Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1341405187' post='62749']
Sigurdsson je u Tottenheamu... to je gotova stvar... potvrdio tottenheam na faceu

[url="http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/sigurdsson-to-join-club-04072012.page"]http://www.tottenham...b-04072012.page[/url]
[/quote]

jbg,mislim lepo za igrača,meni jedan od omiljenih prošle sezone,šteta što se nije našao na radaru Čelzija,neznam dal je bio lična želja AVB ali ako jeste još jednput potvrdjuje da ima odličan "njuh" za kupovinu igrača.
aaaaaaaaaaaaaa,zašto baš u Totenhem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Tottenham pred nosom skide Liverpoolu igraca.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1341407170' post='62753']
Tottenham pred nosom skide Liverpoolu igraca.
[/quote]

hahaha... na sta je pao ovaj Lozerpool... xD
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/251885_332346516849059_327685295_n.jpg[/img]

joj da bar ode u Barcelonu za neke masne pare :D

ovo je RVP-u bila tako luda sezona, realno njegove kvalitete nisu ni upola takve
nikad mu se više neće ponoviti ni blizu takva sezona
[quote name='chelseathebest' timestamp='1341428100' post='62790']
ovo je RVP-u bila tako luda sezona, realno njegove kvalitete nisu ni upola takve
[b]nikad mu se više neće ponoviti ni blizu takva sezona[/b]
[/quote]
potpis!
vec nekoliko sezona se desava da Arsenal odhrani igraca i da posle nemogu da ga zadrze ako ovako bude nebi me cudilo da i Vemalen i Walcot krenu njihovim stopama zele momci trofeje a ne vrtic a doveli su neka pojacanja bice nesto od njih
Dinamo Kijev dove Velosa, očkivao sam da će on u neku jaču ligu i klub nakon ovog EURA ali eto... makar je svijetla budućnost rped Dinamom, mogli bi bit dorbi ove sezone.
RVP nije realno neka klasa, ja tog igrača nikad nisam previše volio, jest da je imao odličnu sezonu ali prije ove nije ništa posebno napravio, zajebat će se ko ga dovede, Arsenalu je super ako ga prodaju za njega akon ove sezone mogu 30M izvuč samo tako a za te pare se dovede jedan odličan napadač i još uože u veznjaka nekog i eto jakog Arsenala iduće sezone.
[quote name='Vinko' timestamp='1341438198' post='62847']
Dinamo Kijev dove Velosa, očkivao sam da će on u neku jaču ligu i klub nakon ovog EURA ali eto... makar je svijetla budućnost rped Dinamom, mogli bi bit dorbi ove sezone.
RVP nije realno neka klasa, ja tog igrača nikad nisam previše volio, jest da je imao odličnu sezonu ali prije ove nije ništa posebno napravio, zajebat će se ko ga dovede, Arsenalu je super ako ga prodaju za njega akon ove sezone mogu 30M izvuč samo tako a za te pare se dovede jedan odličan napadač i još uože u veznjaka nekog i eto jakog Arsenala iduće sezone.
[/quote]

Poslednja godina ugovora... Ako on ne zeli da produzi isti bice srecni i ako dobiju 20 miliona :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341438629' post='62850']
Poslednja godina ugovora... Ako on ne zeli da produzi isti bice srecni i ako dobiju 20 miliona :)
[/quote]
Dobice oni sigurno 20 miliona.Sity je tu,PSG,Juve...
[quote name='Ercov' timestamp='1341438846' post='62851']
Dobice oni sigurno 20 miliona.Sity je tu,PSG,Juve...
[/quote]

Ocekujem da Juventus jedini ponudi novac Arsenalu, a da naftasi pregovaraju direktno s njim i nude mu basnoslovne ugovore za sledecu sezonu.
On je raznovrstan i kvalitetan napadac, iako se slazem s time da ce tesko ponoviti ovu sezonu...
Voleo bih ga videti u Chelsea-ju, posebno ako bi dosao bez obestecenja...
Ovo ljeto ce biti pravo uzbudljivo sto se tice transfera, evo nije ni pocelo kako treba a ima siugrno 20tak odlicnih transfera.

- Forster iz Newcastlea u Celtic
- Michael Bradley iz Chieva u Romu
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319343_446830932023795_743123251_n.jpg[/img]
Sigurdsron je bio licna zelja AVB . Dok je on bio trener bili smo zainteresovani za njega .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.