Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: PSG (H) 17.03. - 21:00h

Istaknuti odgovori

Nisam ni ja gledao. Znao sam sta ce biti. Smrsao sam vec dosta ovaj ramazan, da sam gledao ovu tekmu, vjerovatno ne bih mogao nista na sehuru jesti. 

Ja sam davno govorio. Mi nemamo ambicioznu upravu. Imamo samo na papiru, u globalu radi se da mi budemo uvijek negdje blizu pri vrhu, pa ako se sta otme i osvoji, super. Ako ne, nikom nista.  

Chelsea je veliko ime i veliki brend. Izvlace se velike pare. Samo pitanje do kada i kolika ce steta biti napravljena.

Boli što su u dvomeču zabili sve što su šutnuli, boli što nisu odigrali bolje od nas nego mi imamo igrače sklone glupostima i boli što smo se u četvrtom poluvremenu dvomeča sjetili da pritisnemo golmana i poklonio nam je odmah 2 šanse. Nije realno, ali pošto se gleda samo rezultat onda očekujem da se prelazni rok organizuje gledajući ovu utakmicu. Ali nismo mi te sreće.

25 minutes ago, Whisper said:

Da su nas letos ovako nakantali mozda bi stvari danas bile drugacije. 

Teska je muka bila ovo gledati. Jedina nada da ce vlasnici izvuci neku pouku iz ovog debakla i uvideti da se biciklom na Rusiju ne ide.

Nek prica ko sta hoce al meni je drago da smo ih onomad dobili tj ne bi sigurno mjenjao ovaj prolaz za titulu WC-a. To kazem iz razloga ko zna kad bismo se mi opet kvalifikovali na taj turnir i kad bismo opet imali sansu da ga osvojimo. Potrebna je i doza srece i jos neke stvari da se poklope.  To sto navijaci drugih timova ne cijene tu titulu je njihov problem a sigurno bi guzice dali i za samo ucesce a kamoli osvajanje titule.

Razumijem ja zbog cega vi to govorite, mane, nedostaci i limiti ekipe su se prekrili tom titulom. Vjerovalo se u ovo imamo…
Licno sam misljenja da titula Wc-a donekle jeste kriva za ovo stanje ali nije iskljucivi krivac. Moglo se i moralo s ovim igracima punooo bolje, posebno u ligi. 

Malo je offtopic ali svakako se nema sta pametno reci za vecerasnju sramotu.

Bez obzira na rezultat ovo nije ni blizu nase najgore izdanje u LŠ. Sjecam se partije pod Lampardom (drugi mandat) protiv Reala u Madridu pa onda kuci kad je izveo 9 defanzivaca a mi ganjali rezultat. Murinjo izgubio s igracem vise i vodstvom. Conte nabusen protiv Barcelone kad nisi presao centra, onda opet Murinjo izvodi protiv Atletica Azpilicuetu na desno krilo itd... Sve te utakmice su mnogo gore bile nego ove 2. 

Mi smo ovdje u oba meca stvorili dosta solidnih situacija i sansi pred njihovim golom. Nismo ih znali iskoristiti. Oni skoro svaku svoju jesu i to je to.

1 minute ago, Bari said:

Razumijem ja zbog cega vi to govorite, mane, nedostaci i limiti ekipe su se prekrili tom titulom. Vjerovalo se u ovo imamo…
Licno sam misljenja da titula Wc-a donekle jeste kriva za ovo stanje ali nije iskljucivi krivac. Moglo se i moralo s ovim igracima punooo bolje, posebno u ligi. 

Malo je offtopic ali svakako se nema sta pametno reci za vecerasnju sramotu.

Pa ko imalo nešto prati fudbal vidio je da smo se jedva ugurali u finale kroz prelagan raspored, a na jednu utakmicu svako svakoga može dobiti. Pravim fudbalskim djelatnicima je sezona od 38 kola u ligi nešto što je relevantnije. Ovi se svakako drže projekta i ne pristaju na kritike. Tako da, nek smo ga osvojili, ne bih mijenjao za 0-10 ovdje.

4 minutes ago, Adi said:

Pa ko imalo nešto prati fudbal vidio je da smo se jedva ugurali u finale kroz prelagan raspored, a na jednu utakmicu svako svakoga može dobiti. Pravim fudbalskim djelatnicima je sezona od 38 kola u ligi nešto što je relevantnije. Ovi se svakako drže projekta i ne pristaju na kritike. Tako da, nek smo ga osvojili, ne bih mijenjao za 0-10 ovdje.

I meni je uvijek Liga najbolje mjerilo, ne mozes se provlaciti 38kola. Dok je u kup takmicenju (Liga prvaka) situacija drugacija: dosta toga ti ovisi o zrijebu, u dvomecu te moze kostati jedna greska protivnika, ima tu i doze srece. 

Slazemo se 

2 hours ago, Bari said:

Razumem zasto tako mislite, ali see ne slazem da je titula WC-a kriva na bilo koji nacin.

Da smo ispali odmah u tom takmicnju i da smo imali vise vremena za pripreme, retardirani maloumnici u upravi opet nista ne bi uradili da pojacaju odbranu npr. Uostalom vidimo da su i ostale ekipe koje su stigle do kraja tog takmicenja (upravo PSG, Real, Bayern npr) su svi u daleko boljoj poziciji od Chelsaja i u Ligi i Evropi.

Tako da totalno nebitno sto smo osvojili i da nismo, dzaba kad imamo debele Amrikance koji ne umeju ni excel spreadsheet da vide lepo od njihovih Big Macova sve im jebem krvavo. I dalje bi zatrpavali ekipu slepcima poput Fofane koji igraju kao da su preskocili iftar.

Ali bice to super stizu na leto jos neki klinci iz francuske vvauuuuuuuuuuuuuuuuu

Jedini izlaz je da se proda klub, sto se valjda ne moze desiti pre 2032 i to je to, do tada ce biti ovakvo stanje

Ovo ako je istina a izgleda da jeste, onda valja navijati za Aston Villu u EL. Medjutim imaju izuzeton tezak put, prvo Bologna pa onda s pobjednikom Porto/Forest pa finale

🚨 If Aston Villa win the Europa League and finish 5th place then 6th place would get Champions League football. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.