Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Bayern (fA) 19.05.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 423
  • Pregledi 27,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
Forumaš "Grupa Queen" s forum.hr-a je bio na tekmi kao neutralac i napisao ovo, vrijedi pročitati, bit će vam drago kad završite s čitanjem :)

[i]Evo da se javim sa dojmovima.

Išli smo jučer rano ujutro već u 5 iz Zagreba da stignemo vidjeti ugođaj u gradu, sam grad, ručati negdje, slikati, kupiti koji suvenir i ostalo. Smješteni smo bili na periferiji grada, ali već i tamosu ljudi u dresovima bili dosta prisutni na ulicama, a vožnja tramvajem je na svakoj stanici otkrivala sve više navijača Bayerna. Malo je reći da je Munchen živio za ovu utakmicu. Mi to ovdje sa silnim prepucavanjima oko Barcelone i Reala nismo baš toga bili svjesni, ali ovo je vjerojatno bila najveća utakmica u gradu Munchenu nakon finala SP 1974..

U centru grada oko Marienplatza i ostalih trgova kaos, tisuće navijača Bayerna već od jutra, ali među njima i brojni navijači Chelsea koji su već tada bili odlično raspoloženi, nešto je očito bilo u zraku. Treba izdvojiti mladiće i djevojke koji su u velikim brojevima nosili te njihove narodne nošnje, pogotovo mladići one glupe smeđe polukratke hlače s tregerima. Pivnice i restorani krcati, jeli smo u nekoj straoj pivnici u centru grada, mislim da se zove Weisses Brauhaus. U njoj sami navijači koji jedu i skandiraju istovremeno "seremo se na prvenstvo i kup, mi smo Bayern i igramo finale". Moj dojam je da su odavali dojam bahatosti ne samo ti navijači, već i ostali od Bayerna, nekako su bili presamouvjerni već i tada. Čini mi se da su zbog domaćinstva već prekrižili Chelsea i samo čekali da počne večernji urnebes u gradu. Engleskih navijača sam najviše vidio kod katedrale i u "Engleskom vrtu", inače jednom od najvećih i najljepših gradskih parkova u Europi. Unatoč ljubavi koju gaje jedni prema drugima, nismo u gradu niti u jednom trenutku vidjeli išta što bi uopće ličilo na provokaciju, a kamoli nered.

Osim utakmice na Allianz Areni, drugo žarište događaja je bio stari Olympiastadion gdje je organizirano besplatno gledanje utakmice na velikom ekranu i cijeli niz ostalih zabavnih događanja vezanih uz finale (ujutro je bila i nekakva utakmica vetrerana, a dan ranije i finale ženske lige prvaka).

E sad, ono što moram zamjeriti Nijemcima je to što samo zajedno sa stotinama engleskih navijača trebali 2 sata gužvanja, živciranja i očaja u neklimatiziranim vlakovima i stanicama da dođemo do stadiona do kojega se navodno inače dođe za 15 minuta od Marienplatza. Veliki propust Nijemaca, mi smo krenuli 2 sata prije utakmice i stigli na svoje sjedalice u trenutku kada je već izveden početni udarac. Propustili smo show prije utakmice, predstavljanje, himnu i sve ostalo. Umjesto toga smo dobili nakrcani vagon prepuć ćelavih i znojnih Engleza koji samo viču "we hate Tottenham!". [img]http://www.forum.hr/images/smilies/rofl.gif[/img] Kasnije slično, došli smo do hotela tek u 2:30. Svaka čast Nijemcima, ali za navodno organizirani narod su mi ujebali dva sata inače odličnog dana. U Engleskoj puno bolje organiziraju prijevoz prije i poslije utakmica, a da uopće ne govorim o Japanu koji sam posjetio tjedan dana ranije. Kod stadiona također nije bilo ama baš ništa dodatnih sadržaja osim 3 kioska sa suvenirima samo za ovu utakmicu.

Utakmica fantastična, ovo je najveća sportska priredba na kojoj sam do sada bio i impresioniran sam i stadionom i svim navijačima i sa svim igračima, stvarno ću se imati čega sjećati jednoga dana. Pošto sam imao karte za neutralne gledatelje, sjedili smo odmah do onog velikog bloka s Bayernovim navijačima. Akustika na stadionu je nevjerojatna, kada je Muller dao gol takav zvuk još nikada nisam čuo na stadionima. Ali nekoliko minuta kjasnije šok, muk i nevjerica koji su uslijedili na tom dijelu stadiona se ne mogu opisati riječima. Ljudi u WC-u prije produžetaka su bili i popišani i posrani istovremeno, svi do jednoga su znali da će Bayern izgubiti jer je to jednostavno takav dan bio. Također zanimljiva činjenica je da kada je sviran 11-erac, buka oduševljenja je trajala samo 2 sekunde, svi su se odmah utišali jer, kao što sam rekao, znali su da će izgubiti. Nikakve euforije prije tog udarca nije bilo, to još nisam doživio da prije takve prilike nitko nije oduševljen.

Utakmica borbena, Chelsea zasluženo dobio iako je Bayern više imao loptu, više napadao i više prijetio. Ima nešto u tom Chelseau, i u igračima i u navijačima, ovo je njihova godina, ne gube vjeru, ne gube nadu o preokret. Baš sve su preživjeli i iz svega su se vratili, zato su tako i bili veseli prije utakmice (a nakon izjednačujućeg gola Drogbe se skoro srušio njihov dio stadiona od delirija). Također, prvi puta u životu sam uživo gledao izvođenje 11-eraca koji odlučuju pobjednika, do sada svaki puta na televiziji. Opet Bayern u prednosti, ali neće moći ove noći.

Poslije utakmice se tek vidjelo kakav je tulum propao zbog izostanka titule, već su u ponoć micali neke reklame iz grada vezane uz finale. Izgleda da žele što prije zaboraviti da se uopće igralo.

I za kraj, poruka svima:

Polučovjek, poluzvijer - čudnovati Didier![/i]
Šta god da napišem, ništa novo neće biti.

Imao sam doduše, problema s kablovskom. U 19:00, nestade, također i interneta, uh koje su muke tada bile. I tako, čamio čekajući, do 21:10, kad je konačno došlo. I onda, se namjestim, tresem se, imao sam veću tremu nego ijedan igrač na terenu, sigurno.

Utakmica teška za gledati, sve isto, Bayern prijeti, mi se branimo, nema kontre, nema ničega. Samo očekujem kada će pasti gol. Tako je i bilo, zabi ga Muller, ja "pokiso" cijeli... Vide roditelji da nisam dobar, al neće da zezaju, znaju kolko mi znači i ova tekma, ali i naravno sam Chelsea.

I tako sve dok se ne pojavi prvo Torres, koji izbori korner, pa Mata i njegov centaršut i na kraju, jedan, jedini i neponovljivi Didier Drogba.

Da vam ne pričam kakav je tada osjećaj bio, znate i sami. Ne mogu me smiriti, van sam istrčao (@Luiz jes me čuo dole na Viču :P)..

Vratim se, ali onda mi još teže za gledati. Kontam šta ako budu penali, 2x smo ih igrali, 2x ispali.. Ceh je uvijek bio slab, kad su isti u pitanju.. Ma svašta prolazi kroz glavu, kad hop, Drogba pravi penal... Ja u još gorem behutu, nego kad je Muller dao gol...

Kaže babo, ne sikiraj se, ovaj fula. Ma de reko, ne vjerujem... Kad stvarno, Robben je puče, ali ukaza se Cech.. Uh tek onda reakcije moje, emocija, svega...

I tako do penala, koje sam jedva gledao. Promaši Mata, rekoh gotovo je. Nema ovdje šanse.. Ali sve se preokrenu, dođe Drogba, e tada saam po prvi put bio siguran da je trofej naš. Tako je i bilo...

Onda šta da vam kažem, suze same kreću, sretan kao nikad u životu, zaista...

Hvala momcima, hvala što su me obradovali, haval i Bogu i sreći, ma ne znam šta da kažem više..

Uživajmo momci u ovome, ovoga nema svaki dan ;)
[quote name='vedoz' timestamp='1337604269' post='50954']dolo respekt za post :)[/quote]

hehe, hvala

Takoder, ima utakmica za skinuti, teska je oko 2 GB, ja cu je sknuti cim dodem kuci, pa mogu sprziti na dvd, ako nekome treba, pa da kopirate izmedu sebe.
Samo kod nas u Tz B)

http://www.klix.ba/vijesti/bih/onaj-osjecaj-kada-padnes-na-ispitu-zbog-jednog-pitanja/120521094
[quote name='Elao' timestamp='1337606780' post='50974']Samo kod nas u Tz B) http://www.klix.ba/vijesti/bih/onaj-osjecaj-kada-padnes-na-ispitu-zbog-jednog-pitanja/120521094[/quote]
kod mene otac radi na univerzitetu bas me zanima sta ima rec na ovo haha
[quote name='dolo' timestamp='1337606696' post='50972']

hehe, hvala

Takoder, ima utakmica za skinuti, teska je oko 2 GB, ja cu je sknuti cim dodem kuci, pa mogu sprziti na dvd, ako nekome treba, pa da kopirate izmedu sebe.
[/quote]
I ja cestitam na postu, ako moze samo taj link tekme, nadam se da je u HDu?
citao sam na wikipediji nes o trofeju,i sad nisam skuzio..pise da replika pehara sa ugraviranim imenom ide klubu,e sad,sto je sa originalom jel sad original kod nas jednu godinu zajedno s replikom il kak to ide?
[b] [size=4]Petr Cech: £7 million -- Manuel Neuer: £19 million
2) Gary Cahill: £7 million -- Jerome Boateng: £11 million
3) Didier Drogba: £24 million -- Mario Gomez: £26 million
4) Juan Mata: £23 million -- Arjen Robben: £21 million
5) Ramires: £19 million -- Franck Ribery: £22 million
6) Branislav Ivanovic: £11 million -- Luis Gustavo: £14 million
7) Ashley Cole: £6 million plus our pre-Roman player William Gallas.
for those who think we buy trophies!!![/size][/b]
  • Autor
Ček malo, jesmo li mi onu večer dobili original ili repliku? Jel Bosingwa grlio original ili repliku? Da li je na paradi na busu bio original ili replika?
kolko sam ja shvatio na stadionu i busu je bio original pehar jer na njemu nije bilo ugravirano CHELSEA FC,a sad ne kuzim di je onaj pehar koji je bio prikazan nakon penala gdje je frajer gravirao ime ?

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Champion_Clubs%27_Cup
evo jedan video ludila u mene doma............[attachment=67:videooooooo.php][attachment=67:videooooooo.php]
Ja josh uvek sam u ekstazi, josh uvek nemogu napisati dubokoumni post, jebes me, ali za ovo se zivi, kad ti tim osvoi najvecu krunu i ostavi bez reci !
[color=#0000ff][size=5]KTBFFH![/size][/color]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1337610336' post='51012']
I ja cestitam na postu, ako moze samo taj link tekme, nadam se da je u HDu?
[/quote]
Nema linka, skidam sa torrent stranice.
Rezolucija je 720x400, znaci nije HD.
Ima i HD za skinuti, ali kako vidim po komentarima nedostaju neki djelovi utakmice, po to i ne bih skidao. Ovaj snimak sto se trenutno skida je sniman sa HRT2.
Ma ljudi moji koga briga jel original il kopija, bitno je značenje, a ta kanta kao kanta mi nije važna nikako!
http://www.filesm.net/rv/FirstHalf-UCL-BayernMunichv.Chelsea-19-05-12Fullmatches.net.avi

http://www.filesm.net/rw/SecondHalf-UCL-BayernMunichv.Chelsea-19-05-12fullmatches.net.avi

http://www.filesm.net/ry/ExtraTime-UCL-BayernMunichv.Chelsea-19-05-12fullmatches.net.avi

http://www.filesm.net/rz/Penalties-UCL-BayernMunichv.Chelsea-19-05-12fullmatches.net.avi

Tu su vam 1-st half,2-nd half,ET i Penali

javite je li dobar kvalitet
[quote name='FLampard8' timestamp='1337633629' post='51256']
dolo,mozes mi molim te staviti tu ili na pm link od ove snimke koju skidas(hrt2)..thnx unaprijed..
[/quote]
[img]http://dl.dropbox.com/u/72080411/Untitled.png[/img]
Kako sam vec rekao skidam torrent sa privatnog trackera, na koji mozes samo sa pozivnicom. Nema linka, moras biti clan trackera. sry
ovo sam skinuo i mogu sprziti na dvd pa poslati nekome pa da se dalje kopira
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.