7. septembar 2011.15 god. comment_201 Evo da imamo topic i za kompletno EP, već smo saznali 7 sudionika a to su sljedeći: *Ukrajina (domaćin) *Poljska (domaćin) *NjemaÄka *Italija *Nizozemska *Engleska *Španjolska TakoÄ‘er smo otpisali Äak 24 ekipe koje nemaju više šansu plasirati se na Euro, a to su: Kazahstan, Azerbejdžan, Austrija, Andora, Makedonija, Farski Otoci, Sjeverna Irska, Rumunjska, Bjelorusija, Albanija, Luksemburg, Finska, Moldavija, San Marino, Malta, Latvija, Gruzija, Izrael, Wales, Bugarska, Island, Cipar, Litva i Lihtenštajn. Ostalo je još 9 ulaznica za ždrijeb grupa, a za tih 9 mjesta borit će se 22 ekipe. Od njih 22, Äak 9 ne ovisi o sebi, znaÄi rezultati ostalih reprezentacija utjeÄu na njihov plasman. Najbliže direktnom plasmanu na Euro je Rusija, koja nije uspjela uzeti bodove juÄer protiv Irske, ali ipak će im za direktan plasman biti dovoljno uzeti 2 boda u preostale 2 utakmice. Za direktan plasman izravno će se, licem u lice boriti reprezentacije Hrvatske i GrÄke, Portugala i Danske te Francuske i Bosne i Hercegovine. Ukupno najbolja momÄad koja je ostala druga u svojoj grupi, gleda se bodovno - no ne broji se utakmica sa šestoplasiranom momÄadi iz razloga što neke grupe imaju po 5 Älanova - dobit će posljednju kartu za direktan prolaz na Euro. Najbliže tome je Švedska, koja može uhvatiti 18 bodova pobjedi li obje utakmice do kraja, Crna Gora bi sa dvije pobjede imala 17, baš kao i drugoplasirani iz grupe H (Portugal/Danska), dok GrÄka, ÄŒeška i Hrvatska mogu po 16. Ostalih osam drugoplasiranih borit će se knock-out fazom. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_204 Fino si sve ovo sroÄio. Ove kvalifikacije su zaista pokazale da nema više slabih reprezentacija. Kada jedna Armenija zabije 4 komada Slovacima u Žilini, sve ti je jasno. OÄekujem prolaz BiH u baraž, a Hrvatsku vidim kao prvoplasiranu, jer su dosta kvalitetniji od grka. U baražu, što se BiH tiÄe, oÄekujem Crnu Goru i to je to. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_213 U baraz idemo 99,9%, ali bice opet zanimljivo u Francuskoj koja bas i ne briljira (kad smo mi u BiH saznali protivnike nismo smatrali ovu grupu nesto teskom, sta je onda tek Francuzima predstavljala) , pa njih je upravo ova Bjelorusija dobila u po´ Pariza a i kod kuce su igrali sa njima x tako da je sve moguce, ja licno cu biti zadovoljan i sa nerjesenim samo da im pokazemo da mozemo igrati sa njima Prijavi
7. septembar 2011.15 god. Autor comment_299 Jeste vidili UEFA-ine lovatore što grabe lovu na povicima navijaÄa, pizda im materina, levatine najobiÄnije, baš ćemo vidit kad se u GrÄkoj poÄnu derat 'ubi, ubi, Ustašeeee' koliko će njima naplatit, gamad najobiÄnija, pola ih nije imalo lopte u nogama u životu i sad tu kradu pare od nogometa, pljujem na kompletnu UEFA-u! Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_315 ocekujem remi hrvatske u grckoj i pobjedi protiv latvije doma . i htia bi da bosna i srbija odu barem u dodatne tako da ovo bude balkanski euro :lol: Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_650 BiH u baraz , mada bi volio da iznenadimo u Parizu , Hrvatska kao prvoplasirana - Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_653 BiH u baraz , mada bi volio da iznenadimo u Parizu , Hrvatska kao prvoplasirana - Nismo mi Bjelorusija da dobijemo Francuze u Parizu. Al sve je moguce, kad su mogli oni mozda mozemo i mi, mada ova sad i ona Francuska nisu iste. ;) Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5547 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/111102098 Prijavi
16. novembar 2011.14 god. Autor comment_6821 1. jakosna skupina................2. jakosna skupina Ukrajina..........28,029...........NjemaÄka......40,446 Poljska...........23,806............Italija.............34,357 Španjolska.....43,116............Engleska.......33,563 Nizozemska...40,860............Rusija............33,212 3. jakosna skupina................4. jakosna skupina Hrvatska.......33,003.............Danska............31,205 GrÄka...........32,455..............Francuska.......30,508 Portugal.......31,717..............ÄŒeška..............29,602 Švedska.......31,675..............Irska................28,576Na prvi pogled, najlakšom se Äini skupina sa Poljskom, Rusijom i Irskom, pa ajde malo proanalizirajmo. Iz prve jakosne teško da može izaći išta dobro, mada se može igrati i protiv Španjolske i protiv Nizozemske. Poljsku i Ukrajinu će kao domaćine vjerovatno gurnuti u Äetvrtfinale, radi gledanosti, atmosfere i svega. Moj zakljuÄak: Samo NE UKRAJINA. Ovo troje može. Iz druge jakosne može izaći NjemaÄki blitzkrieg, pravi pakao, mislim da u ovom trenutku nitko ne može protiv njih izgubiti manje od 3-0 ili 4-0, Talijane ne bih ni neprijatelju poželio, Engleze isto...Majka Rusija je slamka spasa. Po meni je druga jakosna u svakom segmentu zajebanija od prve. Iz Äetvrte jakosne, što god da doÄ‘e, skoro pa svejedno. Prva solucija je naravno raspadnuta ÄŒeška, druga solucija Danska ili Francuska ako se ne bi s njima trebalo igrat za prolaz, pa da ih suci gurnu, a Irsku ne bih volio. To bi bilo otprilike to, a sad se idemo nadat da će netko izbacit NjemaÄku pa da možemo komotno osvojit EURO. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6822 Evo da ti i ja analiziram... Iz prve jakosne skupine kolko god Ukrajinci i Poljaci bili domacini protiv njih bi se dalo igrat bez problema... dok protiv Nizozemske i Španjolske nemamo šta tražit... stvarno su premocni i to bi se trebalo dogodit cudo da protiv njih izvucemo X ili pobjedu... znaci mogu domacini ali ova dva treba izbjec... sto se tice druge jakosne skupine... Mogu svi osim Engleza... Englezi nam nikako ne pašu i protiv njih bi solidno po*ušili da se izrazim seljackim rijecnikom... a sada redom... Italija --> haha... mi smo njihova nocna mora... kolko god oni bili dobri i jaki, kolko god oni bili u formi mi im uvijek priredimo hladan tuš... :)... Njemci --> ako poglledate malo nastupe na velikim natjecanjim bas protiv tih Njemaca izgubili smo samo 96 na Euru i to kad su ih suci debelo pogurnuli... 98 smo im pokazali kako se igra nogomet a 2008 u skupini potpuno nadigrali... Tako da se moze zakljucit da smo im mi isto ko Talijanima trn u oku... i protiv njih bi mogli igrat i izvuc dobar rezultat... ... Rusija--> Ništa osobito ne treba pisat... nisu nešto posebno... može se s njima... i sada cetvrta jakosna skupina... Mislim da bi nam bilo najbolje izbjec Dance jer mi se cine jako neugodni dok s ostalima mozemo bez pardona... ali kakvu god skupinu dobimo najbitnije da igramo dobar nogomet i da se pokazemo da nismo dosli na europsko ko dinamo u ligu prvaka... a s igrom ce doci i rezultati... ma kakva god skupina bila... i htio bih neku ne laganu a ni tešku skupinu... onako... nešto izmedju... da ima nade a ako ne prodjemo da ne bude smak svijeta... Prijavi
16. novembar 2011.14 god. Autor comment_6825 Od ovih ekipa, može svak svakoga pobijedit, Euro će stvarno bit zanimljivo. Nego da te pitam, ti još uvijek smatraš da su Španjolci i Nizozemci jaÄi od NjemaÄke? Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6827 Od ovih ekipa, može svak svakoga pobijedit, Euro će stvarno bit zanimljivo. Nego da te pitam, ti još uvijek smatraš da su Španjolci i Nizozemci jaÄi od NjemaÄke? po kvaliteti su sve tri repke tu negdje... ali nama Nizozemci nikako ne pašu... onih 3:0 na poljudu je bio dovoljan dokaz... a vjeruj mi ni Španjolci nam nebi legli... dok Švabi jesu u istom rangu s ove dvije repke mozda cak i jaci... ali mi Švabama jednostavno ne pašemo... ;) Prijavi
16. novembar 2011.14 god. Autor comment_6839 po kvaliteti su sve tri repke tu negdje... ali nama Nizozemci nikako ne pašu... onih 3:0 na poljudu je bio dovoljan dokaz... a vjeruj mi ni Španjolci nam nebi legli... dok Švabi jesu u istom rangu s ove dvije repke mozda cak i jaci... ali mi Švabama jednostavno ne pašemo... Znam za Nizozemce, dapaÄe bio sam na toj utakmici, ali oni sada imaju velike rupe u obrani, Švedska im je utrpala, koliko ono, 3 gola? Pa njima je prvi stoper Bruma...Osim toga popili su lekciju sinoć od NjemaÄke i mogu se lupat nogama u guzicu što su dobili samo 3 komada.. Španjolci nisu ona ekipa sa EP-a i SP-a, Torres je takav kakav je, a obrana im je blago reÄeno jadna, jedini stoper je Snjeguljica Pique koji ima staklene noge. Englezi da su htjeli, mogli su im još uvaliti. Njemci nam jesu ležali dosad, ali ova njemaÄka nikome ne leži, mladi su, kvalitetni su, uigrani i jednostavno jedna od najboljih selekcija NjemaÄke ikad. Obrana Ävrsta, i mirno igraju defenzivno, kad ono odjednom BUM! Kontra i eto ti gola. Naprijed sa Ozilom, Mullerom, Gomezom, Kloseom, na kontre, još kad se prikljuÄe Basti i Kroos, ko to može zaustaviti? Pa NjemaÄki Blitzktieg bi i Mesarnici Stoke City zabio 5 komada. Jednostavno, ako ih ozljede zaobiÄ‘u, proć će kroz Poljsku isto ko što su prošli '39.-te. Prijavi
16. novembar 2011.14 god. comment_6848 U reprezentativnom fudbalu poslije naravno moje domovine uvijek sam simpatizirao i 'navijao' za Holandiju, pa će tako i sada biti. ÄŒak i prošlog SP-a kad su svi palili na Iniestu, Xavija i ekipu ja sam bio uz narandžaste. Pored njih naravno želim sve najbolje komšijama, ali znam ako daleko doguraju da nećemo moći disati od njih. Tako da Äetvrtfinale će biti dosta. :P Prijavi
16. novembar 2011.14 god. Autor comment_6867 U reprezentativnom fudbalu poslije naravno moje domovine uvijek sam simpatizirao i 'navijao' za Holandiju, pa će tako i sada biti. ÄŒak i prošlog SP-a kad su svi palili na Iniestu, Xavija i ekipu ja sam bio uz narandžaste. Pored njih naravno želim sve najbolje komšijama, ali znam ako daleko doguraju da nećemo moći disati od njih. Tako da Äetvrtfinale će biti dosta. Ne sluti. Idemo do finala, a tamo šta bude protiv Švaba. :P Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7593 Evo gledam sad kakav će otprilike sastav NjemaÄke biti, mislim da bi ovo mogla biti jedna od najboljih reprezentacija ikad: Vratari: Manuel Neuer Rene Adler Zieler/ter Stegen/Leno Obrana: Phillip Lahm Mats Hummels Benedikt Howedes Jerome Boateng Holger Badstuber Mertesacker/Schmelzer/Aogo Vezni Red: Bastian Schweinsteiger Mesut Ozil Mario Gotze Sami Khedira Toni Kroos Marco Reus Michael Ballack Marin/S.Bender/L.Bender/Sam/Gundogan/Rolfes/Groskreutz/Holtby Napad: Mario Gomez Miroslav Klose Thomas Muller Lukas Podolski Andre Schurrle Kiesling/Cacau/Helmes Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7596 Oćeš okladu sa starom Äukom da taj sastav neće uzeti Euro ? Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7598 Oćeš okladu sa starom Äukom da taj sastav neće uzeti Euro ? Može, u šta ćemo? Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7599 Ja sam isto mišljenja da će NjemaÄka osvojiti Euro. Ne znam zašto, osim što su tako dobra ekipa i što igraju u susjedstvu, jednostavno imam taj osjećaj. Prejaki su za sve ostale. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7630 ja bi se kladio da ce u finalu igrat: Ukrajina ili Poljska vs. Nizozemska Evo tko želli neka se kladi... u najgorem slucaju cete izgubit... :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7634 Prizeljkujem finale Njemacka Portugal Neće Portugal vidjeti finala.Patili su se u skupini i bili drugi, da nisu dobili BiH u baražu ne bi ni otišli na Euro. Bit će NjemaÄka - Nizozemska, ili NjemaÄka - Španjolska, ali NjemaÄka uzima kako god :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.