30. august30. aug Popularna objava comment_374661 Prava životinja, ogroman, jak, smisao za igru, smisao za prostor, jednostavno kvalitet. I to je ono kada dovedes kapitalno pojacanje, nema tu privikavanja i ostalih gluposti nego odmah dobijes ono sto si trazio kada si ga kupovao. Vidi se da i Rodgers i Palmer insistiraju na tome da postanu ubitačni tandem, Rodgers prvo gleda gdje je Palmer, a Palmer gdje je Rodgers. Prijavi
31. august31. aug Autor comment_374693 I nesebicni su izmedju sebe sva trojica, to mi se najvise svidja. Nadam se da napokon imamo pravi trojac u napadu Prijavi
31. august31. aug comment_374714 Ne znam sto se lazemo, Palmer je malo sebicniji...🤣 ali dobro, moze mu se ali vidi se razlika, dok Neto trci sa glavom na dole kao da se probija kroz kukuruz, Rodzers gleda oko sebe... ne bih da prejudiciram ali cini mi se da nije klasicna sirovina, nego da ima tu pameti neke u glavi sto me raduje Prijavi
6. septembar6. sep Popularna objava comment_374975 Odlican gol danas. I pored toga se vidjelo da zna lopte, majstor je. Iznenadio me kako dobro koristi tijelo prilikom gradjenja. U drugom poluvremenu primi onu jednu dugu loptu s covjekom na ledjima, i to lagano se uvali da ovaj ne moze prici. Ne trci previse, tempira snagu da povuce u zavrsnici kad treba. Ima i dobra dodavanja. Ma jednostavno se vidi u nekoliko poteza kakav je igrac. Antipaticna faca totalno, al majstor je na terenu nema sta. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374977 Da baš nam je falio jedan ovakav u napadu, dosta mi je krila od 1,70m i 75 kg što mogu samo bježati od protivnika. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374982 Stvarno odlican, u svemu je dobar. Jos mu fali malo kondicije al to je za ocekivati jer je kasnije krenuo u pripreme. Prijavi
7. septembar7. sep Autor comment_375008 Postaje mi sve drazi i drazi, pogotovo kako se najebao majke Riceu i sudiji nakon što ga onaj majmun dva puta hinjski podapinje što onaj jad naravno ne vidi Prijavi
9. septembar9. sep Popularna objava comment_375066 Kakva partija danas, majstorcina. Potezi, osjecaj s loptom, asistencije, pregled igre.. Za Palmera smo znali, ali i Rogers je klasa od igraca. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375070 Jeste klasa od igrača, baš se lepo uklopio, a vidi se da su i van terena on i Palmer prijatelji, baš imaju hemiju neku. Prijavi
10. septembar10. sep comment_375094 Igra ko igrac koji vredi 100+ miliona. Difference maker. Ne ko Diomande tamo neki 😅😃 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.