Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Yossi Benayoun (2010-2013, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma jesi ti normalan kakve rezerve, on nas vadi iz krize, stižemo oba Manchestera i osvajamo naslov u zadnjoj utakmici njegovim golom koji će biti proglašen za najljepši gol u povijesti nogometa.
  • Odgovori 292
  • Pregledi 22,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mag s loptom.
Yossi Benayoun, true number 10 :D on komotno može u QPR, taman bi im dobro došao, tamo idu sve propale zvijezde i Julio Cezar.
[quote name='Tinmar' timestamp='1357242548' post='98960']
Yossi Benayoun, true number 10 :D on komotno može u QPR, taman bi im dobro došao, tamo idu sve propale zvijezde i Julio Cezar.
[/quote]

stvoren klub za njega, ajmo Yossi ocekujem da podneses zahtijev za transfer u QPR :)
  • 3 sedmice kasnije...
Meni je postao još draži nakon što sam vidio ove, doduše stare, njegove izjave:

http://www.guardian.co.uk/football/2010/jul/11/rafa-benitez-yossi-benayoun-liverpool
E sad pazite tuca u svlacionici Benajun vs. Benitez.

Mrsavko sa zavidnom tehnikom i debeljuca koji svojim salom pokusava da pokrije slabe tacke i nokautira mrsavka.

Uprava mora donijeti odluku, Benitez ili Benajun.

Ko ce biti otjeran?
Nije dosta što nas Roman prca u zdrav mozak, još trebam ove kokošje nogice i Gojkarovu facu gledat kako profesionalno predaje loptu suparničkom igraču. Nema dalje.
kao sto sam vidio,da je neko vec negdje napisao treba da se od sad zovemo CCC a ne CFC! Chelsea Circus Club! yebeni Benajevrej da je valjao ista zadrzao bi ga West Ham do kraja sezone, ali ne> najurili su ga ! i gle sad u Chelsea-u je Benitezu dovoljno dobar da mu da 20ak minuta :-O :-O :-O
[quote name='Blues_95' timestamp='1359626542' post='105189']
Veci parazit od Maloude !!!
[/quote]

Ne spominji Maloudino ime uzalud, i budi zahvalan čovjeku za sve što nam je pružio.
Nije Florent kriv što su ga svi u klubu otpisali.
Bogoce, sa dozom srama,ponizno te molim da potezima vrhunskim preokrenes sezonu u nasu korist,ravno masterpisu koji si radio onomad u Liverpulu,nogama tvojim mocnim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.