29. august 2012.14 god. comment_75191 Lako je pljuvati i psovati, ja bih postupio ist-isto kao Martinez da mi se ukaže prilika. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75195 AS javlja da je QPR potpisao Realova Estebana Granera na 5 godina. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75211 [quote name='Wisey' timestamp='1346267502' post='75191'] Lako je pljuvati i psovati, ja bih postupio ist-isto kao Martinez da mi se ukaže prilika. [/quote] ne samo ti, nego i svatko drugi Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75217 [quote name='Brane' timestamp='1346267878' post='75195'] AS javlja da je QPR potpisao Realova Estebana Granera na 5 godina. [/quote] Hoće li oni dovesti i jednog "kvalitetnog" igrača. Ispričavam se, potpisali su Bosingwu. Uređeno 29. august 2012.14 god., autor izmjene: true_blue Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75219 Pablo Hernandez iz Valencie vrlo vjerovatno u Swansea za 7 milja eura. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75224 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346267353' post='75189'] Blablabla, malo govance odvratno, igra samo za svoju guzicu, jeli ikad čuo za lojalnost klubu koji mu je dao sve, u kojem nema ništa manju plaću nego u Bayernu, gdje je mogao biti legenda bez problema, i gdje bi se mogao boriti za najviše trofeje da se bilo strpit još koju godinu? Smeće najodvratnije, želim mu da dobije sifilis, rak, sidu, sve što je moguće jer je ovo najodvratniji potez koji "nogometaš" može napraviti, još iza leđa uprave. Džaba sve, danas svi gledaju svoju guzicu, nema više igračina poput Tonyja Adamsa i Tottija... [/quote] A sad sam se sjetio ti navijas za Bilbao, samim tiom nisi mjerodavan za disusiju o tome. Samo cu reći jedno. Zašto je Moses prešao iz Wigan u Chlesea? Kreten pa mogao je postati legenda kluba, Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75230 Fiorentina o Berbatovu, Unitedu i ostalim klubovima: [color=#767676][font=Georgia, Times, 'Times New Roman', serif]"ACF Fiorentina announce that the transfer for [url="http://sports.yahoo.com/fbgb/teams/man/roster"]Dimitar Berbatov[/url] definitively collapsed after an agreement with Manchester United had been concluded (with shared exchange of contracts, the first instalment paid and the financial guarantees for the second instalment ratified) and after reaching a verbal agreement with the player over his contract.[/font][/color] [color=#767676][font=Georgia, Times, 'Times New Roman', serif]"During today the English club had allowed their player the written permission to come to Florence for a medical and to sign his contract.[/font][/color] [color=#767676][font=Georgia, Times, 'Times New Roman', serif]"The player got on the flight with his agent and on tickets paid for by Fiorentina. He never arrived in Florence.[/font][/color] [color=#767676][font=Georgia, Times, 'Times New Roman', serif]"This was down to outlandish and arrogant behaviour of other clubs, who have nothing to do with fair play and sporting ethics that go even beyond the confines of fairness.[/font][/color] [b][color=#767676][font=Georgia, Times, 'Times New Roman', serif]"As for the player, apart from his characteristics and his value on the field, at this stage we are happy he didn't come to Fiorentina. He did not deserve our city, to wear our jersey or the values that represent it."[/font][/color][/b] PS. bravo za ljubičaste, zato ih i gotivimI navodno Moutinho je blizu prelaska u Spudse. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75243 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346267353' post='75189'] Blablabla, malo govance odvratno, igra samo za svoju guzicu, jeli ikad čuo za lojalnost klubu koji mu je dao sve, u kojem nema ništa manju plaću nego u Bayernu, gdje je mogao biti legenda bez problema, i gdje bi se mogao boriti za najviše trofeje da se bilo strpit još koju godinu? Smeće najodvratnije, želim mu da dobije sifilis, rak, sidu, sve što je moguće jer je ovo najodvratniji potez koji "nogometaš" može napraviti, još iza leđa uprave. Džaba sve, danas svi gledaju svoju guzicu, nema više igračina poput Tonyja Adamsa i Tottija... [/quote] Vukušić je isto govno ko i Martinez, pa postao bi legenda Jajduka! Daj unormali se o kakvim najvišim trofejima ti pričaš? Bilbao se borit za njih? NOT! Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75251 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346267353' post='75189'] Blablabla, malo govance odvratno, igra samo za svoju guzicu, jeli ikad čuo za lojalnost klubu koji mu je dao sve, u kojem nema ništa manju plaću nego u Bayernu, gdje je mogao biti legenda bez problema, [b]i gdje bi se mogao boriti za najviše trofeje da se bilo strpit još koju godinu?[/b] [/quote] Necu komentirati Martineza iskreno svejedno mi sta god uradi u nastavku karijere . A ovo za najvece trofeje se sigurno salis zar ne ? Znamo mi da ti njih gotivis ali vrati se u stvarnost . Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75260 Realnije je reci da ce newcastle osvojiti premiership, nego bilbao primeru ili nesto Martinez je uradio dobar potez, ali mislim da su ga pretplatili. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75266 [quote name='chelseafan97' timestamp='1346273800' post='75224'] A sad sam se sjetio ti navijas za Bilbao, samim tiom nisi mjerodavan za disusiju o tome. Samo cu reći jedno. Zašto je Moses prešao iz Wigan u Chlesea? Kreten pa mogao je postati legenda kluba, [/quote] Joj al ga znaš iskenjat momački. Prva stvar, Moses je u Wiganu bio 2 godine, dok je ovaj još od pelena u Bilbau. Bilbao je poslije Reala i Barcelone najveći "španjolski" klub, te su imali vrlo talentiranu mladu ekipu koja je imala ogroman potencijal ako bi ostala skupa (ne kontaj početak ove sezone, falilo je bar 5 igrača iz prvih 11), sjeti se samo Manchestera, dok je Wigan ekipa koja se nikada nije borila za vrh i neće steći tu šansu barem idućih 10 godina. Ovo nije odgovor samo tebi, već i ostalim kenjarošima. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75319 Igrac Wolwerhaptona Nenad Milijas dosao u Crvenu Zvezdu kao slobodan igrac izvor:[url="http://www.mojacrvenazvezda.net/"]http://www.mojacrvenazvezda.net/[/url] Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75323 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346281953' post='75266'] Joj al ga znaš iskenjat momački. Prva stvar, Moses je u Wiganu bio 2 godine, dok je ovaj još od pelena u Bilbau. Bilbao je poslije Reala i Barcelone najveći "španjolski" klub, te su imali vrlo talentiranu mladu ekipu koja je imala ogroman potencijal ako bi ostala skupa (ne kontaj početak ove sezone, falilo je bar 5 igrača iz prvih 11), [b]sjeti se samo Manchestera[/b], dok je Wigan ekipa koja se nikada nije borila za vrh i neće steći tu šansu barem idućih 10 godina. Ovo nije odgovor samo tebi, već i ostalim kenjarošima. [/quote] Wigan je pobjedio : Liverpoola 1:2 , Manchester Uniteda 1:0 , Arsenala 1:2 , Newcastlea 4:0 . Bilbao je sasvim prosjecan bio u Primeri prosle sezone . Jedino je u Europa Ligi bio nesto bolji , ali onda je dosao Atletico Madrid i nabio ih 3:0 . Hoces da kazes da je BIlbao veci klub od Valencie i Atletico Madrida ?????? Ne budi smijesan dubro . Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75354 Bice gusto danas i sutra na transfer trzistu.Ocekujem neki veliki transfer,mozda cak i Hulk u Chelsea. Uglavnom bice stvarno tesko popratit' sve transfere. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75357 [quote name='Blues_95' timestamp='1346317314' post='75323'] Wigan je pobjedio : Liverpoola 1:2 , Manchester Uniteda 1:0 , Arsenala 1:2 , Newcastlea 4:0 . Bilbao je sasvim prosjecan bio u Primeri prosle sezone . Jedino je u Europa Ligi bio nesto bolji , ali onda je dosao Atletico Madrid i nabio ih 3:0 . [b]Hoces da kazes da je BIlbao veci klub od Valencie i Atletico Madrida[/b] ?????? Ne budi smijesan dubro . [/quote] bogme ako se gledaju trofeji onda i je, ali ako se gleda trenutno stanje i mogućnosti, onda nije tako i s liverpoolom, jebo ti sve trofeje kad su već godinama tako jadni i loši i nisu ni prismrdili nekom trofeju osim carling kupa Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75365 Milan doveo na posudbu Bojana Krkića iz Rome za 250 000 €. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75366 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Milan doveo na posudbu Bojana Krkića iz Rome za 250 000 €. [/font][/color][/quote] Sa mogucnoscu da otkupe ugovor.Ako bude dobro igrao verovatno ce ostati u Milanu Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75368 http://www1.skysports.com/football/news/11679/8033654/City-agree-Sinclair-deal Sinclair u City-u Kao njegova zamena stize Pablo Hernandez iz Valencie http://www1.skysports.com/football/news/11731/8033493/Swans-agree-Hernandez-deal QPR nastavlja sa kupovinom "na kilo" http://www1.skysports.com/football/news/11711/8033749/Mbia-I-choose-QPR Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75369 Vaha Hulk će vjerojatno u Zenit ili ostaje u Portu, alli ja mislim da će promijenit sredinu. QPR se bome masno pojačava, baš me zanima što če bit od svega toga. Da se nadovežem na Bilbao i paljbu na Martineza, ja mislim da je neosnovana, jset da je bio ponajbolji igrač tog tima i sigurno da se imaju pravo ljutit navijači Bilba-a ali mislim da mu se nema što zamjerit, otišao je u veći klub gdje ima puno veče šanse za trofeje, jer budimo realni uz Barcu i Real tu su i Atletico i Sevilla, a i Malaga je tu, zaboravih i Valenciu, tako da realno čovjek nije pogriješio i složio bi se s većinom kad kažu da bi i oni to učinili na njegovom mjestu. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75374 [i]- Sky Sport Italia [/i]prenosi da je Manchester City dogovorio transfer Maicona u svoje redove. - Olympiakos želi Stevena N'Zonzija iz Blackburna. - Mediji u Italiji prenose da je Milan vrlo blizu završetka transfera Nigela De Jonga. Prijavi
30. august 2012.14 god. Autor comment_75437 Tuttosport: Alex Del Piero sutra potpisuje za Arsenal. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75438 [quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346329726' post='75409'] Julio Cesar u QPR carasco u Dinamo.... [/quote] Dinamo Dresden, Moskva, Kijev, Zagreb, Vranje Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75463 [quote name='Whisper#2' timestamp='1346333278' post='75438'] Dinamo Dresden, Moskva, Kijev, Zagreb, Vranje [/quote] Dinamo Zagreb... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.