Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

[quote name='klicko' timestamp='1345306705' post='71693']
Pise i na sajtu Barce fcbarcelona.com.Presao za 19miliona evra
[/quote]
A u Arsenal bi trebao doci M'Villa !
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/manchester-city-zabunom-poslao-ponudu-za-messija/120819009"]http://www.klix.ba/sport/nogomet/manchester-city-zabunom-poslao-ponudu-za-messija/120819009[/url]
O moj Boze...hahaha
[quote name='klicko' timestamp='1345365756' post='71851']
Sunderland je poslao ponudu za Adam Johnsona iz City-a od 10mil.
[/quote]
On je veoma dobar igrač samo ga je Mancini kvalitetno sjebo.
Roberto je ekspert za upropaštavanje talenata, uništio je više talenata nego što je Mourinho trofeja osvojio. :-O
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]On je veoma dobar igrač samo ga je Mancini kvalitetno sjebo.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Roberto je ekspert za upropaštavanje talenata, uništio je više talenata nego što je Mourinho trofeja osvojio. [/font][/color] :-O[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][/quote]

Hahahah da :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1345319086' post='71731']
A u Arsenal bi trebao doci M'Villa !
[/quote]

Preskup je on za Wengera ;)

Citao sam da zeli Bigliu iz Anderlehta.
]
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Citao sam da zeli Bigliu iz Anderlehta.[/font][/color][/quote]

Wenger oce Nuria Sahina
[quote name='klicko' timestamp='1345367774' post='71864']
Wenger oce Nuria Sahina
[/quote]

Sahin nema veze s odlaskom Songa... Covek je kreativni deo sredine terena, a Song je ipak bio razbijac ;)
  • Autor
Ako Arsenal dovede Šahina i ako uigraju trenutnu momčad, iako mislim da su smješnoća od kuba ozbiljno će konkurirati za sami vrh tablice (u ovom slučaju pod vrhom tablice podrazumjevam prva dva mjesta).
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345370341' post='71884']
Ako Arsenal dovede Šahina i ako uigraju trenutnu momčad, iako mislim da su smješnoća od kuba ozbiljno će konkurirati za sami vrh tablice (u ovom slučaju pod vrhom tablice podrazumjevam prva dva mjesta).
[/quote]

Arsenal moze samo mastati o prva 2 mjesta. Njima je TOP4 prioritet kao i svake godine. Ako usput uzmu neki kup treba da se lupaju u guzice svi zajedno sa Wengerom na celu.
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/de-rossi-rekao-da-manchester-cityju/632252.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/de-rossi-rekao-da-manchester-cityju/632252.aspx[/url]
[quote name='Kalouda' timestamp='1345377406' post='71931']
Kevin Mirallas > Everton
[/quote]

20 golova u 25 nastupa, vrlo impresivno on i Jelavić bi mogli derat guzove.... United se sad izvukao ali nadalje če bit opasni
[quote name='DROGBA750' timestamp='1345412989' post='72085']
Roberto Mancini has confirmed that England winger Adam Johnson will be allowed to leave MC
[/quote]
To bi valjalo iskoristit, mislim da je dosta bolje rjesenje od Mosesa al eto mozda na kraju presudi to sto Victor moze pokrivati dvije pozicije na terenu za razliku od Adama.
U ostalom Engleski je reprezentativac, valjalo bi se pomuciti za njegovo dovodjenje.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345415403' post='72103']
To bi valjalo iskoristit, mislim da je dosta bolje rjesenje od Mosesa al eto mozda na kraju presudi to sto Victor moze pokrivati dvije pozicije na terenu za razliku od Adama.
U ostalom Engleski je reprezentativac, valjalo bi se pomuciti za njegovo dovodjenje.
[/quote]

ćuj pomućit, valjdalo bi im uvalit Dannya koji ionako stalno kenjka po novinama i nije zadovoljan i uzet im Adama i još nešto keša, zapravo mogli bi im uzet i Adebayora na kojeg ne računaju a nama itno treba napadač pošto nemamo nikog osim Torkea
[quote name='Vinko' timestamp='1345453638' post='72187']
ćuj pomućit, valjdalo bi im uvalit Dannya koji ionako stalno kenjka po novinama i nije zadovoljan i uzet im Adama i još nešto keša, zapravo mogli bi im uzet i Adebayora na kojeg ne računaju a nama itno treba napadač pošto nemamo nikog osim Torkea
[/quote]
Nikako Adebajor.Pa on bi trazio platu kao sto Tores ima.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345415403' post='72103']
[/quote]

Adam Johnson je malo bolja verzija Stewarta Downinga. Nije fino porediti njega i Mosesa. Moses je fudbalski carobnjak za njega, raznovrstan igrac, razbijac po strani. Johnson je limitiran.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1345457847' post='72206']
Adam Johnson je malo bolja verzija Stewarta Downinga. Nije fino porediti njega i Mosesa. Moses je fudbalski carobnjak za njega, raznovrstan igrac, razbijac po strani. Johnson je limitiran.
[/quote]

Hahahahahahahah... šta sve neću ovde pročitati
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1345457847' post='72206']
[/quote]

Molim??? Hahahahahahah :D E svašta da pročitam. Adam Johnson je velemajstor. Šteta što je u Cityju pa ne dobiva pravu priliku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.