Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 289
  • Pregledi 21,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Luiz' timestamp='1338556361' post='54631']
kojeg počinje EURO?
[/quote]pocinje 8.6. otvaraju poljska i grcka
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338543208' post='54554']
Evo da se prvo obratim u vezi nasih dresova... gostujuci su mi preljepi i jedni od ljepsih koje smo do sada uopce imali... a domaci su blago receni katastrofa... imali smo tako lijepe i na proslom euru i na kvalifikacijama do sada i onda sjebu s onim kockima na rukavima da je to katastrofa... ali ok...

a sto se tice same repke... ove godine od nase repke nema se nikakvog ocekivanja... potpuno smo ju podcjenili i mogu rec da se vecina ljudi nicem ne nada... euforije uopce nema...
[/quote]

X...kad se sjetim 2008...kakva je euforija bila tada...u centru mog grada se postavila velika tribina i veliki video zid, ljudi dolazili, navijali, baš je euforija prava bila...sad ništa
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338627804' post='54960']
X...kad se sjetim 2008...kakva je euforija bila tada...u centru mog grada se postavila velika tribina i veliki video zid, ljudi dolazili, navijali, baš je euforija prava bila...sad ništa
[/quote]

ima vremena ... :D
a ćuj sami su oni postavili svojim igrama ta očekivanja, ako nas dobije Gruzija (a nije bila nevažna utakmica) a u skupini smo sa Španjolskom i Italijom, na koju foru da se narod nećem nada ??? makar mi smo sportski narod, vjerujem da će se euforija stvori, pogotovo ako padne Irska
[quote name='Vinko' timestamp='1338632547' post='54985']
a ćuj sami su oni postavili svojim igrama ta očekivanja, ako nas dobije Gruzija (a nije bila nevažna utakmica) a u skupini smo sa Španjolskom i Italijom, na koju foru da se narod nećem nada ??? makar mi smo sportski narod, vjerujem da će se euforija stvori, pogotovo ako padne Irska
[/quote]

mislim da bi do nekakve euforije moglo doći tek ako prođemo skupinu ;) u suprotnom, ništa
Dobro reče Vinko, sami su oni svojim igrama ucinili da se ne nadamo previse i ne dizemo euforiju. Kad pocne EURO opet ce se dici atmosfera, al sumnjam da ce bit i blizu onoga 2008. kad je cijela nacija jedva cekala pocetak i doslovno svim srcem bila uz repku.
Posto se Srbija nije uspela plasirati na ovo takmicenje, ostajemi samo da zdusno bodrim sve Plavce, i da se nadam da ce prikazati sto bolje igre, te da ce tako u dobroj formi i raspolozenju uci i u novu klubsku sezonu.

Prvi favoriti po meni su Spanci. Reprezentacija je vec dugo vremena zajedno, a imaju i fantastican kolektiv, sacinjen od vrhunskih pojedinaca.
Nemacka je podmladila sastav, ali nije izgubila na kvalitetu. Pojedinim igracima mozda fali iskustvo na velikim takmicenjima, ali oni do nadoknadjuju srcanoscu i zalaganjem na terenu. Ozbiljan pretendenat na zavrsni mec prvenstva.
To su po meni dva izrazita favorita za naslov.
Italijani, Holandjani, Englezi i Francuzi su favoriti iz senke, i oni mogu iznenaditi gore pomenuti dvojac.
Dodao bih jos samo Portugalce i time zavrsio krug favorita....
Mada, ja se licno nadam iznenadjenjima i neocekivanim rezultatima....
francuzi bi mogli iznenadit i doc do finala,moja prognoza finale spanija francuska,a navijat cu za englesku i hrvatsku
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338653830' post='55189']
Pratite li pripremne tekme?
[/quote]
Kad god mogu gledam sve zivo sto se tice sporta,fudbal prvenstveno.Moja prva pamcenja sezu na EURO 1984.
A fakat su mi ovi talijani omrzli, pa svako 2-3 godine kod njih neke pizdarije manipulacije. Nadam se da ce da ispadnu odma u grupnoj fazi, to su i zasluzili
[quote name='stifmeister' timestamp='1338662816' post='55269']
Pratio itko Englesku?
Rekoh da ce oni nasom taktikom i taktikom Grka. Zadnja linija dobra, ovo sve naprijed je lose
[/quote]

Kad im je selektor Roy genije Hodgson, sta dalje reci. Covjek pozvao pola Liverpoola i time pokopao sve sanse da iznenade i naprave nesto. Ako se tome doda neigranje Wilsherea, glavnog veznjaka i mozga ekipa i povrede Lampsa, Parkera i mozda Cahilla + suspenzija Rooneyja ishod je jasan. Ne moze se mnogo toga ocekivati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.