22. novembar 2011.14 god. comment_7693 Neće Portugal vidjeti finala.Patili su se u skupini i bili drugi, da nisu dobili BiH u baražu ne bi ni otišli na Euro. Bit će NjemaÄka - Nizozemska, ili NjemaÄka - Španjolska, ali NjemaÄka uzima kako god :) Izvini drug ... koga su oni mogli dobiti "goreg" ili slabijeg od BiH (izuzev Hrvatske) ??? Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7694 Volio bih da osvoje Njemci, a glavni konkurenti su im Spanci i Holandija, mislim da Portugal nece daleko dogurati, a vjerovatno nas opet ocekuje da neka drzava iznenadi kao sto to uvjek bude Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7697 Cuj svi navijaju za ELF Nije valjda da jedino ja navijam za England ? :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7698 Izvini drug ... koga su oni mogli dobiti "goreg" ili slabijeg od BiH (izuzev Hrvatske) ??? Nema slabih i dobrih protivnika. Postoje samo oni koji ti odgovaraju i oni koji ti ne odgovaraju. Portugalu je BiH došla ko budali šamar. BiH nikako ne može da igra s iberskim ekipama, pa bio to Portugal ili Španjolska. Portugal nije mogao dobiti bolji izbor, osim možda Estonije.Cuj svi navijaju za ELF Nije valjda da jedino ja navijam za England ? Ti i Lampard. Ali ti samo navijaš za Englesku, on živi Englesku xD Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7700 Nema slabih i dobrih protivnika. Postoje samo oni koji ti odgovaraju i oni koji ti ne odgovaraju. Portugalu je BiH došla ko budali šamar. BiH nikako ne može da igra s iberskim ekipama, pa bio to Portugal ili Španjolska. Portugal nije mogao dobiti bolji izbor, osim možda Estonije. E jbg sad i ti ga pretjera ali eto nek' ti bude BiH nije mogla dobiti tezeg protivnika , a Portugal isto tako nije bio zadovoljan BiH i sam Bento ili kako se vec zove selektor je rekao da nisu nikako zadovoljni protivnikom ! Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7728 nemojte mi Spaniju molim vas njihovo preseravanje kao sto to radi barsa na proslom SP mislim da su 2 utakmice dobili sa vise od 1:0 Prijavi
2. decembar 2011.14 god. Autor comment_9225 Dajte špance da se igramo!! Ima da napravimo špancetu od njih :D Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9226 Tako. Prva grupa mi je ekstra, istoÄni blok + Grci. Švabe prave Blitzkrieg u drugoj, Holanđani protiv Portugalaca za mjesto iza njih. :) C grupa mislim da će Talijani iznenaditi i završiti kao prvi, Espana se šlepa i prolazi naravno. I za kraj mislim da je sve jasno ovdje, od dvije ekipe u lošoj formi pobijedit će ona koja bude manje loša. :D Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9228 Tako. Prva grupa mi je ekstra, istoÄni blok + Grci. Švabe prave Blitzkrieg u drugoj, Holanđani protiv Portugalaca za mjesto iza njih. :) C grupa mislim da će Talijani iznenaditi i završiti kao prvi, Espana se šlepa i prolazi naravno. I za kraj mislim da je sve jasno ovdje, od dvije ekipe u lošoj formi pobijedit će ona koja bude manje loša. Zasto ste svi toliko sigurni u Njemacku ??? Ja ne bih podcjenjivao Holandiju , jer sjetimo se proslog SP-a , kako su samo probijali ... Portugal moze svakoga iznenaditi jer imaju odlicne igrace ... Englang 1. u grupi u D ... oni su moji favoriti ! <_< Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9229 Zasto ste svi toliko sigurni u Njemacku ??? Radi one Linekerove 'fudbal je igra...' Znate već. Bit ću uz Holandiju kao i uvijek dosad, a volio bih da komšije nešto naprave mada sam skeptiÄan. Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9231 Radi one Linekerove 'fudbal je igra...' Znate već. Bit ću uz Holandiju kao i uvijek dosad, a volio bih da komšije nešto naprave mada sam skeptiÄan. Vidjet cemo :) Prijavi
2. decembar 2011.14 god. Autor comment_9236 A grupa: Morat ću se nakaniti da pogledam išta iz ove grupe B grupa: Ko što Wisey reče, NjemaÄki blitzkrieg i borba Nizozemaca i Portugala za 2. mjesto C grupa: Prolazak Hrvatske, dobit cemo il Talijane il Spanjolce, Spanjolci su zasiceni trofeja i nece bas imati zara. D grupa: Svasta moze bit. Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9242 Zdrijeb realno ne moze biti ni bolji ni gori, protiv koga kod da igramo, neće biti lako i nema podcjenjivanja.U svakoj skupini može svašta bit, glavna Äar ovog a i svakog Eura, iznenađenja :D Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9250 Tako. Prva grupa mi je ekstra, istoÄni blok + Grci. Švabe prave Blitzkrieg u drugoj, Holanđani protiv Portugalaca za mjesto iza njih. :) C grupa mislim da će Talijani iznenaditi i završiti kao prvi, Espana se šlepa i prolazi naravno. I za kraj mislim da je sve jasno ovdje, od dvije ekipe u lošoj formi pobijedit će ona koja bude manje loša. Skupina A: Rusi ce uzet prvo mjesto u to samm nekako 95% siguran... a za drugo mjesto ce se borit Poljaci i Grci... i na kraju mislim da ce Poljaci proc Skupina B: Njemci imaju kvalitet i mislim da nece podbacit... proci ce skupinu... a uz njih mislim da ce i Portugal dalje... Ali nebi se ni iznenadio da Danci prodju... A i Nizozemci ce se ravnopravno uz dodatak favorita borit uz Portugal i Dansku za 2 mjesto... jer svako svakog ovdje moze pobjedit... Skupina C: Ja sam relativno zadovoljan skupinom koju smo dobili... A i rasporedom tekmi... :) Prvu utakmicu moramo uzet minimum X protiv Iraca... nakon toga dolaze nam na noge Talijani... Ti Talijani kolko god bili dobri i kolko god bili u formi uvijek smo ih dobili... jer mi im jednostavno ne pasemo... :) Tako da sam siguran u pobjedu nasih protiv Talijana... I na kraju u trecem kolu nadam se da ce Spanjolci vec imat osiguran prolaz i da ce odmarat glavne igrace tako da mislim da cemo tu imat sansu za uzet X ili cak sva tri boda... Nekako sam uvjerenja da ce Hrvatska na ovom euru pokazat svoje pravo lice i da ce opet zablistat kao i 2008... U ovoj skupini ne moze niko rec da je glavni favorit... I mislim da ce bit velike borbe za prva dva mjesta... Ali kao pravi Hrvat.. uvjeren sam u prolaz... :) Skupina D: Presmjesna skupina... Francuzi ce se uz pomoc 12 igraca (suca) provuc u drugu fazu natjecanja a uz njih ce sigurno dalje proc i Englezi... ;) Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9258 A grupa : nista posebno Rusi i Poljaci haha B grupa : Nijemci uzimaju 1 , Holandjani za njima C gupa : moram razocarat susjede al budimo realni Spanija je stroj a pogledajte sta su Talijani cinili u grupi gol razlika 20:2 , a volio bih da sam u KRIVU D grupa : Francuzi su zemlja , Englezi isto nisu nista losiji zivi bili pa videli kaj ce da bude :P Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9290 Predstavljen Adidas Tango 12 : http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=29077 Na prvi pogled i nije nesto xD Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9307 Grupa gdje su NjemaÄka, Nizozemska, Danska i Portugal grupa gdje su Španjolska, Italija, Hrvatska i Irska su pravo zanimljive. Ostale manje više. Bit će paklen EURO. Da li Adidas imenom "Tango" želi povratiti stari ugled, vidjet ćemo, ali je zadnjih par Svjetskih i europskih prvenstava njemaÄki šnajder razoÄarao. Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9352 U prvoj grupi je sve moguce podjednake repke iako su moji favoriti Rusi i Cesi(Cech ) U drugoj ce biti pakleno ocekujem prolaz Njemacke i Portugala; u trecoj spanci ce protiv Irske i Hrvatske imati posjed lopte 80 zabiti jedan gol i onda uspavanka a protiv Italije 0:0;I cetvrta grupa jako zanimljiva mislim da bi Englezi trebali biti 1 :D Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9947 grupa a: bit će vjerovatno nezanimljive utakmice ali očekujem da rusi i Äesi prođu dalje grupa b : vjerovatno nizozemska i njemaÄka dalje, ali je ovo i ovako prezanimljiva i preteška grupa grupa c: nadam se da hrvatska prođe grupa d: sta rec ako ibro ne bude u formi dalje idu engleska i francuska Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9952 GRUPA A..............................................GRUPA B............................................GRUPA C...................................GRUPA D 1.RUSIJA...............................................1.NJEMAČKA......................................1.ŠPANIJA..................................1.ENGLESKA 2.ČEŠKA REPUPLIKA...........................2.HOLANDIJA......................................2.ITALIJA....................................2.FRANCUSKA 3.POLJSKA...........................................3.PORTUGAL.....................................3.HRVATSKA..............................3.ŠVEDSKA 4.GRČKA..............................................4.DANSKA..........................................4.IRSKA......................................4.UKRAJINA Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24837 [url="http://bhsupersport.webnode.com/news/njemacka-na-euru-u-zelenim-dresovima/"]http://bhsupersport.webnode.com/news/njemacka-na-euru-u-zelenim-dresovima/[/url] Malo je "zamrla" ova tema . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.