Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Yossi Benayoun (2010-2013, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jedan od najgorih transfera u historiji kluba. Zanimljivo kad čovjek malo prokonta i shvati da smo za 6 miliona dobili Benayouna, a za sličnu sumu Azpilicuetu koji je već u prvoj sezoni uradio 5 puta više za CFC nego što je Yossi u nekoliko godina.

Kad "prokonta" još malo bolje, i Cahill je toliko koštao :)

• Odgovori 292
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koji je ovo retard od igraca pa to nije normalno...onu utakmicu Liverpool-Chelsea sam pratio u jednom kaficu i kad je ovaj mrtvi Benayun ulazio umjesto Hazarda mene majke mi bilo sramota,oko mene sve navijaci Reala,Bayerna,Barcelone,Uniteda pa kod njih ovaj mrtvac ne bi mogao ni lopte skupljat a kod nas redovno igra svaku utakmicu samo zato sto je ljubimac naseg strucnjaka na klupi.Al iskreno bilo me sramota...

Ne mogu da vjerujem o kakvom se igraču radilo

http://www.youtube.com/watch?v=qC659h1NRI4

Ista rečenica se može postaviti i za ostale Liverpoolovce u CFC-u: Torresa, Meirelesa i trenera Beniteza.

• 2 sedmice kasnije...

Bio onaj članak kako Chelseajevi vrijeđaju Yossia i dubro kad je komentirao: 'Zucni još jednu i završit ćeš u pepeljari.' 

Ja sam stao sa surfanjem i smijao se skoro 3 minute bez prestanka. True story. :D

treba neko zamjeniti Beckhama u LA Galaxyu

Pa taman su tu negdje, ista klasa a moze i u reklamama glumit .. siguran sam da bi im vise novca od Beksa zaradio .. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Benajuna treba u LEGENDE KLUBA prebaciti  jer da njega nije bilo ko zna da li bi mi osvojili i pola od ovih trofeja sto imamo sad :D Njegova ruzna faca  je mnoge protivnike unistila 

• 2 mjeseca kasnije...

"kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo više i novi igrač chelseaja je youža benajun"  R. A.

na ovaj fazon nekako se i desio taj transfer ovog izraleskog glodara

http://www.youtube.com/watch?v=HyF-1TjQW7s

ozari mi se lice ovo moje ružno čim vidim da glodar nema više svoju temu u mapi prvi tim :D

• 5 sedmica kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.