Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03 - Chelsea 2 : 0 Newcastle (25.08. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 131
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Utakmica predobro takticki odradena. di matteo zatvorio ben arfine prodore bertrandom i to je to. Kada covjek pogleda sta hazard radi boljim igracima kao sto je kolocini ili taylor sta ce tek da radi levatima iz slabijih klubova
Evo iz ovog ugla se vidi da je penal cist kao suza .
[url="http://videos.sapo.pt/JKM7QGPHVN4gqLSGma9F"]http://videos.sapo.pt/JKM7QGPHVN4gqLSGma9F[/url]
sjajan početak sezone iako se to nije dalo naslutiti gledajući pripremne utakmice..

ali šta sam htio reći, meni je toplo oko srca kad vidim igru chelseaja, tako lagano lepršavo a opet ubojito uz naravno onu čvrstoću koju chelsea i ne može izgubiti...a posebno mi je toplo kad se sjetim i usporedim koliko je samo bilo muke sa neučinkovitom, sporom i očajnom igrom, igrom bez krila (točnije NE igrom po krilima) pod carlovom palicom nakon one double sezone...

mislim da je već sada vidljivo da je chelseajev remont itekako uspio, i znam da je itekako rano za prognoze o prvaku, jer to je premiership i 38 je utakmica, ali sam uvjeren ako chelsea ne osvoji PL ove sezone da će to raditi idućih godina..
Ukratko - kosimo sve redom i to sa stilom.
hazard ce biti najbolji igrac sezone , torres napokon postaje strijelac, a ne samo asistent :)>-
Tri utakmice tri pobede uz znatno popravljanje igre.Jucasnja utakmica kao iz udzbenika.Nismo srljali,dali golove na vreme,sve vreme kontrolisali igru i rezultat.JA SAM PREZADOVOLJAN!Ne mogu da nadjem loseg pojedinca u ekipi,svi su bili sjajni.Bravo Chelsea!
Puno puno puno bolja igra Chelsea ove sezone nego cijelih ovih sezona sto su iza nas,pa i one sezone kada smo bili "najjaci" sa JM na klupi,nismo ovako lijepo i opusteno igrali,znam da ce kad tad doci glupi poraz,ali ovoj ekipi treba podrska za ovakvu igru...Jeste srednja linija meni se cini najniza u ligi,ali sa onakvom odbranom nece predstavljati veci problem.
Dobro je sto je Torres onaj stari,ali po meni je potrebno jos jedno pojacanje(napad) i to je to...Idemo na 4x titule :D
Prezadovoljan jučerašnjom partijom s obzirom na to da je početak sezone i da se to još treba uigravat.
Torres i Hazard mašinerijaaa! :D
[quote name='Wisey' timestamp='1345939279' post='74015']
[img]http://i.minus.com/iqb4neTbfHOXu.gif[/img]

Sa ovim idem na spavanje.
[/quote]
Koje je nino lažno kretanje proda ovom glamcu to je nemoguće........ VRH

Nakon dugo vrimena smo reka bi vrhunski pokriveni na svim pozicijama i ne bi nam veliki problem treba predstavljat nedostatak 2 ili 3 igrača iz kojekakvih razloga... Jer to je za očekivat jer kad se samo sitim L.P protiv redsa prije 5,6 godina kad je essien igra desnog beka itd, nadam se da toga više neće bit... Sezona je duga triba puno utakmica odigrat i svi će dobit šansu i to dobru u to sam siguran..
Torres je sad najveći forte ove ekipe jer su za edena svi znali da je avion ,a torresa su svi stavljali u momčad s upitnikom poviše glave ( to je sad iza njega ). Napisa sam nedavno da je eden najbolja kupovina za nina i matu jer će uvik na sebe navuć 2,3 igrača a to je najbolje za nas jer će rasterećenije igrat cila ofenzivna linija...
[quote name='Blue_Boss' timestamp='1345978557' post='74080']
Puno puno puno bolja igra Chelsea ove sezone nego cijelih ovih sezona sto su iza nas,pa i one sezone kada smo bili "najjaci" sa JM na klupi,nismo ovako lijepo i opusteno igrali,znam da ce kad tad doci glupi poraz,ali ovoj ekipi treba podrska za ovakvu igru...Jeste srednja linija meni se cini najniza u ligi,ali sa onakvom odbranom nece predstavljati veci problem.
Dobro je sto je Torres onaj stari,ali po meni je potrebno jos jedno pojacanje(napad) i to je to...Idemo na 4x titule :D
[/quote]
Raduje me cinjenica da su u jucerasnjoj utakmici igrali svi igraci iz prosle sezone osim Hazarda, a da smo ovako dobro odigrali, fenomenalno!
evo za one koji su propustili tekmu:
[url="http://www.footballorgin.com/2012/08/premier-league-chelsea-v-newcastle_26.html"]http://www.footballorgin.com/2012/08/premier-league-chelsea-v-newcastle_26.html[/url]
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559039_480819055270723_1153798281_n.jpg[/img]

KRALJ (*) dominirat ce premiershipom
Kod drugog gola smo imali 15 uzastopnih dodavanja u roku od 50 sekundi i akcija je zavrsena prelepim golom.
E da je sad na klupi AVB sad bi mi imali samo 1 bod a ne 9 bodova, pogledajte Tottenhama sad kako se skrho otkako je dosao AVB kod njih hahahah :D Dobro jed da nije kod nas on, inace nebi bilo dobro :D
da je AVB preuzeo dinamo i da dinamo igra protiv petoligasa izgubio bi :-j
ja neznam tko je tom covjeku dao diplomu katastrofalan je
[quote name='Mujo' timestamp='1346014650' post='74210']
E da je sad na klupi AVB sad bi mi imali samo 1 bod a ne 9 bodova, pogledajte Tottenhama sad kako se skrho otkako je dosao AVB kod njih hahahah :D Dobro jed da nije kod nas on, inace nebi bilo dobro :D
[/quote]

ne bih se bas slozio s tobom... nije nista previse AVB kriv... pa tottenheamu fale dvojica kreatora igre... a to su S.Parker koji je ozlijedjen i Modric koji trenira odvojeno i koji bi trebao ovaj tjedan konacno otic iz tog smrdljivog kluba... Tako da ako AVB podhitno ne dovede CM-a ni Bog im nece pomoc a kamoli AVB-i, pijani Harryiji itd...

i mnogi previse pljuju po AVB-u.. on je svoju kvalitetu vec dokazao... jbga u Chelseau nije uspio jer za ono sto on zeli treba vremena... a u Tottenheamu mu kao sto velim fale dva kreatora i dva izuzetno vazna igraca a uz to tek je pocetak sezone... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346015087' post='74214']
ne bih se bas slozio s tobom... nije nista previse AVB kriv... pa tottenheamu fale dvojica kreatora igre... a to su S.Parker koji je ozlijedjen i Modric koji trenira odvojeno i koji bi trebao ovaj tjedan konacno otic iz tog smrdljivog kluba... Tako da ako AVB podhitno ne dovede CM-a ni Bog im nece pomoc a kamoli AVB-i, pijani Harryiji itd...

i mnogi previse pljuju po AVB-u.. on je svoju kvalitetu vec dokazao... jbga u Chelseau nije uspio jer za ono sto on zeli treba vremena... a u Tottenheamu mu kao sto velim fale dva kreatora i dva izuzetno vazna igraca a uz to tek je pocetak sezone... ;)
[/quote]

Pa tako jei bilo i prosle sezone sa Chelsea-jem
[quote name='Mujo' timestamp='1346015730' post='74219']
Pa tako jei bilo i prosle sezone sa Chelsea-jem
[/quote]

chelsea je prosle godine dobro krenuo i sve je bilo u redu... ali od one kradje protiv QPR-a koda da je sve stalo i od tud su poceli problemi iz kojih se nismo izvadili dok god nije AVB otiso... mada nismo ni za vrijeme RDM-a briljirali (u igrackom smislu, ne rezultatskom)... ali dobro ... imali smo takav izbor igraca da nista osim bunkera nismo mogli igrat... xD

ali sada smo se dobro pojacali i nadam se da vise necemo gledat takav nogomet Chelsea... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346016094' post='74223']
chelsea je prosle godine dobro krenuo i sve je bilo u redu... ali od one kradje protiv QPR-a koda da je sve stalo i od tud su poceli problemi iz kojih se nismo izvadili dok god nije AVB otiso... mada nismo ni za vrijeme RDM-a briljirali (u igrackom smislu, ne rezultatskom)... ali dobro ... imali smo takav izbor igraca da nista osim bunkera nismo mogli igrat... xD

ali sada smo se dobro pojacali i nadam se da vise necemo gledat takav nogomet Chelsea... ;)
[/quote]
ja bi uvik gleda onaj bunker ako cemo pobjedit i razguzit barcu, united city real :x :x :x
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1346021143' post='74279']
ja bi uvik gleda onaj bunker ako cemo pobjedit i razguzit barcu, united city real :x :x :x
[/quote]

Prednost RDM-a je ta što on prvo gleda kako ušutkat napade protivnika... i sada kao i prošle godine je imao igrace za to... ali mu je prošle godine faljelo igraca koji mogu uz takvu igru opet radit pritisak prema naprijed i igraca koji su imali kreativnost... toga prošle godine naprosto nije bilo...

a za razliku od prošle godine... sada imamo još naprijed igrace koji mogu bit kreativni i koji mogu radit velike probleme protivnicima... uz Hazarda nasa igra se digla za 2-3 razine... Tako da ove sezone mozemo odlicno stavit kljuc na nasa vrata, a uz to sve razbijat protivnike s nasom ofenzivnom igrom... jer sada imamo Hazarda i Matu, dosao nam je Moses, uskoro se vraca ozlijedjeni Marin... tako da ne vjerujem da cemo vise gledat onakav apsolutni bunker bez ofenzivne igre... protiv Citya, Uniteda i ostalih jacih ekipa cemo gledat defanzivni Chelsea... ali opet biti cemo puno konkretniji prema naprijed i to ce sve izgledat puno bolje nego prosle sezone...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.