Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338297140' post='53441'][b]Prandelli objavio konačan spisak[/b] - Golmani: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain) - Odbrana: Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino) - Vezni red: Daniele De Rossi (AS Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Emanuele Giaccherini (Juventus) Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Pirlo (Juventus) - Napad: Mario Balotelli (Manchester City), Fabio Borini (AS Roma), Antonio Cassano (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Sebastian Giovinco (Parma).[/quote]svaka cast boriniu i do reprezentacije je dogurao
  • Odgovori 289
  • Pregledi 21,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Pazzini, Matri, Osvaldo, Aquilani, Quagliarella, Pepe, Ledesma, El Shaarawy, Cannavaro, Santon, Abbiati, Rossi?

Toliko dobrih igrača nema, najviše me čudi izostanak Matrija, Osvalda, Aquilanija i Pepea..

Danskoj treći vratar Schmeichel koji je od Chelseaja popušio 5 komada :lol:
[url="http://www.index.hr/euro-2012/clanak/poljaci-i-ukrajinci-objavili-upute-za-euro-pogledajte-zbog-cega-mozete-biti-liseni-slobode/617752.aspx"]http://www.index.hr/...ode/617752.aspx[/url]

U prijevodu, ne smijes radit nista sta radis na Balkanu :D
Eno Del Bosque govori da su Ramos i Pique skoro na ratnoj nozi. Jos samo da im se pridruzi neko treci pa da sami sebe pobijede u utakmici s Hrvatskom. Ne moze bolje :D
[quote name='Brane' timestamp='1338401482' post='53924']
Eno Del Bosque govori da su Ramos i Pique skoro na ratnoj nozi. Jos samo da im se pridruzi neko treci pa da sami sebe pobijede u utakmici s Hrvatskom. Ne moze bolje :D
[/quote]

A talijane potresa još jedan skandal :lol: :lol: :lol: al nam se poklopilo, šteta što smo loši pa i uz sve to šanse da prođemo su jednake šansama da ja nagovorim starog da mi plati vikend u brodelu :D

Irci ako se pobijede šanse su nam otvorene, ali Irska se MORA dobit ništa osim pobijede ne igra i jedino pobijeda daje neke šanse za prolaz , protiv talijana sam uračunao poraz ali nakon ovog skandala u kojem se sumnjiči puno reprezentativaca i neki su čak otpali s popisa zbog toga, možda se i može nešto napravit ali nemojmo se nadat....
Španjolci su Barcelona i Real nači prepisat od RDM-a taktiku inadat se nekoj sreći.

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338475163' post='54230']
[b][url="http://www.soccer-blogger.com/new-euro-2012-shirts-all-euro-2012-team-kits-jerseys-uniforms/"]New Euro 2012 Shirts - All Euro 2012 Team Kits/Jerseys[/url][/b]
[/quote]

Portugalci i Grci imaju jebene dresove, i Ukrajinski rezervni su mi jebeni, Francuski su mi više za modnu pistu nego nogometni teren al ajd....

Ovi ostlai svi više manje ružni
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1338475163' post='54230']
[b][url="http://www.soccer-blogger.com/new-euro-2012-shirts-all-euro-2012-team-kits-jerseys-uniforms/"]New Euro 2012 Shirts - All Euro 2012 Team Kits/Jerseys[/url][/b]
[/quote]
Meni najbolji gostujuci od Spanije . Dobri su jos : Portugal(gostujuci) , Francuska , Njemacka i Holandija .
Od Italije malo je reci katastrofalan dres . Pa ovakav je nosio Baggio dok je igrao za Italiju .
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338488414' post='54293']
Čuj ovog Vinka protiv Talijana uračunao poraz AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pa dobit ćemo ih to je sigurno 110 posto, ja sigurno stavljam par stotica na nas u toj utakmici.
[/quote]

ključ je Irska, njih će biti najteže dobit

ako dobijemo Irsku, rasturit ćemo Talijane, to je činjenica
a Å panjolci kasnije onda nisu ni bitni
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338488414' post='54293']
Čuj ovog Vinka protiv Talijana uračunao poraz AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pa dobit ćemo ih to je sigurno 110 posto, ja sigurno stavljam par stotica na nas u toj utakmici.
[/quote]

u što se očeš kladit ?
[quote name='Vinko' timestamp='1338499517' post='54399']
aj neki drugi ulog, netreba mi igrača nit sam pri parama.... :/
[/quote]Cim neces da se kladis znaci nisi siguran u ono svoje :P
[quote name='soxx' timestamp='1338500752' post='54417']
Cim neces da se kladis znaci nisi siguran u ono svoje :P
[/quote]

o siguran sam ja, samo nemam para na SM-u :lol: :lol: :lol:

uff stvarno neznam, avatar mi jedino pada na pamet al to je već otrcano, to možemo uključit ali pored toga mora bit još nešto, npr mora gubitnik svaki dan na Shout3 puta u razmaku od najmanje 5 sati napisat ja sam peder il tako nešto :lol: (u razmaku od 5 sati samo zato jer netko može doć ujutro il navečer ispucat odma 3 puta i onda ljudi baš nevide i nije fora) naravno nemora bit to nego neka rečenica koju ti odnosno ja izmislimo + naravno avatar.
Ako ti imaš nešto bolje reci jer mi se ovo baš ne ćini nešto ali nemam trenutno ništa bolje :/
Ako nemas love onda uradite ovako ako hocete :D

Ako ti vinko pobjedis ti njemu prodas nekog konja najslabijeg za neke dobre pare.. a ako on pobjedi ( mislim na kladju ) ti njemu nekog igraca koji on hoce za minimalac :P
  • Autor
[quote name='soxx' timestamp='1338501353' post='54425']
Ako nemas love onda uradite ovako ako hocete :D

Ako ti vinko pobjedis ti njemu prodas nekog konja najslabijeg za neke dobre pare.. a ako on pobjedi ( mislim na kladju ) ti njemu nekog igraca koji on hoce za minimalac :P
[/quote]

Ja se slažem s ovim :)
jebiga nemam slabe igrače, a i svi koje imam sam kupio nedavno tako da im iduće godine istječe jebeni rok do kad moraju bit u mojoj ekipi -.-
Siguran sam da ce Hrvatska zablistat, spremni su kao nikad .. Srna , Jelavic , Perišić .. to je to :)
Evo da se prvo obratim u vezi nasih dresova... gostujuci su mi preljepi i jedni od ljepsih koje smo do sada uopce imali... a domaci su blago receni katastrofa... imali smo tako lijepe i na proslom euru i na kvalifikacijama do sada i onda sjebu s onim kockima na rukavima da je to katastrofa... ali ok...

a sto se tice same repke... ove godine od nase repke nema se nikakvog ocekivanja... potpuno smo ju podcjenili i mogu rec da se vecina ljudi nicem ne nada... euforije uopce nema... tako da... mislim da bi mogli napravit veliki iskorak na ovom euru... i imam filing da bi mogli iznenadit... ali kako bilo da bilo... samo neka igraju ljep nogomet i neka nas ne osramote... a sad dal ce proc skupinu ili ne... kako bilo da bilo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.