Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Nordsjaelland 0 : 4 Chelsea (02.10. uto)

37 članova je glasalo

1. 1.

• Očekujem pobjedu Chelseaja!
      83%
      31
    • Očekujem remi kao protiv Juventusa
      5%
      2
    • Očekujem da nas Nordsjaelland nadigra i pobjedi
      10%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 9,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slabo prvo poluvreme, ali kraj utakmice je bio odličan. :) Četiri gola, tri boda, ja zadovoljan.
Čeh dominator. Luiz - Respect. Mata čarobnjak. Toresu bi neko morao da kaže da mu je zadatak da koristi šanse, ne da ih stvara. :<
Slabo smo ušli u utakmicu, ali kvaliteta je bila presudna...
Pobeda za prvo mesto u grupi.Cini mi se da je Chelsea malo potcenio Dance i umalo da se to osveti.Ipak,gol Luiza je zavrsio posao veceras.Po mom skromnom misljenju,solidna predstava Chelsea i rutinska pobeda.Nismo imali slabog pojedinca u ekipi,mozda samo Mozes nije ispunio ocekivanja,ostali vrlo dobri.Ceh opet nije primio gol,Luiz izveo sjajan slobodnjak,Lamps najvise pretrcao,Ramires dao gol,Mata MOM.
A sta reci o Toresu?Za prvi gol veliki deo zasluga ide njemu,faul za drugi gol je bio na njemu,sjajna lopta za Oskara za cetvrti gol.Ipak,promasio je dve dobre sanse i to baca senu na njegov nastup.S druge strane,sto se mene tice,on ne mora dati vise ni jedan gol sve dok Chelsea pobedjuje.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349210634' post='81499']
E ovako koliko god rezultat bio visok još uvijek to nije to. Ja sam gledao tekmu na satelitskoj i vjerujte mi na riječ kad vam kažem da mi se ne sviđa što smo počeli sličiti na Arsenal. Imamo kombinatoriku, imamo dodavanja, pasove, ali fali jedan pravi sustav gdje će se znati koji igrač radi što i fali nam malo više muda, tj. igrači bi trebali više pucati po golu, pokušavati zabijati golove bez kompliciranih pasova. Čini mi se kao da se pokušavaju ušetati u gol, nešto što je Arsenal radio prošlih godina. To treba ispraviti. I najveća tuga je što nema tko da igra umjesto Torresa panja. Ostalo sve OK. Gol Davida Luiza je bio čudesan. Oscar požrtvovan. Ovaj naš sudac baš i nije briljirao. 4 gola u mreži, 3 boda na kontu i ajdemo dalje! KTBFFH!
[/quote]

I meni se cini kao da se hoce usetati u gol ali to je Torresova krivica jer znaju da kad mu god dodaju on kiksa pa onda samo kruze sa loptom cekajuci da se ukaze prilika za 100% sansu jer drugacije ne moze, u ovoj utakmici sam primjetio dva-tri puta da imaju cistu loptu za Torresa a oni dodaju drugom ko je u dosta losijoj poziciji, shvatili i oni da ako dodaju njemu to je vjerovatno kraj akcije. Bolje da igramo sa laznom devetkom kad vec nemamo spica, nije problem sto Torres ne daje golove, problem je sto je nevidjeno nespretan postao ko da nikad fudbal nije igrao.
[quote name='Tinmar' timestamp='1349210919' post='81506']
Ja ne mogu hebeno biti sretan dok Torres ne počne zabijati, dok one 1 na 1 šanse svaka druga ne budu završavale iza golmana, ja dotad ne mogu biti sretan. Uvijek sam sanjao o klasičnoj devetci u timu koja zabija, koja pretvara trud cijelog tima u pogotke a on je daleko od toga. Ostalo on radi dobro, i napada i asistira, zna i predriblat ali on je praktički onda još jedan veznjak a ne špica. Ne znam, boli me sve gledajući ga takvog.

[/quote]
I ja majke.Mnogo me tisti sto ne zabija onako kako je znao nekada...
A da se ne lazemo,mi klasicnu devetku koja reseta nismo imali od Dzimija Flojda...
[quote name='Blues_95' timestamp='1349210552' post='81497']
Na kraju ubjedljiva pobjeda Chelsea .
Kada neko pogleda rezultat ko nije gledao tekmu rekao bi da je to bila dominacija Chelsea , lagana pobjeda , medjutim nije bilo bas tako . Ko zna sta bi bilo da onu loptu nije odbranio Cech ? Al' sta bi bilo kad bi bilo ...
Lampard veceras odigrao kapitenski , pokazao da moze jos uvijek odigrati dobro ako nista barem protiv nizerazrednih ekipa . Juventus remizirao sa Shakhatom sto znaci da smo sada prvi na tabeli .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mba8dcEVn71r6yp3vo1_1280.jpg[/img]

Zasto nama na dresovima za LP pise RightToPlay ???
[/quote] Sponzor neki
[quote name='Blues_95' timestamp='1349210552' post='81497']
Na kraju ubjedljiva pobjeda Chelsea .
Kada neko pogleda rezultat ko nije gledao tekmu rekao bi da je to bila dominacija Chelsea , lagana pobjeda , medjutim nije bilo bas tako . [u][b]Ko zna sta bi bilo da onu loptu nije odbranio Cech ? Al' sta bi bilo kad bi bilo ...[/b][/u]
[/quote]

Sta bi bilo ?!

Nasi bi pritisli i pregazili ih ko Napoli u revansu. Toliko o toj teoriji.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1349211564' post='81523']
Sta bi bilo ?!

Nasi bi pritisli i pregazili ih ko Napoli u revansu. Toliko o toj teoriji.
[/quote]
Nekako sumnjam u tu tvoju teoriju ali eto .
  • Autor
[quote name='EZEL' timestamp='1349211550' post='81522']
Sponzor neki
[/quote]

Nije sponzor "neki". Za one koji ne znaju, Right to Play je velika i cijenjena humanitarna organizacija, a ne mafijaški kartel kao Barcelonin UNICEF.
Pričajte šta hoćete, za mene je Tores drvo da nema većeg drveta, jedino možda Kerol ali tu su negde..
Svi na svom nivou. Bane odličan, Ramirez odlični pasevi.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349211836' post='81529']
Nije sponzor "neki". Za one koji ne znaju, Right to Play je velika i cijenjena humanitarna organizacija, a ne mafijaški kartel kao Barcelonin UNICEF.
[/quote]

hahahah Cae, da te nema točno bi te trebalo izmislit :D :D
[quote name='Zxenox' timestamp='1349211976' post='81534']
Pričajte šta hoćete, za mene je Tores drvo da nema većeg drveta, jedino možda Kerol ali tu su negde..[/quote]
Vjerovatno ćemo sad obojica pokupiti brdo kritika zbog izjava, ali u potpunosti se slažem s tobom. Po mom skromnom mišljenju ostao je samo sjena od nekad strašnog igrača. Daleko najslabija karika u Chelsea-ovoj momčadi i nije mi jasna ta politika kluba kod kupovanja igrača. Imamo bar 5-6 vrhunskih veznih igrača, bar 5-6 vrhunskih obrambenih igrača, 2 vrhunska vratara(jedan je na vratima Atletico Madrida - da ne bude zabune) i NULA vrhunskih napadača...
Torres je trenutno prvo maneken, a tek onda nogometaš. Poslije svake odigrane lopte ili trka, zastane da popravi frizuru...
No, to je sad već tema za neke druge topice.
Što se tiče današnje utakmice, očekivana pobjeda, koja je usput, donijela i popriličan dobitak na kladi, ali daaaaleko je to od prave igre i ako tako nastavimo teško ćemo ove godine igrati značajniju ulogu u LP.
Kratki zaključak: rezultat odličan, dojam poprilično blijed...
ocekivana pobjeda samo neka nastave u takvom ritmu ;)
Ma Torres je debil. Sturridge je otac za njega.

Svaka čast Mati, Oscaru i Lampardu na sinoćnoj partiji. ;)

I Luizu i Ramiju za golove. :D
  • Autor
I Di Matteo kao što vidite priznaje stanje - tj. da smo se mučili, ali ipak pobjedili.

Trenutno stanje na ljestvici skupine:

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/581469_417815651619381_1431378286_n.jpg[/img]
Imali smo malu krizu ali smo to prebrodili i uzeli na kraju sigurna 3 boda. Na ruku nam je otisao i rezultat u Torinu. Moracemo se mnogo oznojiti i potrositi protiv Shakhtara koji sinoc nije imao srece da dobije Juventus na sred Torina. Mnogo nezgodna ekipa. Ali do tog susreta ima jos dosta vremena i sada se moramo ozbiljno okrenuti prvenstvu i nastaviti sa pobjedama.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349251965' post='81607']
I Di Matteo kao što vidite priznaje stanje - tj. da smo se mučili, ali ipak pobjedili.

Trenutno stanje na ljestvici skupine:

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/581469_417815651619381_1431378286_n.jpg[/img]
[/quote]

Nekako imam osjecaj da ce Sahtar biti drugi, mi prvi naravno, jos ako Juve kiksne protiv Danaca sto je gotovo nemoguce ali nikada se ne zna oni ce ispasti sigurno, mislim da cemo mi dosta lakse izaci na kraj protiv Sahtara nego Juve jer: "I mi Brazilce za trku imamo" :D
Jos su nasi Brazilci bolji od njihovih :P
Nordsjaelland defender Jores Okore: "Chelsea are my favourite team and I would love to play for them in the future. Every player dreams of playing for Chelsea and I am no exception."

btw, to je onaj s povezom koji je odvalio jučer :D
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8136042/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]http://www1.skysport..._medium=twitter[/url]

To je to što ctb reče. Baš je momak pokidao sinoć, impresivna partija. Ne bi bilo loše pratiti ovog momka u budućnosti, pa onda možda i kaparisati.
[quote name='Wisey' timestamp='1349284875' post='81684']
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8136042/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]http://www1.skysport..._medium=twitter[/url]

To je to što ctb reče. Baš je momak pokidao sinoć, impresivna partija. Ne bi bilo loše pratiti ovog momka u budućnosti, pa onda možda i kaparisati.
[/quote]

bio je odlican sinoc. Kad se sjetim kad su on i Moses sprintali skupa i Moses ga lagano pretrcavao, a ovaj momak odjedanput koda da si je sam sebi rekao: e neces razbojnice! I zatim jurnuo u jos jaci sprint i uzeo loptu!

A kad smo vec kod njihovih igraca. Svidja im se onaj njihov ofenzivni veznjak, napadac, nemam pojma šta je. Onaj kaj nam je vratnicu pogodio. Kako se zvao?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.