12. septembar12. sep comment_375134 Pravi test da vidimo kako ćemo protiv ekipa koje se fokusiraju na odbranu. Ako ih rano načmemo, uvalit ćemo im peticu. Napad očekujem isti kao i u drugom poluvremenu protiv Leedsa. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375135 Kad mozemo Leedsu strpati 6 za poluvrijeme mozemo ovima i 8. Al isto tako moze bit patnja do zadnje minute. Nadam se za krecemo jako i zavrsavamo jako. Sretno Plavci! Prijavi
12. septembar12. sep comment_375136 ja.bih voleo 4-3-3 ali slaba vajda, da proba sa dzejmsom i cavarlijom na bekovima , ne wb, lavija i barko ispred, napred rodzers, palmer, estevao Prijavi
12. septembar12. sep comment_375137 Ne znam što očekivati od ove tekme, hull do sada nije primio gol jedini u ligi, imali su doduše i sreće. Nadam se konačno boljoj igri u obrani, mislim da se ovdje nećemo izvući ako primimo 2-3 komada. Samo se nadam da neću gledati gusta danas. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375139 Ne razumijem to forsiranje Gusta. Nezz jel James u sredini a Gusto na lwb ili što je ovo. Ili je pak james na rcb al sumnjam, vjerojartno je Hato treći stoper. Laxroix na klupi Možda je 4-2-3-1 po ovom sastavu bi imalo i najviše logike, Hato i Gust kao bekovi, a Neto na rw Prijavi
12. septembar12. sep comment_375142 Sta Alonso vidi u Gustu, pojma nemam, po kojem osnovu taj počinje utakmicu. Zasto Lacroix na klupi kao jedini bar malo pouzdan stoper. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375144 Bukvalno ne znas ko ce gdje igrati dok ne pocne utakmica. Nisam za kapucina uopste ovde a pogotovo na racun LeCroixa, omlatice nas Hull fizicki Prijavi
12. septembar12. sep comment_375147 Izgleda da će biti 4-2-3-1, barem na zagrijavanju tako izgleda. Ajd baš da vidimo Prijavi
12. septembar12. sep comment_375148 Gusto epizoda 4, idemo dalje u nove pobede ma ovo je ponovo sa tri pozadi, dzejms je u sredini Prijavi
12. septembar12. sep comment_375149 sredinu terena nemamo Alonso ponovo tera jedno te isto, Gusto ce mu doci glave igraci nam u defanzivi ispadaju kao da su pijani kod drugog gola, ako sam.dobro video 3 ili 4 igraca nasa nisu ni branili gol, cija je to krivica? bez ikakve borbenosti, totalno nezainteresovano delujemo, jedan presing u 45 minuta nismo napravili Prijavi
12. septembar12. sep comment_375150 Ovo je sramota. Zalaganje nula bodova. Neka nešto nauče od Hulla. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375151 Koji raspad od tamo negdje 25 minute, nevjerojatno. Teško ćemo ovdje do nečeg više, ove je teško probiti sada kada se povuku. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375152 Mater vam jebem opet i vama koji ne znate dva dodavanja spojit i Alonsu koji je nadigran od svakog na koga smo naletili. Znate li bilo šta odigradit, znate li bar malo borbe pokazati, postoji li ekipa u ligi koja ce vam dati manje od 2 gola, i mater vam jebem opet. Sta spremate 7 dana mater vam jebem. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375153 Do trenera, kvalitetom smo 5x jaci od Hulla e sad zamislite koliko je ovo takticki lose od naseg strucnjaka da i pored te ogromne razlike u kvaliteti gubimo. I ne radi se samo o rezultatu, mogu zalutati dvije lopte, desava se. Ali mi imao sistemski problem pogotovo u situaciji kada nemamo loptu, totalno ali totalno bez ikakvog pritiska na zadnju liniju protivnika igramo a to je nedopustivo. Golman Hulla i stoperi bez imalo problema meljaju loptu i razmisljaju kako i kome da posalju dugu loptu naprijed. Selekcija igraca takodjer ide na dusu treneru, Gusto, Neto i Fofana, pa 3 igraca koja smo prosle godine redovno svi pljuvali i opet nam kolo vode. James u vezi a Lacroix na klupi iako im je napadac visok i korpulentan. Nasa odbrana jeste losa ali takticki stojimo prelose i ti igraci su samo jos vise izlozeni prilici da pokazu svoje mane i nedostatke. Uprkos svim dosadasnjim pobjedama, ja ni u jednoj utakmici nisam bio zadovoljan vec naprotiv, zabrinut. Ovo ne mirise na dobro, bojim se da nam trener ne zna sta radi. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375154 Sreca ne dadoh 300+ funti za ovaj mec 😅 Posao me sprijecio. Pratim na mobitelu od 20. minute. Ova greska Hata se ne smije dogadjati na ovakvom nivou, nebitno koliko godina igrac ima. Ovo se desava pionirima. Do te greske nam nisu prisli golu, sve je bilo ok. Da te lopta onako preskoci, ma smijesno. Pa jbt ne igras na bosanskim oranicama da ne znas kako ce odskociti lopta, travnjak je tepih jebani. Drugi gol nam golman pliva, tu smo vec puno srece imali ali jel realno da cupo specijalista za prekide nije stavio covjeka na 16 metara da cuva odbijanac? Pa njihov igrac jedno 20 metara livade oko sebe imao. Ponovo se raspadi desavaju kao prosle sezone. Daj Boze nekog preokreta u drugom, nadam se da mozemo ponoviti Leeds. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375156 Nije raspad od 25 re bego je Hal poceo da igra i namirisali su da smo ranjivi. Da ne znam da je PL pomislio bi po tumbanju postavki napada i prekida da je ovo pripremni mec. Cas sa 2 stopera nisko, cas Lavia cas James udje izmedju 2 stopera pa ovi idu visoko, cas Pedro u napadu cas levo, Hato cas stoji ko ving bek cas kao ful bek....igraci su skroz zbunjeni sta igraju. Ovo je niti 4231 niti 3421. Palmer trazi prostor izmedju linija odbrane al dzaba kad ostatak ne stoji dobro. Koji je razlog!!!??? Valjda se nesto dogovre u poluvremenu. Ne moze da se vidi sta Alonso trazi od njih Prijavi
12. septembar12. sep comment_375157 Hato out Čavarlija IN Nadamo se preokretu, onda jebemo majke na kraju utakmice Prijavi
12. septembar12. sep comment_375158 Wisey nismo zaslužili više preokrete i da ti preokreti maskiraju činjenicu da ništa ne funkcioniše, da smo jedna velika nula od ekipe i sistema. Vrijeme je da Alonso bude opisan na pravi način jer je ovo amaterizam čisti. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375161 Još da nas Brentford otrese i vraćamo se tamo gdje i pripadamo - u prosječnost. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375162 Odličan bod, treba biti realan, Hull je zaslužio više od nas u ovoj utakmici. Ne znam, treba to dosta bolje, loše stojimo na terenu i nema tu nekakve sustavne igre. Gore probijamo na suhi kvalitet, ali što se tiče igre totalno bez kontrole, srednji red ne postoji. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375166 Danas u PL ima bar 13 14 ekipa koje bi nam danas ko od sale dalo 4 komada. Bez sistema bez plana .... A za ovaj kriminal sto drzi Pedra Neta 90 min danas a Estevao mu sedi na klupi tek nemam reci. Sto je najgore i u ovom stanju bi dobili Hal da je Estevao igrao bar 10 min duze Prijavi
12. septembar12. sep comment_375169 Previse primamo golova a to je formacija koju nismo igrali jos od odlaska Contea. Estevao mora dobivati vise minuta a Colwil je smece nevidjeno. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375171 Ovo je prvi ozbiljniji kiks Alonsa i ekipe. Poraz protiv Arsenala bi se vjerovatno desio i da si 30% bolja ekipa, ali Hull se morao dobiti i to jos na Bridgeu. Pocelo je idealno, otvorili protivnika koji nema vise sta da cuva, mislio sam da ce ovo biti rutinska pobjeda Chelsea. Medjutim stvar je bila totalno drugacija. Prvi gol prvo greska Gusta a onda amaterizam Hata, nit je krenuo na loptu niti se pokusao vratiti na nju, apsolutno nista nije uradio. Drugo gol opet niz gresaka pojedinih igraca. To sto nema igraca da pazi na povratne lopte je stvar taktike i postavljanja. Pogledajte kako smo u par navrata branili kornere protiv Arsenala gdje Rogers Palmer Neto i jos neko stoje na sredini terena. Takodjer danas smo dali go na taj nacin. Na kraju Hull moze biti nezadovoljniji ovih remijem, po prilikama su zasluzili da pobjede danas. Vrijeme je da se nesto mijenja. Brine Gusto u ekipe a pojedini igraci minutazu uopste ne dobijaju ili dobijaju na kapaljku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.