Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03 - Chelsea 2 : 0 Newcastle (25.08. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1345911109' post='73795']
Setio sam se.... Ali dok sam racao film setio sam se i njegovih trilion gresaka i lose predatih lopti... Valjda me razuveri danas.
[/quote]

njegov problem je to što se ne snalazi pod pritiskom, uvijek radi greške kad ga protivnik stisne
nadam se da Newcastle neće tako igrati i trebalo bi ovo funkcionirati
  • Odgovori 131
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovaj vezni red, sa Mikelom i Meirelesom je sastavljen prvenstveno za rasturanje napada protivnika... Ocekujem da ce Meireles imati zadatak da cuva Kabayea... Tu je i Bertrand, koji ce biti direktan rival Ben Arfi... Od njih dvojice mozda i zavisi ishod duela.

Preterao sam sad :D #-o
Postavio je vrlo takticku formaciju sto jest jest :) Na prvi pogled se iznervira sto igraju Meireles i Bertrand, a onda kad razmislim i bolje je tako. Ipak ne igramo protiv loseg protivnika, valja razbijati napade. Sjetite se prosle sezone kako smo protiv njih gubili, nadam se da sad necemo :D
  • Autor
Pošto je SB ujeban, kazat ću ovdje da je prvih 10 minuta proteklo u potpunoj dominaciji evropskog prvaka dok je Newcastle povukao cijelu ekipu na svoju polovicu i radi ono što smo mi otprilike radili prošle godine. :P

I potpuno zasluženo vodimo, samo nisam dobro vidio jel fakat bio penal al mi se čini da jest.
Edenov prvijenac. Ajmo dalje, deremo ih na sredini terena.
NIsam ni ja vidio dobro situaciju kod penala , ono sto sam vidio po meni nije za 11 metara .
Nema veze . Hazard prvijenac svaka cast , bilo je samo pitanje vremena
Mozemo li mi ijedan go ove sezone dati a da Hazard ne ucestvuje u njemu ? :D :D

Vec sada mozemo reci da je nas glavni igrac .
Torres napokon osutao izvan 16-rca .
Fantasticna partija Torresa i Hazarda i fenomenalna akcija kod 2. gola, ostali takodjer na visini zadatka.
Ovaj Toon je zreo za petarde,nisu se sastali sa loptom.Hazard ponovo najbolji,Meireles ima dosta gresaka i Luiz se ne smije onako zajebavat u odbrani.Torres je zakucao odlican gol.
Iako nisam bio puno optimističan kada sam vidio sastav sa Meirelesom i Bertrandom, momci su me u potpunosti razuvjerili. Pravo smo moćni, Newcastle nam ništa ne može, sjajna dominacija. Svi odlični i na visini zadatka, ističu se naravno Eden i Torke. Samo ovako nastaviti :D/
Predvidio sam neočekivano visoku pobedu, na pravom smo putu.

Hazard malo mame, malo magijee.. Kako igra čovek ! uf

I Torresov gol je dobar, Hazard ga učinio još ljepšim.

YOU KNOW WHO WE ARE, YOU KNOW WHO WE AAAAARE - CHAMPIONS OF EUROPE YOU KNOW WHO WE ARE
[quote name='medogrmalj' timestamp='1345915716' post='73822']
Pa ne mogu da vjerujem da ovako igramo :o ne sjecam se kad sam se vise radovao tekmama :D
[/quote]
JA se sjecam pod AVB-om. b-( Svaka je tekma pod njim bila mucna...
Kako se samo odlicno slazu Mata-Hazard-Torres.
Samo se bojim da ne primimo neki beze gol i onda eto problema.Mirno do kraja i zavuc im jos jedan.
Oscar umjesto Mate ili Meirelesa da se polako uigrava plava masina.
Evo ovo prvo poluvrijeme je nešto najbolje što smo vidjeli od Chelseaja u ovoj sezoni. Sjajna igra, pogotovo ofenziva. Obrana još nije na željenom nivou, ali siguran sam da će se i to popraviti ubrzo. No, i ovakvi danas su puno bolji nego u prošlim utakmicama. Ja zadovoljan.

Hazard i Torres su najviše raspoloženi danas i to raspoloženje prenose i na ostale igrače. Osim njih dvojice nema se baš koga isticati jer su svi ostali i više nego dobri.
Hazard ponovo sjajna asistencija (šesta u tri utakmice :o ) i prvijenac za Chelsea, svaka čast. Torrke osim fantastičnog pogotka igra ko lud, svaka mu čast. Jak je na zemlji, jak je u zraku, osvojio je pregršt lopti okrenut leđima prema golu u skoku, na Drogbu me podsjeti. Također, on je i iznudio taj penal pa mu eto i asistencije. Ja sam rekao da će ove godine zabiti minimalno 20 golova, a on me, čini mi se, ne misli iznevjeriti. [b]3/20[/b] for now.

Dobro rekoste, Newcastle je spreman za petardu.

ps. S ovakvom igrom i mi smo zreli za naslov. Pucam od optimizma.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1345915937' post='73827']
Evo ovo prvo poluvrijeme je nešto najbolje što smo vidjeli od Chelseaja u ovoj sezoni. Sjajna igra, pogotovo ofenziva. Obrana još nije na željenom nivou, ali siguran sam da će se i to popraviti ubrzo.
[/quote]
Ja sam oduševljen upravo defanzivom. Kad su svi ovako ozbiljni i odgovorni, počevši od Cecha na golu, onda je to perfekcija pozadi. Ko u Joseovo vrijeme..
Nisam gledao prvo poluvreme,ali vidim da smo ponovo imali penal :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
[quote name='Blues_95' timestamp='1345913795' post='73806']
NIsam ni ja vidio dobro situaciju kod penala , ono sto sam vidio po meni nije za 11 metara .
Nema veze . Hazard prvijenac svaka cast , bilo je samo pitanje vremena
[/quote]
Nisam ni ja bio siguran za penal,ali nakon pregledanog snimka kamere postavljene iza gola vidi se da je Tores zakacan prvo po kolenu,pa po kopacki.Cist penal.

Sa uzivanjem gledam utakmicu.Malsimalno opusteno.
[quote name='Brane' timestamp='1345915937' post='73827']
.Hazard i Torres su najviše raspoloženi danas i to raspoloženje prenose i na ostale igrače. Osim njih dvojice nema se baš koga isticati jer su svi ostali i više nego dobri.
[b]Hazard ponovo sjajna asistencija ( treća u tri utakmice :o )[/b] i prvijenac za Chelsea, svaka čast.
[/quote]
Zar nema 6 asistencija ?
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1345916219' post='73837']
Mikel ima 100% tacnih dodavanja .
[/quote]
:-O ^:)^

Nevjerovatno. Partija iz udžbenika u prvom dijelu, ovaj podatak samo potvrđuje.
[quote name='Wisey' timestamp='1345916035' post='73830']
Ja sam oduševljen upravo defanzivom. Kad su svi ovako ozbiljni i odgovorni, počevši od Cecha na golu, onda je to perfekcija pozadi. Ko u Joseovo vrijeme..
[/quote]

Po meni nije perfekcija još. Luiz je par puta se zajebavao i izgubio loptu u opasnoj zoni, a najviše me razljutio kad je počeo driblat u naših 16 metara i oduzeli su mu loptu te je sekundu kasnije Ba opalio po golu, srećom udarac je išao po sredini gola pa je Cech to lako obranio.
Dalje, Banetova igra danas je po meni daleko od perfekcije. Em što su ga izvozali par puta, još je izgubio ili pogrešno predao jedno 10 lopti. To nije dobro nimalo.

Kažem, u globalu je obrana dosta, dosta bolja nego prije, al još to nije na željenoj razini. Bar po mom mišljenju ;)

[quote name='VahaCFC' timestamp='1345916227' post='73838']
Zar nema 6 asistencija ?
[/quote]

Ima, žurilo mi se napisat pa sam se zeznio ;)
  • Autor
Nova tri boda. Jako dobro izdanje u prvom poluvremenu protiv Toona, u drugom lagano privođenje utakmice kraju. Zadovoljan moram biti sa 9 bodova iz prve tri utakmice. Na taktičkom planu, Robbie je ovaj put nadmudrio Pardewa sa nekoliko iznenađenja, a tu prije svega mislim na Bertranda i Meirelesa, dvojac koji je danas jako puno radio za ekipu, puno su pretrčali i odradili odličan posao. :> Zaslužena pobjeda i idemo u nove avanture.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.