Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Yossi Benayoun (2010-2013, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

Yossi-Benayoun-Chelsea_2512253_515x310.j

Izraelski 31-godišnji playmaker, stigao iz Liverpoola pred godinu dana, što se pokazalo kao pare u vjetar.

Cijelo ljeto su navijaÄi Äekali njegov odlazak, no otiÅ¡ao je samo na jednogodiÅ¡nju posudbu u Arsenal.

• Odgovori 292
  • Pregledi 22,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio je najbolji u predsezoni uz Sturridgea, uz to je i jedini kreativan igrac kojeg imamo na sredini. Mogao je posluziti kao jocker.

Ako Andre tako nije mislio onda su ga morali PRODATI i uzeti lovu neku il makar ga ponuditi za Modrica. Nesto su morali izmajmunisati bolje od ove posudbe. Jos je otisao u rivalsku momcad. :wacko:

Uh vidi i ova igracina dobila temu, vidi mu fine slike, kako da ga covjek ne voli, meni osobno uz Messia najdrazi igrac, zelim mu sve najbolje u zivotu, stvarno steta sto nas je napustio, bas mi je bio srcu prirastao. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• 3 mjeseca kasnije...

Iako ga ne volim ja bih vise volio da je ostao jer je neugodan i nepredvidiv igrac...

Sad nam jedino preostaje da ga prodamo jer glupo je slati 30togodisnjaka na posudbu ako se mogu pare uzeti za njega...

• 2 sedmice kasnije...
neznam kakve budale moramo imati u upravi da dovodimo ovakve propuhe...
prije sam dosta pratio liverpool i nikad, ali nikad nisam ovog panja vidio da je nesto napravio

rješit se ovoga što prije to bolje...
Dupli promasaj. Prvo, sto smo ga vec starog doveli iz Liverpoola, a drugo sto smo ga pustili na posudbu u Arsenal. Bolje bi bilo da smo ga prodali..
  • 1 mjesec kasnije...
ja osobno simpatiziram Benayouna meni je on baš dobar igrač, pa evo i ove sezone donjeo Arsenalu pobjedu koji je sad ispred nas i u boljoj formi. Al jbg naša je uprava napravila puno gluposti pa tako i s njim, istina nije ga se trebalo dovest al kad već je trebao je dobit priliku , evo sad baš fali iskustva :S Vjerujem da ste svi vidjeli onaj njegov gol kad je petom doslovno odnje loptu pred gol, nemože se reć da nema kvalitet.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329210399' post='26308']
Da li njemu istice ugovor na kraju sezone ?
[/quote]
Svejedno .
Ide na kraju sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.