Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: PSG (H) 17.03. - 21:00h

Istaknuti odgovori

Nemam neke nade da cemo napraviti nesto. Volio bih da nam ne uvale jos jednu petardu pa da na kraju ne primimo deset golova od njih. 

Vjerovatno će nas izrutinirati, još kada pomislim Chalobah i pored njega neko na štoperskoj poziciji visoko na centru protiv njihovih ofanzivaca ne piše nam se dobro. Šanse za neko čudo su gotovo nemoguće.

Bojim se da će ovo biti još jedna od onih dobrih partija sa gorkim okusom razočarenja na kraju. Malo me situacija podsjeća na onaj dvomeč sa Realom kad smo kući uz dobru igru zbog nekih grešaka izgubili 1-3 i u revanšu vodili 3-0 i trebali proći dalje. Drugačija je ovo ekipa, drugačiji je protivnik, ali ima neke minimalne nade da možemo biti u igri. Kako je mogao Monaco uz sve poteškoće da ostane konkurentan do kraja, što i mi ne bismo mogli. Treba se potrefiti da ga rano zabijemo, da nas krene realizacija, da njih ne ide i da još sa suđenjem imamo sreće pa da se neki karton i penal pokažu. Pomisao da nam mogu zabiti gol kad ima padne napamet najviše zabrinjava.

Mislim da se iz one prve utakmice može puno naučiti, ne samo za revanš nego za budućnost kluba. Ptice na grani znaju da su nam golmani, štoperi i krila tanki. Valjda dođe kome treba iz guzice u glavu. 

Bolje dobra partija s razocarenjem nego opet neki potop zbog gluposti jebiga.

Pobeda kao prolaz dalje ili pobeda kao castan oprostaj od takmicenja. 

Pored Jamesa postoji i mogucnost da Gusto takodje nece igrati(nedostaju mi vremena Baneta i Azpija) sto ce uzrokovati dodatna pomeranja u sastavu. Bolje onda da Caicedo igra desnog beka nego ne daj Boze Fofana. Da je Delap bar nesto vredno i dobro uradio do sad pa da ga covek gurne u napad da moze neka duga lopta da se odigra... 

Ne znam. U prvom mecu smo videli da mozemo da im nanesemo stetu ali i sve mane nase ekipe. Nesto od toga moze da se ispravi, nesto ne moze. Nemam neka ocekivanja. Zeni mi je rodjendan danas pa ce se utakmica verovatnno gledati posle par ispijenih rakija pa ce biti lakse kako god.

Imam osjecaj da ce se utakmica odvijati ovako: Krenut cemo silovito, trcat cemo vjv bas puno ali ce nam ljudi zabiti gol i time ce se ugasati sva nada i sav hajp, igraci ce nakon toga igrati samo radi reda i do kraja ce utakmica biti revijalnog karaktera.

Jednostavno prosuli smo svoju sansu u prvom mecu. Da smo izgubili 1 razlike a kamoli odigrali nerjeseno, sad bi mogli vise taktizirati i igrati pametnije, ovako moramo napasti a sa nasom odbranom to je samoubistvo.

Ma ovaj PSG i ova francuska liga su sprdnja samo takva.

Dakle, pored toga sto imaju ligu u kojoj im niko nije ni blizu ni finansijski ni po igrackom kadru, dakle imaju dosta laksu zadacu, gospoda su trazila od Nanta da im izadju u susret i pomjere utakmicu ?!?!

Nant je naravno na to pristao, dok smo se mi krpili sa Newcastleom za vikend...

A navodno razlog za odgadjanje je da im da vise vremena za odmor za drugu utakmicu sa nama, dok League 1 prolaz PSGa smatra kljucnim za koeficijent lige u borbi za mjesta u LS u sledecim godinama.

Pa kakva je to sprdnja covjece, gdje su UEFA strucnjaci da to kazne, zabrane i sankcionisu ??

Pa ako ih pored svega toga i prednosti iz prvog rezultata i nasih povreda izbacimo neka ugase onaj usrani klub placenika. Kakav Evropski prvak, smijurija...

• Popularna objava
1 hour ago, grena said:

Koliko god da smo loši, da se ne lažemo, svi se nadamo nekom čudu.

Ako se ne nadas i nw verujes u cuda kkoji je onda smisao gledanja fudbala i navijanja ?

Pa mi navijaci Celsija smo pravi primer toga. Svake sezone se nadamo necemu, nekom napretku i konacnom vracanju kluba na staze stare slave. I kad se to ne desi i zavrsi se sezona opet se nadamo najboljem. Pa doci ce i nase jednom majku mu

8 hours ago, lampard8 said:

Vjerovatno će nas izrutinirati, još kada pomislim Chalobah i pored njega neko na štoperskoj poziciji visoko na centru protiv njihovih ofanzivaca ne piše nam se dobro. Šanse za neko čudo su gotovo nemoguće.

Dalo se naslutiti, ne može se sa ovakvim opcijama na štoperskim pozicijama više očekivati koliko god mi to željeli.

U 30. minuti ljudi ti drze loptu po 3 minute, dodaju se ko na treningu i ponizavaju te na tvom stadionu. Nasi gledaju loptu i lagano trckaraju. Taman da je i 0-5 to je neoprostivo. Sramotan mec. Mentalno i fizicki slabi, istroseni. Presing jaci oni igraju nego nasi, a to je bilo i na 0-0 tako, kao i na 0-2. Nedorasla ekipa ovakvoj utakmici u svakom smislu. 

Trener je imao gresaka itekako. Nije kriv za individualne greske Sarra, Chalobaha i ekipe. Ali je kriv za dosta drugih stvari.

Jos tamo neki retard sa pistaljkom na tribinama ubija u mozak.

1 hour ago, Whisper said:

Ako se ne nadas i nw verujes u cuda kkoji je onda smisao gledanja fudbala i navijanja ?

Pa mi navijaci Celsija smo pravi primer toga. Svake sezone se nadamo necemu, nekom napretku i konacnom vracanju kluba na staze stare slave. I kad se to ne desi i zavrsi se sezona opet se nadamo najboljem. Pa doci ce i nase jednom majku mu

Bice bolje sledece sezone jebiga 😁 

Ekipi previse nedostaje kvalitete u odbrani da bi bilo sta ozbiljnije napravili. Samo iskustvo ne bi nista donijelo, nama jednostavno trebaju bolji igraci. Odbrana i golman.

Danas Sarr i Chalobah, proslu Fofana, pretproslu Jorgensen, prije toga Tosin i Badiashile... Jednostavno kad ih sastavis sve skupa nemas ni pola igraca.

Drugi igraci nek se srame za mentalitet i pristup nakon 0-2.

Fizicka priprema je takodjer veliki upitnik. Nismo imali priprema prosle godine, a fudbal koji je forsirao celavi je spor,  bez trke i presinga, bez intenziteta. Nazalost iduce ljeto je SP pa necemo opet imati pune pripreme. 

Sto se ovog dvomeca tice, rezultat 8-2 je ipak malo nerealan jer su oni imali nenormalnu realizaciju sansi. Plus veceras partiju zivota golmana. To im se u buducnosti nece ponoviti.

• Popularna objava

Uh kakav šamar, 8-2.

Ogadili su nam fudbal bukvalno, da smo im dali 10 golova, oni bi nama 18 uvalili. Realno nije to bilo baš za 8-2, ali govorio sam i na kutiji, nas samo ozbiljni šamari mogu dozvati pameti, to jest samo ozbiljni šamari mogu donijeti neke promjene. Sve i da smo ispali 5-4 to ne bi promjenilo činjenicu da je ova ekipa mrtvac mrtvi.

Ne mogu stvarno više ni spominjat tu našu nazovi odbranu ni šta nam fali, ma ništa nije vrijedno pomena.

Toliko su mi na naši "ohladili" fudbal da se nadam da cu u subotu greškom biti uhapšen da ne gledam novu kataklizmu protiv Evertona.

🚨🤯 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Chelsea have conceded 𝟖 𝐆𝐎𝐀𝐋𝐒 on aggregate in Champions League for the 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 𝐓𝐈𝐌𝐄 𝐄𝐕𝐄𝐑 in their entire history! 📉😶‍🌫️

…some fans have already 𝐋𝐄𝐅𝐓 𝐀𝐓 𝐇𝐀𝐋𝐅 𝐓𝐈𝐌𝐄 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.