hours for the bus to arrive. He told that to one of the guards who spoke to the boy (it was a guard from Parken so he wasn't related to Chelsea in any way). The guard felt sorry for the boy (that he had waited in the airport and 7 hours at Parken without that much luck) so he asked the boy what autograph he like if he had the chance. The boy then said "Torres and Lampard and I will be forever grateful". The guard then said "give me your Chelsea shirt and I will go to their dressing room and I will do my best to get them but I can't promise you anything ofcourse". [/i]
[i]Half'n hour later the guard comes out with his Chelsea shirt and he says "I'm sorry my little friend but I didn't get you the autograph of Torres and Lampard.. I got the autographs of the whole team and staff". [/i]
[i]Do I have to describe the reaction from the boy? I'll leave that alone. [/i]
[i]So that was my little story from this evening and I just wanted to say that it was a lovely experience and I'm very proud of our guys (and the guard obviously) - they just proved to me that the fans mean a lot to them and they are good men who took their time to really give the boy a life time experience. [/i]
[i]Respect and love from a Danish Blue. [/i]
[i]KTBFFH <3[/i]

Prelijepa priča.
[/quote]

Svaka cast to the young boy ! Ceo dan proveo cekajuci da vidi svoje ljubimce...

Respect do neba !

Sto se mene tice, prevesti, pa na portal !
ma to bi trebala bit rutinska pobjeda, mislim da si tu nesmijemo dopustit kiks, kao što Wajz reće sad su u naponu samopouzdanja i tu nebi smjelo bit problema. Ono što mene posebno veseli je što je sudac naš, naime sudac je Mario Strahonja koji je naš prvoligaški sudac ali je zadnjih par kola odrađivao u 2. ligi jer je kažnjen od stane saveza zbog neke greškice. Ja se nadam da će dokazat svim onim loppovima iz saveza da zalužuje sudit 1. HNL (makar to i nije neka privilegija) i da če dokazat i Uefi i Fifi da je kadar sudit na najvišem nivou, pa da uz Bebeka dobijemo još jednog eurosudca :) Sretno Mario!!!!!! COYB!!!!
Utakmica koja moramo pobijediti. Bez ikakvih kalkulacija i podcjenjivanja, što bolje ući u meč i što prije zabiti gol. Malo izmješati sastav, ubaciti Azpija, Mosesa i možda Lampsa ili Romeua.
  • Autor
http://www.jutarnji.hr/sprega-uefe-i-unicefa--barcelona-je-najbolja-i-zbog-sudaca-koji-im-pomazu-kada-gube/1057395/

Možda bi u Ligi prvaka uskoro i neka istraga mogla ići uskoro. Neka naši ovo pročitaju pred večerašnju tekmu da znaju šta moraju uraditi. Sretno Plavci!
Poluvrijeme/kraj 2/2 1.80
Zbroj golova prvo poluvrijeme 2+ 2.30
Oba daju/nedaju NE 1.80
Hoce li gost postici gol u oba pol DA 1.70

Sve pokloni, nezz sta da izaberem :)
Za ovu utakmicu vjerovatno da ce biti nekih izmjena u prvih 11 u odnosu na tekmu s Arsenalom.Vjerovatno ce utakmicu poceti Cahill i Lampard,mozda i Bertrand.Ipak su 3 boda u pitanju a i igra se na strani.Probati posao zavrsit u 1 poluvremenu pa onda dati sansu ovima koji nisu u prvom planu Moses,Marin i dr. ;)
U prvoj postavi na bocnim pozicijama najverojatnije cemo gledat bertranda i azpi-a, još cemo u prvoj postavi gledat lamparda i oscara, hazarda, matu, torresa, cecha i nisam siguran za centralne branice ko ce igrat. Ali sacekajmo još cca 40 minuta i onda cmeo znat stvaran sastav ;)
Zanimljivo, večerašnju utakmicu će suditi naš čovjek, hrvatski sudac Mario Strahonja. Samo od njega želim da ne bude upravo on najistaknutije lice na terenu i da se njegovo ime nakon utakmice ne spominje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.