Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1338835183' post='56107']
Ma ja sam misljenja da ce ipak otic, sredit ce oni tu dozvolu na neki nacin ko da gledam.
[/quote]
Moras priznati da bi bilo lijepo kada ne bi dosao :D
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1338820689' post='55985']
KAko bi bilo lijepo kad Kagawa ne bi otisao u Manchester . HAHAHAHA .
[/quote]
[url="http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Jun/manchester-united-agree-shinji-kagawa-transfer.aspx"]http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Jun/manchester-united-agree-shinji-kagawa-transfer.aspx[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1338885010' post='56301']
[url="http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Jun/manchester-united-agree-shinji-kagawa-transfer.aspx"]http://www.manutd.co...a-transfer.aspx[/url]
[/quote]Mislim da sam na istom ovom sajtu vidio da su oni kupili Hazarda...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338886236' post='56302']
Mislim da sam na istom ovom sajtu vidio da su oni kupili Hazarda...
[/quote]
Nisi, ovo je njihov oficijelni site. Tad je neko trollao, gore je u adresi pisalo [b]r[/b]nanutd.com.
[quote name='Elao' timestamp='1338892153' post='56309']
Da, dogovoreno je sve sa Kagawom, transfer oko 17 mil, opametili se u Dortmundu.
[/quote]

Samoo 17 mil :-O . Paa mogli su komotno uzeti barem 25 milki za onakvog igraca. Samo ne znam kako fergi uspije dovesti predobre igrace za tako male pare.
-doveo ga United za 22 mil. radna dozvola i lječnički bi trebali bit sređeni do kraja mjeseca. Jeben posao Dortmunda iskreno nisam očekivao da mogu izvuč tolke pare 15-20 maximalno za zadnju godinu ugovora, svaka im čast još kad se uzme u obzir da su ga platili "samo" 350 000€
Iskreno drago mi je št se i United pojačava, gledat ćemo jako zanimljivu i jako englesku ligu tj. Premiership :D

-Ronaldinho ide u Mineiro

-Fener nakon Kuyta lovi i Lucia (iz Intera)

-Bocchetti izjavio da čeka ponudu talijanskog TOP kluba i da bi se volio vratit u Italija (trenutno je u Rubinu)

-Maduro odbio produžit s Valencijom i potpisuje za Sevillu.
Laveci potpisao za PSG
Argentinac Ezekiel Laveci novi je clan PSG ako je vjerovati bivsem igracu Napolia Robertu Sosi i djevojci Javiera Pastorea(PSG) Chiari Picone.Pastoreova djevojka Chiara je putem drustvene mreze Twiter cestitala Lavecijovoj djevojci Yanini Screpante na prelasku u glavni grad Francuske.Nagada se da je PSG ponudio 27,5 miliona eura Napoliu a transfer ce se vjerovatno realizitati 13.juna kada pocinje ljetni prelazni rok za nogometase.
Odlicnog igraca je doveo PSG i to za cak i ispod cijene koja se ocekivala kada je Lavezzi u pitanju. I da je €30m, nije puno za njega. Posto ga niko iz velike cetvroke u Engleskoj nije htio, nije ni City, Real i Farca takodje, onda mu je ovo pametan potez.
ja mislim da će Lvaezzi već nagodine napustit PSG, po meni nije učinio pametan potez pošto je Napoli jak i ambiciozan klub, uz zadržavanje glavnog trojca i poneko pojačanje mislim da bi se opet borili za sam vrh i opet bili opasni u Europi.

-Chissoko (lijevi bek Lyona) je izrazio želju već davno za odlaskom iz Lyona, najvijerojatnoa destinacija je Napoli u kojeg bi kaže igrač rado prešao, trebalo bi to sve koštati oko 7 mil. €

-Prenosi Tuttosport da je Juventus postigao dogovor sa Udineseom oko Isle i Asamoah-a
[quote name='Vinko' timestamp='1338936140' post='56632']
ja mislim da će Lvaezzi već nagodine napustit PSG, po meni nije učinio pametan potez pošto je Napoli jak i ambiciozan klub, uz zadržavanje glavnog trojca i poneko pojačanje mislim da bi se opet borili za sam vrh i opet bili opasni u Europi.

-Chissoko (lijevi bek Lyona) je izrazio želju već davno za odlaskom iz Lyona, najvijerojatnoa destinacija je Napoli u kojeg bi kaže igrač rado prešao, trebalo bi to sve koštati oko 7 mil. €

[u][b]-Prenosi Tuttosport da je Juventus postigao dogovor sa Udineseom oko Isle i Asamoah-a[/b][/u]
[/quote]sve im jebem cigansko ako je istina ! (mislim na juve )
[url="http://www.caughtoffside.com/2012/06/05/man-united-prepare-38m-bid-for-tottenham-winger-gareth-bale-as-sir-alex-ferguson-looks-to-continue-summer-spending/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Caughtoffside+%28CaughtOffside.com%29"]http://www.caughtoff...ghtOffside.com)[/url]

Bogami uozbiljijo se Fergi nakon sto je izgubio bitku za Edena, svakako ovu vijest treba uzeti sa velikom rezervom s obzirom o kojem se izvoru radi.
PSG poslao službenu ponudu Milanu za Zlatana Ibrahimovića tešku 34 milijuna eura, ako je vjerovati La Gazzetti Dello Sport
[quote name='Brane' timestamp='1338958706' post='56677']
PSG poslao službenu ponudu Milanu za Zlatana Ibrahimovića tešku 34 milijuna eura, ako je vjerovati La Gazzetti Dello Sport
[/quote]

Ibra kaže da želi ostat u Milanu te da nejde nigdje.
Okle tebe u 6 ujutro na forumu majko mila ? :blink:

-Juventus je dogovorio transfer Isle i Asamoaha 15 mil će dobit sad, a drugih 15 u lipnju 2013. također u dogovr možda uđe jedan od Juventusovih igrača :Taider, Marrone ili Pazienza.

-Marvin Martin is Sochaux-a prelazi u Lille.
Ferguson ce krenuti po Bainesa i Modrica nakon sto je doveo Kagawu.
[quote name='Vinko' timestamp='1338977680' post='56728']
Ibra kaže da želi ostat u Milanu te da nejde nigdje.
[b]Okle tebe u 6 ujutro na forumu majko mila[/b] ? :blink:
[/quote]

I ja mislim da ce ostat, al eto one pareše navaljuju.
Za ovo boldano: Ma doša ugasit svjetlo na forumu, tko je sinoc zadnji otisao ne znam, al ostalo mu upaljeno. Pa kad sam vec tu da oderem koji post :lol:
[img]https://fbcdn_sphotos_b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523594_314302238653487_117337108350002_744947_245888917_n.jpg[/img]
Seedorf potpisao za Botafago .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.