Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Neće Portugal vidjeti finala.Patili su se u skupini i bili drugi, da nisu dobili BiH u baražu ne bi ni otišli na Euro. Bit će NjemaÄka - Nizozemska, ili NjemaÄka - Španjolska, ali NjemaÄka uzima kako god :)

Izvini drug ... koga su oni mogli dobiti "goreg" ili slabijeg od BiH (izuzev Hrvatske) ???

• Odgovori 289
  • Pregledi 21,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Volio bih da osvoje Njemci, a glavni konkurenti su im Spanci i Holandija, mislim da Portugal nece daleko dogurati, a vjerovatno nas opet ocekuje da neka drzava iznenadi kao sto to uvjek bude

Izvini drug ... koga su oni mogli dobiti "goreg" ili slabijeg od BiH (izuzev Hrvatske) ???

Nema slabih i dobrih protivnika. Postoje samo oni koji ti odgovaraju i oni koji ti ne odgovaraju. Portugalu je BiH došla ko budali šamar. BiH nikako ne može da igra s iberskim ekipama, pa bio to Portugal ili Španjolska. Portugal nije mogao dobiti bolji izbor, osim možda Estonije.

Cuj svi navijaju za ELF :( Nije valjda da jedino ja navijam za England ? :D

Ti i Lampard. Ali ti samo navijaš za Englesku, on živi Englesku xD

Nema slabih i dobrih protivnika. Postoje samo oni koji ti odgovaraju i oni koji ti ne odgovaraju. Portugalu je BiH došla ko budali šamar. BiH nikako ne može da igra s iberskim ekipama, pa bio to Portugal ili Španjolska. Portugal nije mogao dobiti bolji izbor, osim možda Estonije.

E jbg sad i ti ga pretjera ali eto nek' ti bude ;)

BiH nije mogla dobiti tezeg protivnika , a Portugal isto tako nije bio zadovoljan BiH i sam Bento ili kako se vec zove selektor je rekao da nisu nikako zadovoljni protivnikom !

• 2 sedmice kasnije...

screenshot20111202at125.png

Tako.

Prva grupa mi je ekstra, istoÄni blok + Grci. :D

Švabe prave Blitzkrieg u drugoj, Holanđani protiv Portugalaca za mjesto iza njih. :)

C grupa mislim da će Talijani iznenaditi i završiti kao prvi, Espana se šlepa i prolazi naravno. ;)

I za kraj mislim da je sve jasno ovdje, od dvije ekipe u lošoj formi pobijedit će ona koja bude manje loša. :D

Tako.

Švabe prave Blitzkrieg u drugoj, Holanđani protiv Portugalaca za mjesto iza njih. :)

C grupa mislim da će Talijani iznenaditi i završiti kao prvi, Espana se šlepa i prolazi naravno. ;)

I za kraj mislim da je sve jasno ovdje, od dvije ekipe u lošoj formi pobijedit će ona koja bude manje loša. :D

Zasto ste svi toliko sigurni u Njemacku ???

Ja ne bih podcjenjivao Holandiju , jer sjetimo se proslog SP-a , kako su samo probijali :wub: ... Portugal moze svakoga iznenaditi jer imaju odlicne igrace ... :ph34r:

Englang 1. u grupi u D ... oni su moji favoriti ! <_<

Zasto ste svi toliko sigurni u Njemacku ???

Radi one Linekerove 'fudbal je igra...' Znate već.

Bit ću uz Holandiju kao i uvijek dosad, a volio bih da komšije nešto naprave mada sam skeptiÄan.

Radi one Linekerove 'fudbal je igra...' Znate već.

Bit ću uz Holandiju kao i uvijek dosad, a volio bih da komšije nešto naprave mada sam skeptiÄan.

Vidjet cemo :)

• Autor

A grupa: Morat ću se nakaniti da pogledam išta iz ove grupe :D

B grupa: Ko što Wisey reče, NjemaÄki blitzkrieg i borba Nizozemaca i Portugala za 2. mjesto

C grupa: Prolazak Hrvatske, dobit cemo il Talijane il Spanjolce, Spanjolci su zasiceni trofeja i nece bas imati zara.

D grupa: Svasta moze bit.

Zdrijeb realno ne moze biti ni bolji ni gori, protiv koga kod da igramo, neće biti lako i nema podcjenjivanja.U svakoj skupini može svašta bit, glavna Äar ovog a i svakog Eura, iznenađenja :D

Tako.

Skupina A: Rusi ce uzet prvo mjesto u to samm nekako 95% siguran... a za drugo mjesto ce se borit Poljaci i Grci... i na kraju mislim da ce Poljaci proc

Skupina B: Njemci imaju kvalitet i mislim da nece podbacit... proci ce skupinu... a uz njih mislim da ce i Portugal dalje... Ali nebi se ni iznenadio da Danci prodju... A i Nizozemci ce se ravnopravno uz dodatak favorita borit uz Portugal i Dansku za 2 mjesto... jer svako svakog ovdje moze pobjedit...

Skupina C: Ja sam relativno zadovoljan skupinom koju smo dobili... A i rasporedom tekmi... :) Prvu utakmicu moramo uzet minimum X protiv Iraca... nakon toga dolaze nam na noge Talijani... Ti Talijani kolko god bili dobri i kolko god bili u formi uvijek smo ih dobili... jer mi im jednostavno ne pasemo... :) Tako da sam siguran u pobjedu nasih protiv Talijana... I na kraju u trecem kolu nadam se da ce Spanjolci vec imat osiguran prolaz i da ce odmarat glavne igrace tako da mislim da cemo tu imat sansu za uzet X ili cak sva tri boda... Nekako sam uvjerenja da ce Hrvatska na ovom euru pokazat svoje pravo lice i da ce opet zablistat kao i 2008... U ovoj skupini ne moze niko rec da je glavni favorit... I mislim da ce bit velike borbe za prva dva mjesta... Ali kao pravi Hrvat.. uvjeren sam u prolaz... :)

Skupina D: Presmjesna skupina... Francuzi ce se uz pomoc 12 igraca (suca) provuc u drugu fazu natjecanja a uz njih ce sigurno dalje proc i Englezi... ;)

A grupa : nista posebno Rusi i Poljaci haha

B grupa : Nijemci uzimaju 1 , Holandjani za njima

C gupa : moram razocarat susjede al budimo realni Spanija je stroj a pogledajte sta su Talijani cinili u grupi gol razlika 20:2 , a volio bih da sam u KRIVU ;)

D grupa : Francuzi su zemlja , Englezi isto nisu nista losiji

zivi bili pa videli kaj ce da bude :P

Grupa gdje su NjemaÄka, Nizozemska, Danska i Portugal grupa gdje su Španjolska, Italija, Hrvatska i Irska su pravo zanimljive. Ostale manje više. Bit će paklen EURO.

Da li Adidas imenom "Tango" želi povratiti stari ugled, vidjet ćemo, ali je zadnjih par Svjetskih i europskih prvenstava njemaÄki šnajder razoÄarao.

U prvoj grupi je sve moguce podjednake repke iako su moji favoriti Rusi i Cesi(Cech :D ) U drugoj ce biti pakleno ocekujem prolaz Njemacke i Portugala; u trecoj spanci ce protiv Irske i Hrvatske imati posjed lopte 80 zabiti jedan gol i onda uspavanka a protiv Italije 0:0;I cetvrta grupa jako zanimljiva mislim da bi Englezi trebali biti 1 :D

grupa a: bit će vjerovatno nezanimljive utakmice ali očekujem da rusi i Äesi prođu dalje

grupa b : vjerovatno nizozemska i njemaÄka dalje, ali je ovo i ovako prezanimljiva i preteška grupa

grupa c: nadam se da hrvatska prođe

grupa d: sta rec ako ibro ne bude u formi dalje idu engleska i francuska

GRUPA A..............................................GRUPA B............................................GRUPA C...................................GRUPA D

1.RUSIJA...............................................1.NJEMAČKA......................................1.ŠPANIJA..................................1.ENGLESKA

2.ČEŠKA REPUPLIKA...........................2.HOLANDIJA......................................2.ITALIJA....................................2.FRANCUSKA

3.POLJSKA...........................................3.PORTUGAL.....................................3.HRVATSKA..............................3.ŠVEDSKA

4.GRČKA..............................................4.DANSKA..........................................4.IRSKA......................................4.UKRAJINA

• 2 mjeseca kasnije...
[url="http://bhsupersport.webnode.com/news/njemacka-na-euru-u-zelenim-dresovima/"]http://bhsupersport.webnode.com/news/njemacka-na-euru-u-zelenim-dresovima/[/url]

Malo je "zamrla" ova tema .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.