Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340629669' post='61077']
Samo se pitam jednu stvar, Alba koji je dosao u Barcelonu nedavno je placen oko 15 mil, da ga je tražio neki drugi klub recimo kao mi, City, Real.. za njega bi dali oko 20 pa cak i vise miliona... zasto to tako ? Jbt haman oni klenovi iz Barcelone najbolje prolaze sa kupovinom igraca iako nemaju za germe... jel to do uprave koja ima veoma važnu ulogu ili ... ?
[/quote]

Mislim da je tu vise do imena i statusa koji Barca drzi... ali i uprava drzi vaznu ulogu... zato jer se zna da Barca nece nikad preplatit igraca i ako neko nabije cijenu oni ce odustat od njega dok Chelsea tako dugo lovi igraca dok ga ne ulovi... mada ga 3 puta pretplatili...pa nam zato nabijaju cijenu
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Velika stvar je i u tome što je igrač želio doći u Barcelonu čija je reputacija u svjetskom nogometu na jako visokom nivou za razliku od Citya recimo.
Njemački Bild i Kicker donose vijesti o potencijalnom transferu Mandžukića u Bayern. Navodno bi se transfer trebao finalizirati do kraja ovog tjedna, odšteta 10-15 milijuna eura i godišnja plaća Mariu 3.5 mil. eura.

Diego od sljedeće sezone u Wolfsburgu?
Wilems prelazi u Mancester Utd
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/willems-na-old-traffordu/82952"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/willems-na-old-traffordu/82952[/url]
[quote name='Brane' timestamp='1340650485' post='61137']
Njemački Bild i Kicker donose vijesti o potencijalnom transferu Mandžukića u Bayern. Navodno bi se transfer trebao finalizirati do kraja ovog tjedna, odšteta 10-15 milijuna eura i godišnja plaća Mariu 3.5 mil. eura.

[b]Diego od sljedeće sezone u Wolfsburgu?[/b]
[/quote]

Bio je samo na posudbi u Atleticu... ;)
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1340650890' post='61139']
Wilems prelazi u Mancester Utd
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/willems-na-old-traffordu/82952"]http://sportsport.ba...traffordu/82952[/url]
[/quote]
aahahahahahahahahaahahahah amo hazard znamo kako cemo sljedece sezone pa taj mali ne zna ni centrirat
Evo kako to radi prava uprava...

...Zbog problema u pregovorima sa upravom Valencije, koja ne namjerava spustiti cijenu Jordija Albe (23) na 12 milijuna eura, Barcelona razmatra odgođivanje transfera ovog španjolskog braniča do sljedeće godine, kada mu ističe ugovor i kada bi ga katalonski klub mogao dovesti bez ikakve odštete...
Upravo o cemu smo danas pricali na ovoj temi...
Pa prijatelju moj nije 3 miliona malo, zato i jesu napredni zato sto gledaju gdje ce koju paru potrosit a ne ko mi City, Real (eto ti sam podatak da Real rasipa pare naokolo samim time sto hoce da dovede Modrica i Silvu, a imaju koloniju predobrih igraca iza sebe), tako to Barcelona ne radi, ona svakog igraca iskoristi maksimalno i jos ga razvije na visi stepen...
A znas li mozda to da je Alba dijete Barcelone i da mu je želja igrati kod njih makar oni na to cekali jos 2 godine... Jebe se njih, oni ce slijedece sezone njega dovesti đaba, njemu ugovor istece i oopp eto im predobar lijevi bek... A to tvoje tumacenje koliko klubova traži tako dobrog beka Albu ostaje da vidimo? Tvrdim da ce on otici u Barcelonu kako god okrenes.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340666396' post='61182']
Radi glupa uprava, zbog 3 miliona ne vrijedi cekati za takvog beka godinu dana. Pa da mi nemamo takve lijeve bekove, doveli bi ga odmah bez imalo razmisljanja. Znas li koliko klubova trazi sjajnog lijevog beka kao albu ?
[/quote]

Da... njima 3 milijuna nije puno... ali ne radi se ovdje o 3 miliona... nego o njihovoj politici transfera... oni znaju kolko zele ponudit i koja im je gornja granica... te novce ponude i ako druga strana zeli prodat igraca kupe ga, a ako ne pisi kuci propalo je... nikad nece ganjat igraca i davat vise nego sto su zamislili u prvom planu... i zato kupuju relativno jeftino sve igrace... dok npr. Chelsea zeli kupit igraca... on sam prvi nabije ekstremnun cijenu, onda druga strana tu cijenu jos vise nabije pa se malo cijenkaju i onda pretplate igrace 2-3 puta... i zato im vise niko ne zeli prodat igrace za normalnu cijenu nego pokusavaju iz njih izvuci cim vise para... jer nasa uprava nema karakter...
Svaka im cast, ovo je jako pametan potez, znaju da Alba zeli igrati u Barceloni i da nece sigurno produziti ugovor i tako ce ga dobiti iduce sezone daba, kako god se okrene Barcelona ovaj posao odradi majstorski.
Sky i ESPN preneli da je Giroud potpisao za Arsenal....

Premalo je to novca za napadaca tog kvaliteta.

Mogli smo ga lagano uzeti i prebrinuti svaku brigu o napadacima.
Što se tice Manđukića i njegovog prelaska u Bayern ta prica je istinita...

[url="http://www.24sata.hr/nogomet/mario-mandzukic-pregovaram-s-velikim-bayernom-istina-je-271460"]http://www.24sata.hr/nogomet/mario-mandzukic-pregovaram-s-velikim-bayernom-istina-je-271460[/url]

sam igrac je potvrdio... ;) nadam se brzo realizaciji ovog transfera... :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340707381' post='61216']

[/quote][quote name='Whisper#2' timestamp='1340707381' post='61216']

[/quote]
ja sam jos jucer objavio da je potpisao za arsenal i ti opet pises
whis niko ne zeli spamere
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340707652' post='61221']
ja sam jos jucer objavio da je potpisao za arsenal i ti opet pises
whis niko ne zeli spamere
[/quote]

Crve nisam te nista pitao, tako da.....
Nestani u skokovima...
E cuj pametni su, i ne trose puno na transfere, hahahaha. Ma kakva djeca vise barsina, ne budite smijesni, niti fabregas, niti alba, niti ne znam vise koliko su vratili "svoje djece", a platili enormne pare i sad govore njihova djeca, ne budite smijesni. Ako oni ne trose, ne trosi niko.

A za albu jedino se moze desiti da nemaju vise love, pa zato ne mogu ponuditi 3 miliona vise. I zato ce ga kupiti neki drugi klub kojem nedostaje lijevi bek, cuj valencia ce cekati da mu istekne rok i da besplatno ode lol.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340725246' post='61263']
ne da nisu savršeni, nego su jedni od najrastrošnijih po pitanju toga :D

ako se ne varam, netko je prije postavio neki podatak da su i Real i City i Barca više od nas potrošili u zadnjih 10 godina
[/quote]
Za Barcu znam da je potrosila manje od nas , ali nesto skroz malo (50tak milioncica manje) .

Ma nek' ide gdje hoce i kad hoce svejedno mi je iskreno .
[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"Sve sam dogovorio s Bayernom" [/size][/font][/color]

[color=#444444][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Poruka je to koju je navodno Mario Mandžukič poslao suigraču iz Wolfsburga. Jel istina, nije li, ne znam, al vjerujem da će se ipak ovaj transfer ostvariti u narednim danima.[/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.